Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Haarlem of directe omgeving.

3453 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Haarlem:

Herstellen/vervangen metalen deurkozijn

Het metalen (aluminium?) kozijn van de woonkamerdeur is door rolstoelgebruik verbogen. De deur is voorzien van een elektrische dranger. Ik weet niet of het kozijn nog hersteld kan worden of moet worden vervangen. De woonkamer deur hangt nu iets scheef en bekrast de vloer.

Voordeur vervangen

De voordeur van mijn huis is aan vervanging toe. Graag zou ik een betaalbare voordeur in plaats van hebben. Ook is de voordeur aan een oude straat dus moet ook een gepaste beeld hebben. Ik stuur met de bijlage de foto's van de huidige staat. Als u een indicatie van prijs kunt sturen kunnen we afspreken wat aan de voordeur te toen.

Kunststof kozijnen vervangen

We hebben nu houten kozijnen, en deze willen we door kunststof kozijnen laten vervangen. Het gaat om een entree-pui van 1,80 meter breed en 2,70 meter hoog, en 3 kozijnen op de derde etage.

Verlaagd plafond in woonkamer maken

In onze woonkamer en gang/hal ben ik aan het overwegen om een verlaagd plafond to realiseren voor toevoegen van spotjes (heb nu een koof). De oppervlakte is zo’n 43 m2. Daarna zowel wanden / plafond laten stucen en wanden op kleur brengen.

Vervangen houtwerk erkers

We willen in ons jaren 30 huis het houtwerk van beide erkers aan de voorkant vervangen. Het hout van de erkers is op plekken verrot. Op dit moment hebben we enkel glas en daar waar het glas in lood zit, opdekglas. Dit willen we vervangen door dubbel glas en uiteraard willen we dat het glas in lood bewaard blijft.

Keukendeur naar buiten vervangen met driepuntssluiting

keukendeur vervangen met glas (niet helemaal tot onderin vanwege kou). Hardhout (goede kwaliteit hout)

Deur afhangen

Deur op maat maken en afhangen, deurbeslag plaatsen.

Vervangen of reparatie van deur vanwege houtrot

1 serredeur is aan de onderkant verrot en moet gerepareerd worden. Daarnaast is een vast deel van de serrebetimmering ook aan de onderkant verrot en behoeft reparatie. In het verleden is deze sessebetimmering al eens gerepareerd met een kunsthars laag. Echter tussen deze kunstharslaag en het hout is het weer vochtig geworden en gaan rotten. Dit serrewandje rust op een hardstenen dorpel.

Deuren en ramen tochtvrij maken

professioneel tochtdicht maken van onze deuren naar de tuin en ramen op de 1e en 2e verdieping. We hebben een jaren 30 woning met dubbel glas, maar de deuren kieren behoorlijk waardoor we veel last hebben van tocht. Het gaat om het goed tochtvrij maken van: - openslaande deuren naar de tuin - Keukendeur naar de tuin - Voordeur - Ramen/kozijnen 1e verdieping voorzijde - Ramen/kozijnen 2e verdieping voorzijde We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan. Alvast bedankt voor uw reactie.

Opdekdeuren vervangen voor stompe deuren

Ik wil graag 10 opdek deuren met bovenlichten in nieuwbouw woning vervangen (93 x 231 cm) voor stompe deuren. Dit alles inclusief aanbrengen deurbeslag en voor iedere 3 scharnieren (inclusief 3 wc deuren). Bovenlichten worden met gipsblokken gedicht door eigen aannemer. Tevens 1 meterkast deur vervangen van 73 x 231 cm. Kozijnen, deuren, deurbeslag en scharnieren worden in principe door ons aangeleverd.

Kattenluik verwijderen en deur dichtmaken

In de hardhouten deur naar de tuin zit een kattenluik dat ik graag verwijderd wil hebben. Het gat dient te worden dichtgemaakt in lijn met het profiel van de deur.

