Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor aluminium taatsdeur leveren en monteren:

Aluminium taatsdeur leveren en monteren

Momenteel wordt er in onze woning een verbouwing gestart door een aannemer. Daarbij wordt een kozijn en deur verwijderd en de opening gedicht. Er wordt een nieuwe doorgang gemaakt tussen de gang en de woonkamer. We willen in die doorgang graag een zwarte aluminium taatsdeur met slanke profilering laten plaatsen. De maat van de deur is 93 cm breed en ongeveer 220 cm hoog. In de deur moet een vakverdeling met glas komen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte met daarin aparte posten voor de materialen en montage.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aluminium taatsdeur leveren en monteren uit heel Nederland:

Kozijnen taatsdeuren

Afmeting opening is ca 1700x2300 . Taatsdeur met zijpaneel. Aluminium met slank profiel (met glas)

Taatsdeur van zwart staal of aluminium plaatsen

Ik wil een taatsdeur van zwart staal of aluminium laten plaatsen. Hoogte 210 cm en breedte 103 cm. Inclusief greep van aluminium met een slank profiel (met glas). Deze moet in de dudok stijl komen.

Pendeldeur tussen keuken en serre

Ik wil graag een taatsdeur tussen de keuken en de serre. De afmeting van de doorgang is 207 cm hoog en 141 breed. Profiel moet dun en zwart zijn. Aluminium met slank profiel (met glas).

Taatsdeur leveren en plaatsen

Hoogte 2,6 mtr Aluminium met slank profiel (met glas)

Taatsdeur plaatsen tussen woonkamer en hal

Ik wil graag een taatsdeur als afsluiting tussen woonkamer en hal, 2.60 hoog en 1.30 meter breed. Aluminium met slank profiel (met glas).

Houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium ( hier ben ik nog niet uit) taatsdeur monteren.

Taatsdeur tussen keuken en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen keuken en woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een metalen taatsdeur. De afmetingen zijn circa 2 meter breed en 2,5 meter hoog. Ook graag prijsopgave van de hout uitvoering. Aluminium met slank profiel (met glas)

Taatsdeur leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de levering en montage van een zwarte aluminium taatsdeur met slanke profielen en een glasverdeling. De maat van die deur is 135 cm breed en 262 cm hoog.

Aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen

Ik wil een offerte ontvangen voor een taatsdeur van 75 x 233 cm. De deur moet worden uitgevoerd in aluminium met een slank profiel en glas.

Dubbele taats binnendeur plaatsen

Voor mijn woning ben ik op zoek naar een industriele dubbele stalen/aluminium taatsdeur waarbij elke deur ongeveer 90cm breed is en 220cm hoog. De vlakverderling is 3 of 4 vlakken over de hoogte.

Partners

Partners van Casius