Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor aluminium taatsdeur leveren en monteren:

Aluminium taatsdeur leveren en monteren

Momenteel wordt er in onze woning een verbouwing gestart door een aannemer. Daarbij wordt een kozijn en deur verwijderd en de opening gedicht. Er wordt een nieuwe doorgang gemaakt tussen de gang en de woonkamer. We willen in die doorgang graag een zwarte aluminium taatsdeur met slanke profilering laten plaatsen. De maat van de deur is 93 cm breed en ongeveer 220 cm hoog. In de deur moet een vakverdeling met glas komen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte met daarin aparte posten voor de materialen en montage.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aluminium taatsdeur leveren en monteren uit heel Nederland:

Aluminium taatsdeur plaatsen

1 deur van 1. 20 breed en een paneel vast van 43 cm, hoogte 2,53 m. Deuren met een roeverdeling van 4 met witte coating veiligheidsglas Aluminium met slank profiel (met glas)

Taatsdeur van de hal naar woonkeuken plaatsen

Ik wil een taatsdeur in het gedeelte van de hal naar de woonkeuken. Afmetingen circa 210 hoog x 120 breed. Dit moet een aluminium deur met slank profiel (met glas) worden.

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur met 4 ramen. Afmeting is 91 breed en 243 cm hoog gemeten van het plafond tot de vloer en breedte is van de deur die we nu hebben inclusief een kozijn. Ik wil een aluminium deur met slank profiel (met glas). Nu zit er een raam boven met een stalen lat tussen.

Dubbele pendeldeur aanbrengen

Ik wil graag een taatsdeur (dubbele deur) tussen mijn hal en woonkamer. De totale sparing is 135 centimeter breed bij 235 centimeter hoog. Graag zou ik een offerte van jullie willen ontvangen voor zowel een hout met glas als aluminium met glas profiel.

Taatsdeur in een nieuwbouwhuis plaatsen

Ik wil graag 1 taats deur met kozijn in de maat 1010 x 2600 mm (plafond hoogte). Ik ben geïnteresseerd in een taatsdeur 3 vaks, graag een indicatie voor aluminium en staal.

Aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen

De klant wil graag een taatsdeur laten maken met een slank aluminium profiel. De klant wil dat er glaswerk in wordt verwerkt. De afmetingen zijn 2,65 meter hoog bij 1 meter breed.

Taatsdeur van hout met glas installeren

Ik wil een taatsdeur tussen de hal en de kamer 2.360 x 1.015 meter Graag ook een voorstel voor hout met glas Aluminium met slank profiel (met glas).

Kozijnen met aluminium taatsdeur plaatsen

Ik zou graag een zwarte aluminium taatsdeur tussen de hal en de woonkamer willen, afmeting ca 261 x 110 cm. Aluminium met slank profiel (met glas).

Enkele taatsdeur plaatsen

Graag een offerte voor een enkele taatsdeur van 100 x 232 cm. Met vlakverdeling in het glas. Aluminium of staal met slank profiel.

Taatsdeur tussen hal en woonkamer plaatsen

Een taatsdeur tussen de hal en woonkamer. Hoogte ca. 2,6 meter en breedte 20 cm breder dan een normale deur. Scharniert op 1/5 breedte. Aluminium met slank profiel (met glas). Betreft een nieuwbouwhuis (oplevering in augustus). Er zit nu niets (geen muur of deur).

Partners

Partners van Casius