Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen:

Scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen

In ons nieuwe huis uit 1916 is door vorige bewoners een scheidingswand tussen de slaapkamers afgebroken. Wij willen deze weer terugbrengen. De ruimte is 365 centimeter breed. De hoogte is 286.5 centimeter. Aan beide kanten van de wand komen kasten te staan.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen uit heel Nederland:

Scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen

Een scheidingswand plaatsen in verpleeghuis, rekening houdend met de eisen die hieraan worden gesteld. In een tweepersoons slaapkamer. Hoogte 265 cm en lengte 245 cm. De eisen kan ik u overleggen (brandwerend en dergelijke).

Scheidingswand en deur plaatsen

Wij willen graag van 1 slaapkamer 2 slaapkamers laten maken, door een wandje van ongeveer 2.65 meter lengte te laten plaatsen, enigszins geluidsdicht, inclusief deur. In verband met het raam, is er een kleine knik in de wand nodig. Graag advies van de vakman welk materiaal het meest geschikt is.

Dragende scheidingswand slopen

Het gaat om een bovenwoning uit de jaren '40. De muur is een bakstenen muur die gestuukt is. Net onder het plafond lopen verwarmingsbuizen. Deze mogen blijven zitten. Op deze muur rusten de balken van bovenliggende verdieping en staat een bakstenen scheidingsmuur van de slaapkamers. De zolder daar boven staat niks en is niet in gebruik. Ook rust op deze muur niks van de dakconstructie. De muur die verwijderd moet worden is 2,5 meter breed 2,60 hoog. Kunt u mij hier een offerte voor geven wat dit ongeveer zou kosten, inclusief materiaal als de draagbalk maar ook afvoeren materiaal.

Zolder laten isoleren

Heb een zolder wil een scheidingswand plaatsen voor twee slaapkamers. Er is een grote dakkapel geplaatst, dus een kant is al geïsoleerd. Aan één kant wil ik graag schuifdeuren over een lengte van 6 meter (tot 1.50 meter hoogte). Ook wil ik graag een nieuwe vliering laten plaatsen. De volledige zolder is 6 bij 7.50 en heeft een schuin pannendak.

Scheidingswand in een slaapkamer maken

We willen graag een scheidingswand maken om van 1 kamer, 2 slaapkamers te maken. Van oorsprong waren het al 2 slaapkamers, maar de vorige bewoners hebben de tussenwand eruit gehaald. De wand wordt 2.50 meter en ongeveer 3 meter breed. Wij willen de tussenwand er weer in hebben, de deuren zitten er nog beide in. Kunt u aangeven voor welke prijs u de tussenwand kunt plaatsen?

Scheidingswand plaatsen tussen 2 slaapkamers

Ik heb een appartement gekocht, waar ik een wand tussen twee slaapkamers wil laten plaatsen. Er is nu een opening van ongeveer 240 x 390 cm met aan beide zijden een zijwandje van 8 cm dikke gipsblokken. Daar wil ik een eenvoudige en goedkope wand tussen laten plaatsen. Er komen later wat kasten voor te staan. Ik wil het werk graag op korte termijn laten verzorgen en wil graag een afspraak inplannen voor uw bezoek, zodat alles goed kan worden ingemeten.

Divers onderhoud en klussen in de woning

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het verwijderen en opnieuw metselen van scheidingswand, giboblokken, tussen 2 slaapkamers, master bedroom en kinder slaapkamer, op de 1ste verdieping. Tevens het aanhelen van de laminaatvloer, 1 m2, verleggen elektra, inhakken plafond, en glad stuken plafond master bedroom. - Verwijderen radiatoren keuken en badkamer en nieuwe terugplaatsen. - Kitten badkamer, ligbad en plafond - Master bedroom raamzijde verwijderen behang en behangen met renovlies (renovlies). Tevens renovlies muren toilet begane grond. - Glad stuken keuken, hal begane grond, trapgat (begane grond, 1ste etage en zolder), zolder, voorslaapkamer,plafond master bedroom ongeveer 190 m2. - Sausen gestuukte en met glasvlies behangen wanden. Overwegend wit en per ruimte 1 maximaal 2 kleuren. Uitvoering gezien geplande verhuizing in periode april t/m 5 juni

Scheidingswand, plafond en dakraam op zolder plaatsen

Ik wil van de zolderkamer van ongeveer 30 m² 2 slaapkamers laten maken. In de scheidingswand moet een deur komen. Het betreft een zolderkamer, dus een schuin dak. Er zal dus ook een plafond in de zolderkamer gemaakt moeten worden.

Zolderverbouwing met dakkapel

Het betreft het plaatsen van een dakkapel van 450 cm breed 175 cm hoog buitenwerk. Met hierin 3 draaikiepramen en 2 vaste ramen met een rooster. Onderverdeelt in 2 kozijnen met in het ene kozijn 2 draaikiepramen en 1 vast raam, kozijn ongeveer 265 cm breed, en in het andere kozijn 1 draaikiepraam en een vast raam (kozijn ongeveer 146 cm breed). Beide kozijnen voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik, apart bediend. Dakkapel moet geplaatst worden op een nieuw knieschot, dit moet 60 cm achter bestaande knieschot geplaatst worden. Let op: Knieschot is dragend voor het dak, nieuwe dakopvang realiseren, zodat het dak niet doorzakt boven het dakkapel. Dakkapel en kozijnen moeten onderhoudsarm zijn, dus kunststof en Keralit. Plaatsen van een til. Plaatsen van scheidingswanden tbv creëren van 2 slaapkamers, dit houdt in 1 scheidingswand kamers/overloop en 1 scheidingswand kamer/kamer. Wanden afgetimmerd met spaanplaat en daarop gipsplaat + isolatie ertussen. Prijs optie voor het sausklaar maken van wanden en plafonds.

Dunne scheidingsmuur geluiddempend maken

Een deel van een muur tussen 2 slaapkamers bevat een gedeelde dubbele kast met een dunne scheidingswand en daardoor is dit deel van de muur erg gehorig. Het gaat om een oppervlakte van circa 2,2 bij 3 meter. Graag een offerte c.q. indicatie wat dit zal kosten aan arbeid en materiaal.