Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Haarlem of directe omgeving.

3436 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: veranda realiseren achterkant huis, 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en kozijnen voor aanbouw, buitendeur monteren en aanschaffen, timmerwerk onderkant dakgoot, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Haarlem:

Speel trap maken voor zolder

De maten zijn: 1000mm X 1000mm Hoogte is 2490 mm - We willen graag een speel trap in elkaar laten zetten, combinatie van hout en staal. Dit willen wij eventueel bij meerdere woningen hebben. Graag zouden wij in gesprek met de vakman willen weten wat hier in de mogelijkheden zijn.

Bestaande traptrede verbreden

In verband met een steile trap waar de trede te ondiep zijn. zouden wij de traptrede willen verbreden de trap bestaat uit kwart draai ( 4 draai trede + 5 rechte trede) Trap is 9 jaar oud.

Nieuw kozijn en voordeur

Wij willen een nieuw houten kozijn met bovenlicht inclusief nieuwe voordeur laten plaatsen.

Terras inrichten op de 1e verdieping van een appartement

Het gaat om een terras van 40 m2 bij een appartement op de eerste woonlaag aan een wandelpromenade. Ik zou graag hoge plantenbakken hebben zodat er hogere struiken en planten kunnen komen ipv schuttingen voor de privacy. Wellicht nog een glazen scherm aan één korte kant tegen de wind.

Deur meterkast ophangen

De deur van de meterkast moet weer opgehangen worden met nieuwe scharnieren. Het is een houten deur. Hoogte 2.57 meter.

Dakraam plaatsen

Wij willen een dakraam plaatsen op een schuin zolder dak. De trap naar zolder is erg smal, ongeveer 55 cm, 2 kleine ramen zou ook een optie zijn.

Ophangsysteem van een vlizotrap repareren

Het ophangsysteem van onze vlizotrap bestaat uit 2 spiralen en 2 ijzeren verbindingen aan de rechterkant ontbreekt de ijzeren verbinding waardoor de trap wankelt. Wie kan ons helpen aan een nieuwe verbinding en het repareren?

Inbouwkast onder trap

Ik wil graag een inbouwkast met wielen en 3 deuren ingebouwd hebben onder de trap. Een met een jassenrek en een voor schoenen en nog een vakje dus totaal 3 deuren zie voorbeeld foto van wat ik ongeveer zou willen. afmeting: diepte 92 cm, breedte 1,95 en lengte 2,56 m. wie materiaal? hout huidige situatie? leeg

Houten kozijnen en voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van 4 houten kozijnen, inclusief een voordeur. Hierover laat ik mij graag adviseren. Alles bevindt zich op de begane grond.

Plakroeden aanbrengen pand

Wij hebben een pand met dubbel glas in de ramen. Wij willen hier houten roeden aanbrengen op 6 ramen van ongeveer 80 bij 50 cm. Het gaat om de begane grond en 1e verdieping. Op de 1e verdieping is makkelijk bij te komen via een balkon.

Traphek en ballustrade plaatsen

In ons nieuwe huis is geen enkele afscherming tussen de overloop en het trapgat. Wij willen daarom graag een traphek en balustrade laten plaatsen. We zouden hier graag een offerte voor ontvangen, ik ga ervan uit dat dit na een huisbezoek om de situatie te inspecteren zou kunnen.

Nieuwe kozijn plaatsen

Ik wil graag: - één inbraakveilig draaikiepraam 123*75cm - één kiepraam 22*75cm - één kiepraam 22*100cm (breedte moet nog gecontroleerd en getekend worden) het appartement is een galerijflat. Oude kozijn graag verwijderen en afvoeren

Kozijnen vervangen van dakkapel

Vervangen van de kozijnen van tenminste 1 dakkapel wegens houtrot en misschien een tweede dakkapel (afhankelijk van de kosten en check kwaliteit).

Vervangen draaikozijn naar draaikiep op tweede verdieping

Vervangen van kozijn incl HR++ glas. Momenteel draaiend, wens is uitvoering draai kiep. Afmetingen 90 cm breed bij 140 cm hoog. Is op de tweede verdieping.

