Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Haarlem of directe omgeving.

3197 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Haarlem:

Bedombouw maken

Ik wil graag een bedombouw laten maken voor een bed van 1.20 x 2. 0 meter zonder hoofdbord. Het moet een redelijk strak en simpel ontwerp zijn. Ongeveer 20-25 cm hoog op pootjes. Geen MDF. Ik heb een voorbeeld dat ik graag na zou willen laten maken. Graag hoor ik van u.

Schuifdeuren voor een trapgat maken

Ik wil graag schuifdeuren met glas voor een open trap laten maken (zodat ze voor elkaar langs geschoven kunnen worden). Afmetingen; hoogte 2.36 meter en breedte 2.51 meter.

Boeidelen vervangen op een dakkapel

Wij hebben lekkage in onze dakkapel, doordat er een hoek van 2 boeidelen verrot is. Er sijpelt nu water tussendoor en er komt vocht binnen. Ik wil die boeidelen laten vervangen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Verlaagd plafond plaatsen

Graag vraag ik alvast een offerte op voor het plaatsen van inbouwspots inclusief een verlaagd plafond in een particuliere nieuwbouwwoning in Haarlem dat in het tweede kwartaal van 2018 wordt opgeleverd. De woning is 107 m2. Alvast bedankt.

Lichtstraat in een plat dak plaatsen

Ik woon in een huis van rond 1900. Aan de achterzijde gaan we de veranda bij de woonkamer betrekken. We zijn op zoek naar een lichtstraat van het type: LESSENAARSDAK losstaand van de gevel. De lichtstraat willen we graag in de volgende afmetingen: Diep 125 centimeter Breed 450 centimeter 2 ventilatieroosters HR++ veiligheidsglas VRAAG Ik ontvang graag van u een offerte met betrekking tot de fabricage, levering en plaatsing van een lichtstraat type Lessenaarsdak zoals hierboven beschreven. Naar verwachting zal de verbouwing eind eerste kwartaal 2018 uitgevoerd gaanworden.

Hogere kozijnen en deuren monteren

Ik heb momenteel in mijn woning houten kozijnen met opdekdeuren. De woonkamerdeur is rechtsdraaiend en de toiletdeur linksdraaiend. Ik wil de draairichting van beide deuren precies andersom. Bovendien wil ik hogere deuren, omdat ik zelf nogal lang ben. Ik ga bij Gamma nieuwe stompe houten kozijnen kopen met stompe deuren van 211 cm hoog. Ik wil de bestaande kozijnen laten verwijderen en de muuropening aan de bovenzijde laten vergroten. Daarna moeten de nieuwe kozijnen en deuren geplaatst worden. Ik zoek een timmerman die hier een offerte voor kan verzorgen.

Stalen schuifdeur met zijpaneel plaatsen

Onze nieuwbouwwoning wordt in februari of maart 2018 opgeleverd. Er is daar een standaard kozijn met deur die we willen laten verwijderen. Daarna moet de opening in de muur worden vergroot. We willen daar dan een stalen schuifdeur en een zijpaneel laten monteren van elk 100 cm breed. De plafondhoogte is nu 260 cm, over de hoogte van de deur en het paneel willen we graag overleg. We willen een roedeverdeling met 4 vakken met glas. We horen graag uit welk beslag en profieltype we kunnen kiezen. We willen graag uw prijsopgave voor de totale klus ontvangen.

Inbouwen stalen taatsdeur of kozijn met glasverdeling

In onze keuken hebben we op dit moment in een binnenmuur een houten kozijn met een binnendeur en daarboven een raam. We willen op die plek graag een stalen kozijn met een taatsdeur tot aan het plafond. Een andere optie is om daar geen deur te maken, maar alleen een groot metalen of gietijzeren kozijn/raam met glasverdeling. De maten moeten nog even worden opgenomen. We willen graag uw advies en een prijsopgave ontvangen voor de diverse mogelijkheden.

Aluminium taatsdeur leveren en monteren

Momenteel wordt er in onze woning een verbouwing gestart door een aannemer. Daarbij wordt een kozijn en deur verwijderd en de opening gedicht. Er wordt een nieuwe doorgang gemaakt tussen de gang en de woonkamer. We willen in die doorgang graag een zwarte aluminium taatsdeur met slanke profilering laten plaatsen. De maat van de deur is 93 cm breed en ongeveer 220 cm hoog. In de deur moet een vakverdeling met glas komen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte met daarin aparte posten voor de materialen en montage.

Glas in voordeur vervangen door hout

Ik zoek iemand voor het vervangen van het glas in onze voordeur door hout. Het is een stuk van 1 x 1.5 meter, ongeveer. Er is een foto van de deur.

Zolder en trapgat aftimmeren met Agnes plafondplaten

We wonen sinds enige tijd in onze nieuwbouwwoning en willen nu de zolder en het trapgat laten aftimmeren met Agnes plafondplaten. Het gaat om in totaal 65 m². In het trapgat zal wellicht een steiger nodig zijn. We zoeken een vakman die ervaring heeft met de montage van dergelijke platen. We kunnen deze platen zelf leveren maar er mag ook door de vakman een aanbieding voor worden gedaan. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Tomsgates hondenluik plaatsen

Hondenluik plaatsen. Ik verwacht een Tomsgate hondenluik. De exacte datum weet ik niet. Maar ik zou graag als deze arriveert zo spoedig mogelijk (ongeveer 4 dagen) het luik geplaatst hebben. Het Tomsgate luik type Nipper (Small) luik wordt gemonteerd in een deur. Geschatte tijd van de werkzaamheden ongeveer 30-45 minuten.