Schuifdeur / wand om van 1 ruimte 2 ruimtes te maken

Wij hebben op dit moment 1 grote hal. Van deze hal willen wij 2 ruimtes maken zodat we een aparte slaapkamer kunnen creëren. Om de ruimte in de slaapkamer zo efficiënt mogelijk te kunnen benutten willen wij de ruimte scheiden d.m.v. een schuifdeur/wand. De ruimte is ca. 1.90m breed bij 2.42 hoog. De oplossing dient niet alleen functioneel te zijn maar uiteraard ook passend binnen ons interieur. In de bijlage heb ik nog 2 afbeeldingen toegevoegd van de ruimte in de huidige staat.

Trap aanpassen + overig timmerwerk Haarlem

Bestaande trap moet worden aangepast (circa drie/vier treden), betreft een gedraaid, zwevend bovendeel wat een recht plateau moet worden met tree naar links en rechts. Daarnaast nog wat overig timmerwerk zoals koof afzuigkap, deuren op maat maken en badkamermeubel. Foto bijgevoegd, ik krijg over 2 weken de sleutel.

Speel trap maken voor zolder

De maten zijn: 1000mm X 1000mm Hoogte is 2490 mm - We willen graag een speel trap in elkaar laten zetten, combinatie van hout en staal. Dit willen wij eventueel bij meerdere woningen hebben. Graag zouden wij in gesprek met de vakman willen weten wat hier in de mogelijkheden zijn.

Bestaande traptrede verbreden

In verband met een steile trap waar de trede te ondiep zijn. zouden wij de traptrede willen verbreden de trap bestaat uit kwart draai ( 4 draai trede + 5 rechte trede) Trap is 9 jaar oud.

Nieuw kozijn en voordeur

Wij willen een nieuw houten kozijn met bovenlicht inclusief nieuwe voordeur laten plaatsen.

Terras inrichten op de 1e verdieping van een appartement

Het gaat om een terras van 40 m2 bij een appartement op de eerste woonlaag aan een wandelpromenade. Ik zou graag hoge plantenbakken hebben zodat er hogere struiken en planten kunnen komen ipv schuttingen voor de privacy. Wellicht nog een glazen scherm aan één korte kant tegen de wind.

Deur meterkast ophangen

De deur van de meterkast moet weer opgehangen worden met nieuwe scharnieren. Het is een houten deur. Hoogte 2.57 meter.

Dakraam plaatsen

Wij willen een dakraam plaatsen op een schuin zolder dak. De trap naar zolder is erg smal, ongeveer 55 cm, 2 kleine ramen zou ook een optie zijn.

Ophangsysteem van een vlizotrap repareren

Het ophangsysteem van onze vlizotrap bestaat uit 2 spiralen en 2 ijzeren verbindingen aan de rechterkant ontbreekt de ijzeren verbinding waardoor de trap wankelt. Wie kan ons helpen aan een nieuwe verbinding en het repareren?

Inbouwkast onder trap

Ik wil graag een inbouwkast met wielen en 3 deuren ingebouwd hebben onder de trap. Een met een jassenrek en een voor schoenen en nog een vakje dus totaal 3 deuren zie voorbeeld foto van wat ik ongeveer zou willen. afmeting: diepte 92 cm, breedte 1,95 en lengte 2,56 m. wie materiaal? hout huidige situatie? leeg

Houten kozijnen en voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van 4 houten kozijnen, inclusief een voordeur. Hierover laat ik mij graag adviseren. Alles bevindt zich op de begane grond.

Plakroeden aanbrengen pand

Wij hebben een pand met dubbel glas in de ramen. Wij willen hier houten roeden aanbrengen op 6 ramen van ongeveer 80 bij 50 cm. Het gaat om de begane grond en 1e verdieping. Op de 1e verdieping is makkelijk bij te komen via een balkon.

Traphek en ballustrade plaatsen

In ons nieuwe huis is geen enkele afscherming tussen de overloop en het trapgat. Wij willen daarom graag een traphek en balustrade laten plaatsen. We zouden hier graag een offerte voor ontvangen, ik ga ervan uit dat dit na een huisbezoek om de situatie te inspecteren zou kunnen.

Nieuwe kozijn plaatsen

Ik wil graag: - één inbraakveilig draaikiepraam 123*75cm - één kiepraam 22*75cm - één kiepraam 22*100cm (breedte moet nog gecontroleerd en getekend worden) het appartement is een galerijflat. Oude kozijn graag verwijderen en afvoeren