Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen:

Scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen

In ons nieuwe huis uit 1916 is door vorige bewoners een scheidingswand tussen de slaapkamers afgebroken. Wij willen deze weer terugbrengen. De ruimte is 365 centimeter breed. De hoogte is 286.5 centimeter. Aan beide kanten van de wand komen kasten te staan.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen uit heel Nederland:

Zolderverbouwing met dakramen en kunststof dakkapel

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag en krijgen op 11 december de sleutel. De zolder moet direct worden verbouwd. Het volgende moet gebeuren: - er moet aan de achterzijde een kunststof dakkapel van 3.5 meter breed geplaatst worden, met 3 ramen waarvan 1 kiepkantelraam met ventilatierooster en elektrisch rolluik. Prefab is prima. - er moeten aan de voorzijde 1 of 2 dakramen geplaatst worden. - de huidige beplating op de zolder moet vervangen worden en daarna gestuukt en gesausd worden. - de zolder moet opgedeeld worden in 2 slaapkamers, er moet dus een geïsoleerde scheidingswand komen en beide kamers moeten een aparte ingang met deur krijgen. Tevens moet de wand gestuukt en gesausd worden. - er is cv in huis, maar geen radiatoren op zolder. Op beide kamers moet een radiator komen (de ketel is op zolder). - er moeten voldoende stopcontacten zijn in beide kamers, 3 per kamer. Daarbij moeten beide kamers afzonderlijk een lichtpunt in het plafond krijgen. - het plafond is verlaagd, dit moet zo blijven zodat we de bergruimte erboven kunnen benutten. In het plafond bij de overloop moet een trap komen die je naar beneden trekt om bij de bergruimte te komen. Woensdag 30 augustus om 17:30 ben ik in de woning om offertes te kunnen laten maken, graag kom ik met u on contact als u geïnteresseerd bent. De klus moet tussen 12 december en 11 januari worden uitgevoerd. De woning staat op Funda.

Zolder verbouwen en dakkapellen plaatsen

Wij willen van onze zolder graag 2 gelijkwaardige slaapkamers maken waardoor er een scheidingswand nodig is. Ook vernemen wij graag of er aan beide zijden ter plaatse van de Velux dakramen een dakkapel kan worden geplaatst en wat de kosten hiervan zijn? Er is een plattegrond van de zolderverdieping beschikbaar.

Het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen op zolder en het plaatsen van een wand en deur.

Wij willen voor onze 2 dochters graag 2 separate kamers maken op zolder. Wij willen van onze open zolder graag 2 gelijkwaardige slaapkamers maken waardoor er een scheidingswand nodig is. Ook vernemen wij graag of er aan beide zijden ter plaatse van de velux dakramen een dakkapel kan worden geplaatst en wat de kosten hiervan zijn?

Scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen

Een scheidingswand plaatsen in verpleeghuis, rekening houdend met de eisen die hieraan worden gesteld. In een tweepersoons slaapkamer. Hoogte 265 cm en lengte 245 cm. De eisen kan ik u overleggen (brandwerend en dergelijke).

Scheidingswand en deur plaatsen

Wij willen graag van 1 slaapkamer 2 slaapkamers laten maken, door een wandje van ongeveer 2.65 meter lengte te laten plaatsen, enigszins geluidsdicht, inclusief deur. In verband met het raam, is er een kleine knik in de wand nodig. Graag advies van de vakman welk materiaal het meest geschikt is.

Dragende scheidingswand slopen

Het gaat om een bovenwoning uit de jaren '40. De muur is een bakstenen muur die gestuukt is. Net onder het plafond lopen verwarmingsbuizen. Deze mogen blijven zitten. Op deze muur rusten de balken van bovenliggende verdieping en staat een bakstenen scheidingsmuur van de slaapkamers. De zolder daar boven staat niks en is niet in gebruik. Ook rust op deze muur niks van de dakconstructie. De muur die verwijderd moet worden is 2,5 meter breed 2,60 hoog. Kunt u mij hier een offerte voor geven wat dit ongeveer zou kosten, inclusief materiaal als de draagbalk maar ook afvoeren materiaal.

Zolder laten isoleren

Heb een zolder wil een scheidingswand plaatsen voor twee slaapkamers. Er is een grote dakkapel geplaatst, dus een kant is al geïsoleerd. Aan één kant wil ik graag schuifdeuren over een lengte van 6 meter (tot 1.50 meter hoogte). Ook wil ik graag een nieuwe vliering laten plaatsen. De volledige zolder is 6 bij 7.50 en heeft een schuin pannendak.

Scheidingswand in een slaapkamer maken

We willen graag een scheidingswand maken om van 1 kamer, 2 slaapkamers te maken. Van oorsprong waren het al 2 slaapkamers, maar de vorige bewoners hebben de tussenwand eruit gehaald. De wand wordt 2.50 meter en ongeveer 3 meter breed. Wij willen de tussenwand er weer in hebben, de deuren zitten er nog beide in. Kunt u aangeven voor welke prijs u de tussenwand kunt plaatsen?

Scheidingswand plaatsen tussen 2 slaapkamers

Ik heb een appartement gekocht, waar ik een wand tussen twee slaapkamers wil laten plaatsen. Er is nu een opening van ongeveer 240 x 390 cm met aan beide zijden een zijwandje van 8 cm dikke gipsblokken. Daar wil ik een eenvoudige en goedkope wand tussen laten plaatsen. Er komen later wat kasten voor te staan. Ik wil het werk graag op korte termijn laten verzorgen en wil graag een afspraak inplannen voor uw bezoek, zodat alles goed kan worden ingemeten.

Divers onderhoud en klussen in de woning

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het verwijderen en opnieuw metselen van scheidingswand, giboblokken, tussen 2 slaapkamers, master bedroom en kinder slaapkamer, op de 1ste verdieping. Tevens het aanhelen van de laminaatvloer, 1 m2, verleggen elektra, inhakken plafond, en glad stuken plafond master bedroom. - Verwijderen radiatoren keuken en badkamer en nieuwe terugplaatsen. - Kitten badkamer, ligbad en plafond - Master bedroom raamzijde verwijderen behang en behangen met renovlies (renovlies). Tevens renovlies muren toilet begane grond. - Glad stuken keuken, hal begane grond, trapgat (begane grond, 1ste etage en zolder), zolder, voorslaapkamer,plafond master bedroom ongeveer 190 m2. - Sausen gestuukte en met glasvlies behangen wanden. Overwegend wit en per ruimte 1 maximaal 2 kleuren. Uitvoering gezien geplande verhuizing in periode april t/m 5 juni