Balustrade in jaren '30 stijl maken

Ik wil graag een balustrade laten maken voor de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is een mooie jaren '30 balustrade aanwezig, we willen graag de zelfde stijl aanhouden voor de eenheid. Het zou handig zijn om een offerte te hebben dan kunnen we het inplannen.

Plaatsen Velux dakraam

In een schuin pannendak willen we twee Velux dakramen (ongeveer 1,5 bij 1,5 meter) laten plaatsen. We hebben hiervoor al het materiaal liggen.

Dorpel van buitendeur vervangen

Omdat onze nieuwe vloer dikker is dan de oude vloer hebben wij een klein stukje van de voordeur moet afzagen. Hierdoor is er een kier onstaan tussen de dorpel en de voordeur waardoor er tocht en kou doorheen komt. Momenteel hebben wij een hardstenen dorpel, maar als dit wordt vervangen voor hout is dat ook in orde.

Rotte kozijndelen laten repareren

Graag zou ik u om een offerte willen vragen betreffende de reparatie van enkele rotte kozijndelen (zie bijgevoegde foto’s). Betreft een kozijn aan de voorzijde van een rijtjeswoning. Rot is waarschijnlijk gevolg van eerdere incorrect uitgevoerde reparatie (vervangende delen zijn te strak op bestaande delen geplaatst, geen ruimte voor werking). Als mogelijk zouden we de reparatie zo beperkt mogelijk willen uitvoeren: slechts vervangen van rotte delen (niet gehele kozijn). Afwerking (grondverven) kunnen wij voor onze eigen rekening nemen.

Plaatsen van drie voorzetramen

Voor drie ramen met enkel glas gelegen op de eerste en tweede verdieping wil ik voorzetramen laten plaatsen. Deze moeten ook nog opgemeten worden.

Aanpassen van de raamconstructie

Een buitenraam wil ik zo aanpassen dat een groter gedeelte van het raam open kan. Raamkozijn blijft het zelfde, raampartij die er in zit moet er uit. Vervolgens nieuw raam plaatsen met een zo groot mogelijke openingsmogelijkheid met deurtjes.

Houten bedombouw 'met karakter' laten maken

Ik wil graag een houten 2-persoons bed laten maken van 200 x 180 cm (matras -maat) door een ervaren vakman die met ons mee kan denken. Het gaat om een "ombouw" van hout. In de ombouw willen we 2 x een 1-persoons vlakke spiraalbodem van Auping plaatsen (elk 200 x 90 cm) De spiraalbodems zijn dus niet verstelbaar en we leveren deze zelf aan. Het exacte ontwerp zouden we graag vooraf samen maken, maar ter indicatie zijn we op zoek naar een bed dat niet te kolossaal oogt en waar we onder kunnen schoonmaken: dus niet al te hoog en open aan de onderkant (zwevend?). Hoofdbord is optioneel. We hebben een beperkt budget en willen een betaalbaar bed dat simpel oogt, maar uiterst vakkundig is gemaakt van hout met karakter (dus geen MDF, we staan open voor suggesties). We willen overigens geen grenenhout. Omdat er nog wat punten open liggen gaat het om een globale prijsindicatie. In de prijsindicatie zien we de verschillende opties en de effecten op de prijs graag terug.

Delen van houten kozijn vervangen

Onder het grote raam en het linker kleine raam is de balk gaan rotten. Deze wil ik laten vervangen. Voor de afmetingen moet er contact worden opgenomen met de klant en de werkplek is goed bereikbaar.

Radiatorombouw bevestigen

Radiatorombouw is aangeschaft. Graag bevestigen in de woonkamer. Bestaande vensterbank eventueel eraf halen en nieuwe bevestigen?

Dorpel van de buitendeur vervangen

Onze dorpel is nagenoeg gelijk aan de straat en met regenval komt het water naar binnen, indien nodig dorpel vervangen inclusief neuten en bestaande deur (boerderijdeur) opnieuw afhangen als deur geopend is gaat hij weer vanzelf dicht, erg hinderlijk. As er een andere oplossing mogelijk is om in regenen te voorkomen hoor ik dat graag. Wat gaat me dit kosten?

Horren monteren op Velux dakramen

Graag laat ik 2 Velux insectenhorren laten plaatsen op 2 velux dakramen. De horren dienen nog op maat gemaakt te worden. Wat zouden de kosten van plaatsen zijn?

Timmerklussen in huis laten doen

Het aftimmeren van een doorloop in 2 kamers. Deze kamer liggen tussen elkaar, de diepe kast hiertussen is afgebroken en dit dient te worden afgetimmerd. Daarnaast dienen er 2 deuren bij 2 kasten te worden verwijderd en de openingen hier afgetimmerd. De precieze afmetingen van alles is niet bekend. Graag laat ik dit door de vakman opmeten.

Planken van schutting en schuur vastzetten

De planken van de schutting en de schuur laten los. Deze wil ik gerepareerd hebben. Houtwerk is nog wel goed.