Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeidelen vervangen op een dakkapel:

Boeidelen vervangen op een dakkapel

Wij hebben lekkage in onze dakkapel, doordat er een hoek van 2 boeidelen verrot is. Er sijpelt nu water tussendoor en er komt vocht binnen. Ik wil die boeidelen laten vervangen en ontvang daarvoor graag uw offerte.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeidelen vervangen op een dakkapel uit heel Nederland:

Plat dak vervangen

Oude bitumen dak er af en een nieuw dak met isolatie en rockpannel voor de boeidelen het is ongeveer 40 m2 op een hoogte van van net geen 3 meter. Er moeten 3 doorvoeren op waarvan 1 voor de cv ketel. Het dak moet bestand zijn om op te lopen.

Boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Wij willen graag de boeidelen en windveren van Keralit aan ons huis.

Boeidelen vervangen

Ik heb twee boeidelen die wegens houtrot vervangen moeten worden. Graag zou ik deze wel vervangen zien door hout dat al een basis grondlaag heeft. Het betreft twee delen van 70 x 100 en 50 x 60 cm. De delen zitten op een hoogte van 2,5 meter bereikbaar op een plat dak van de uitbouw.

Boeidelen vervangen

Ik wil graag de oude boeidelen laten vervangen door kunststof dakgoten. De boeidelen zijn ongeveer 37 cm breed en totaal 36 meter ongeveer.

Boeidelen vervangen door kunststof

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om mijn boeidelen te laten vervangen in kunststof. Ongeveer 6 meter lang hoogte ongeveer 40 cm. En dit 3 keer. En nog een zijstuk van ongeveer 2 meter.

Dakbedekking en boeidelen vervangen van een schuur

Wij hebben momenteel lekkage via ons schuurdak en denken dat vervanging van de dakbedekking de beste optie is. Het dak is 20 m² groot en er ligt dakleer met grindballast op. Ook de boeidelen zijn aan vervanging toe. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Dakrenovatie

Het gaat om ongeveer 75m2 schuin pannendak. We willen de dakpannen vervangen en de boeidelen en de dakgoten. En misschien laten isoleren. Ligt aan de prijs anders gaan we dit van binnenuit doen. In maart 2018 worden er eerst 3 dakkapellen geplaatst en daarna willen we graag het dak laten aanpakken.

Boeidelen vervangen

Rijtjeshuis ongeveer 7 meter breed, voor en achterkant vervangen met, kunststof, boeidelen en een kleinere voorzijde dakkapel voor en eventueel onderkant dakgoot 2 boeidelen schilderen. Gaarne zo spoedig mogelijk vrijblijvende offerte. onderzijde schillderen kunststiuuf boeidelen

Houten boeidelen vervangen door Keralit

De gevels van mijn woning zijn vervangen en nu voorzien van Keralit. De boeidelen moeten echter nog gebeuren. Ik zou graag willen weten wat daarvoor de kosten zijn. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude materialen, aanbrengen van de nieuwe boeidelen en alles schoon opleveren.

Boeidelen en goot vervangen

De houten boeiboord is aan vervanging toe. Het hout is helemaal verrot. Daarnaast is de zinken goot aan het lekken. De lengte van beide is 5 meter. De werkzaamheden dienen aan de voorzijde van de woning te worden uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius