Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Haarlem of directe omgeving.

3326 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: taatsdeuren plaatsen in buitenpui, gevelbekleding vervangen op een woonark, hout door kunststof vervangen op de voorgevel, afdak van golfplaten laten maken, betonnen trappen realiseren, aluminium kozijnen door houten kozijnen vervangen, constructie van een entresol, ramen, deuren en kozijnen vervangen, schuifpui vervangen door openslaande deuren, kamerhoge deuren van mat staal plaatsen, twee ramen en balkondeur vernieuwen met dubbel glas, dubbele taatsdeur plaatsen, kamerhoge deur plaatsen, trap plaatsen, kozijnen met dubbel glas vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Haarlem:

Horren monteren

Graag laat ik 2 horren monteren 2x de 900 serie van Bruynzeel. 1x een naar binnen draaiende deur. 1x naar buiten draaiende deur. Graag ontvang ik hier een offerte van.

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

We willen graag binnen onze houten dorpels laten vervangen door (natuur) steen.

Vouwdeur vervangen

De vouwdeur naar de trapkast (normale maat en vorm deur) op de begane grond moet vervangen worden. Nieuwe vouwdeur in overleg te kopen. De afmetingen heb ik niet.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zoek een partij die mijn trap van de eerste- naar de tweede verdieping kan verplaatsen. Het moet een dichte trap worden. Er moeten hoogstwaarschijnlijk twee draaien in de trap komen. Om het nieuwe trapgat moet een hekwerk komen.

Vier kozijnen aan voorzijde huis plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van 4 kozijnen afkomstig van de bouwmaat. 4 kozijnen voorzijde van het huis. Maten: 220 x 176 cm, 43,5 x 106 cm, 120 x 150 cm en 150 x 175 cm. Dit moet gebeuren aan de straatkant van de woning en is dus goed bereikbaar.

Nieuwe trap plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er moet een nieuwe trap geplaatst worden tussen de eerste en zolderverdieping. De trap moet boven de bestaande trap naar de eerste verdieping geplaatst worden. Het is een standaard trap voor een jaren 30 woning. Het liefst vanaf 15 augustus beginnen.

Raam door openslaande deuren vervangen

Op de plek waar nu een raam zit wil ik graag openslaande deuren laten plaatsen. Het lijkt er op dat die er al eens gezeten hebben. Ik wil weten wat het ongeveer kost en of dat bouwkundig kan. De afmeting weet ik niet.

Laminaat op de trap aanbrengen

Ik wil graag laminaat laten leggen op de trap. Het gaat hierbij om een gesloten trap met 12 treden. Materiaal mag door de vakman aangeleverd worden.

Schuifwand plaatsen voor een inloopkast

Ik wil een schuifwand maken tbv een inloopkast. De wand moet tussen een schuine en rechte muur komen. Materialen heb ik nog niet in mijn bezit. De afmeting is ongeveer 1. 80m x 2. 50m.

Inbraakstrip op de buitendeur aanbrengen

Alleen voor de deur buiten een inbraakstrip laten zetten. Misschien kunnen jullie ook de deur schilderen?

Zandstralen van een houten trap

Ik zoek een partij die mijn jaren '30 trap kan zandstralen om zo van de lijmresten af te komen. De woning en trap zijn goed bereikbaar.

Kozijn vervangen

Het bovenlichtje dient vervangen te worden voor een half kozijn en half houten plaat waar een afvoer naar buiten kan. Binnenmaat raam 39 x 100 cm.

Houten kozijnen laten repareren

Door lekkage van mijn bovenburen is mijn erker kozijn aangetast, welke ik graag wil laten repareren. Binnen de VvE gelden er regels dat het voor aangezicht hetzelfde moet blijven, dus de kozijnen moeten van hout blijven en mogen niet vervangen worden door kunststof of ander materiaal. De VvE verlangt ook 3 offertes die tegen elkaar aangehouden kunnen worden. Mijn vraag is of ik vrijblijvend ook bij u een offerte zou kunnen aanvragen. Bijkomend detail is dat een gedeelte van het raam glas in lood betreft.

Trap stofferen

Onze trap is nu gestoffeerd, maar op verschillende treden kapot. We willen de trap graag opnieuw gestoffeerd, inclusief het afhalen van de oude stof. bij elkaar zijn het 14 trede. Kunt u aangeven wat het verschil in prijs is wanneer de gehele trap gestoffeerd wordt en wanneer een gedeelte gestoffeerd en geschilderd wordt?

Taatsdeur plaatsen

Wij zijn opzoek naar een stalen taatsdeur voor in onze woonkamer. Afmetingen zijn ongeveer 1210 cm x 2670 cm. Het betreft een deur tussen de woonkamer en de gang. De uitdaging is het oude kozijn verwijderen dat in beton gegoten zit en een nieuw frame voor de taatsdeur maken. Graag goed advies.

Houten plantenbakken repareren

Op ons balkon staan 8 houten plantenbakken van verschillende grootte. De houten latten laten los van elkaar. Graag laten wij de latten goed door een vakman vastzetten en en eventueel verstevigen.

Buitentrap realiseren

Het gaat om een trap in de tuin. De ruimte is vrij beperkt. Het tuintje is smal (circa 190 cm) en in die ruimte moet de trap circa 250 cm omhoog naar het dakterras. Daarom is het nodig dat de trap een kwartslag maakt onderin. De trap zelf moet ook vrij smal uitgevoerd worden, circa 80 cm (maximaal). Verder zal er met piketpalen wat gefundeerd moeten worden. Verankeren bovenaan in de muur (hout, ik check nog of daarachter baksteen zit, anders gebruik maken van de dakbalken) is mogelijk. Tekeningen van de situatie ter plaatse zijn beschikbaar. Als je me een mailadres geeft, stuur ik ze op.

Harmonicadeuren plaatsen

Graag zou ik in de uitbouw van een nieuwbouw woning harmonicadeuren laten plaatsen van 5 meter breed.

Hor laten plaatsen

Graag laat ik een hor plaatsen voor een kiep/kantelraam van 90 cm bij 150 cm. Kan deze van binnen geplaatst worden? Het gaat om een raam op 3-4 hoog.

Trap maken voor onze binnentuin

Vanuit onze binnentuin (3 bij 4 meter) willen we via een trap naar ons dakterras op drie meter hoogte. Graag een offerte inclusief installatie. Metalen constructie is waarschijnlijk het handigste in verband met vocht en dergelijke.

Houten trap renoveren

Ik wil een klus laten uitvoeren op mijn oude houten trap waarvan de eerste 4 trappen verouderd zijn en daarom toe zijn aan renovatie/vervanging.

Taatsdeur met frame plaatsen

Het idee een taatsdeur voor een frame waarvoor we 2 opties hebben. Optie 1: binnenmaten 190 cm / 270 cm hout met glas. Optie 2: binnenmaten 380 cm / 270 cm hout met glas.

Aluminium taatsdeur leveren en plaatsen

Wij willen graag een prijsindicatie voor een taatsdeur met de afmeting: 1500 x 2400 mm. Aluminium met slank profiel (met glas).

Kozijn repareren en ramen vervangen

Ik wil graag een offerte voor: - vervanging dakraam (zie bijlage) - reparatie kozijn eerste verdieping (zie foto uit bouwkundige rapportage) - vervanging van raam in de woonkamer in verband met een barst.

Terrasoverkapping vervangen

Ik wil graag op korte termijn de polycarbonaat platen van mijn terras overkapping vervangen voor een lichtstraat met polycarbonaat platen. Formaat betreft (ongeveer) 420 cm. Breed en 170 cm. Lengte. Voorbeeld zoals het moet worden betreft foto 0244. De anderen foto's betreft de huidige situatie.