Gebogen trapleuning laten maken

Voor onze nieuwe woning in Haarlem, zou ik graag 2 offertes voor 2 verschillende klussen willen ontvangen. We hebben 2 trappen, waarbij een nieuwe trapleuning geplaatst moet worden op de bovenste trap en op de eerste trap willen we mogelijk een extra hekwerk/leuning laten maken. 1) Naast de trap van de 1e naar de 2e etage is geen leuning aanwezig. Hiervoor ontvangen we graag een offerte voor een leuning die 'meegolft' met de trap; 2) De trap van de begane grond naar de 1e etage is aan de linker kant open. Wat zijn de mogelijkheden om hiervoor een ophoging of leuning te maken? De leuning van de eerste naar tweede etage heeft prioriteit en het werk mag daarom ook in delen uitgevoerd worden. In de bijlage heb ik wat foto's toegevoegd, maar laat het vooral ook weten als er meer informatie gewenst is.

Leveren en plaatsen van dubbele steektrap

Het gaat om de levering en plaatsing van een dubbele steektrap op de begane grond in een jaren 20 woonhuis ter vervanging van de huidige enkele steektrap met dezelfde (trapgat) dimensies. Exacte dimensies heb ik nu nog niet maar zal in de buurt liggen van 2500 x 900 mm. Verdiepingshoogte is 2900 mm (excl. vloerconstructie).

Klein deurtje onder trap maken

Wij hebben een hoektrap en daaronder zit bergruimte. Door de wasmachine en droger aansluiting benutten we nu niet alle ruimte onder de trap. We zouden dan ook graag een deurtje laten bouwen. Deurtje dient op maat gemaakt te worden.

Trap plaatsen

Ik heb een woning gekocht met een gat naar de vliering. De vorige eigenaar was van plan om een trap te laten maken, maar is er niet aan toegekomen. De hoek lijkt me erg lastig, weet niet of het überhaupt mogelijk is.

Vervangen enkel glas + een aantal kozijnen

Op twee etages wil ik enkel glas door HR++ glas laten vervangen en drie kozijnen. De kozijnen wil ik graag van hout. De afmetingen zijn ongeveer 1,20 meter bij 0,60 meter en het gaat om meer dan 20 ramen. Opname is noodzakelijk in verband met maatvoering. Mijn voorkeur is om in september te beginnen.

Trap vervangen

Ik wil de huidige houten trap laten vervangen door een rechte houten trap vanaf de begane grond naar de 1e etage.

Hardstenen neuten plaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van twee neuten op de reeds bestaande dorpel. Momenteel lopen de houten spijlen door tot op de dorpel. Dit moet plaatsvinden op de begane grond, bij de voordeur.

Louvredeuren op maat laten maken en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist/timmerman die louvredeuren kan plaatsen voor mijn deur die toegang biedt tot het dakterras. De deuren moeten een hoogte hebben van 205 cm en samen een breedte hebben van 196 cm. Ik zie graag witte louvredeuren terug in de woning.

2 traprenovaties inclusief schilderwerk

Het gaat om 2 binnentrappen. Van de begaande grond naar de 1e etage en van de 1e etage naar de zolder. Schuren (voorkeur voor stofvrij) lichte reparaties en schilderwerk aan de zichtdelen van de trap exclusief de treden en stootborden (deze alleen vlak schuren ivm nog te leggen tapijt). Ik denk hierbij o.a. aan de trapbomen (kitten aansluiting met muur in overleg, wel apart in offerte), trapspil, traphek op 1e verdieping en zolder, inclusief aanwerken gaten en vastzetten enkele losse spijlen in hekwerk), onderzijde trap naar zolder en kantplanken rond trapgaten. Huidige trap is vanuit de bouw (2011) opgeleverd (enkel laags) en daarna nooit afgewerkt. Afwerking met kleur wit van kwaliteit die voor trappen en traphekken goed zijn. Definitieve werkzaamheden in overleg. Bezichtigen opdracht op afspraak op een woensdagmorgen

Draaikiepraam herstellen en preventief onderhoud overige draaikiepramen

Een draaikiepraam gaat niet meer makkelijk open en dicht en dient weer gangbaar te worden gemaakt. Indien mogelijk willen we de monteur die dit komt doen ook een aantal andere draaikiepramen laten bekijken om te zien of hier preventief onderhoud dient plaats te vinden. Het liefst ontvangen we een offerte met daarin een uurtarief en eventuele voorrijkosten.

Draaikiepraam in bestaand kozijn

Momenteel heb ik simpel houten kozijn die 136 cm hoog is en 146 breed is. Er zit rechts 1 klein kiepraam en ik zou een offerte willen om aan de rechterkant 1 grootte kiepraam te plaatsen. Formaat van het kiepraam zou worden 134 cm hoog en 65 cm breed. Ook wil ik in dit kiepraam een luchtrooster geplaatst hebben.