Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakramen vervangen:

Dakramen vervangen

Ik wil 1 (kantel)dakraam in de douche en 1 in een hobbykamer laten vervangen. Beide graag kunststof, hoeft niet perse Velux maar wel gewoon goed spul. Weet verder niet welke maat ik moet bestellen. Als het mogelijk is iemand laten inmeten en plaatsen.
Onze klant uit Egmond aan Zee (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakramen vervangen uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen op beide dakvlakken

2 dakvlakken 5x11 meter geen kilgoten. 2 dakramen, 1 openhaard loodslab, kantpannen. Bestaand kruispannen.

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam vervangen. Het huidige dakraam meet 92 x 110 cm. Het zou moeten worden vervangen door een Velux dakraam dat iets groter is, dus het raamgat zou ook moeten worden vergroot. Het zou eventueel gaan om twee identieke dakramen, dus dubbele opdracht. Als dit korting geeft, graag aangeven in de offerte. Afwerken en schilderwerk kan ik zelf, hoeft niet te worden geoffreerd.

Dakpannen vervangen en dakramen plaatsen

Dakpannen verwijderen en vervangen. Circa 38m2 Daarnaast 2 dakramen plaatsen. Graag twee vrijblijvende offertes waarin vermeldt: 1) Dakpannen verwijderen en nieuwe plaatsen. Isolatie buitenzijde en windveren verhogen. Met waterdichte maar dampopende folie En 2 dakramen plaatsen. 2) Dakpannen verwijderen en nieuwe plaatsen. Met waterdichte maar dampopende folieIsolatie binnenzijde. En 2 dakramen plaatsen. Telefonisch niet bereikbaar, wel per mail. Met vriendelijke groet, Kevin Rijndertse

Dakraam vervangen en dakramen afstellen

Ik heb een Velux dakraam (vergelijkbaar model GGL MK08) welke vernieuwd moet worden. Het raam is dus groter dan 1 m2. Graag ontvang ik een offerte om dit raam te laten vervangen, indien mogelijk met een lijst met benodigde materialen. Daarnaast heb ik 2 dakramen (vergelijkbaar model GGL UK04) die beide schoongemaakt en bijgesteld moeten worden (hangen wat scheef). Deze hoeven niet vervangen te worden.

Vervangen van Velux dakramen

Ik ben op zoek naar een vakman, die op korte termijn 2 oude Velux dakramen kan vervangen. Van 1 dakraam is de ruit kapot gegaan. Het gaat om het oude model GGL-8 dat ik wil laten vervangen door GGU UK08 0050 kunststof wit inclusief een EDW 2000 gootstuk met BDX/BFX. Ook wil ik kunststof interieurafwerking LSB 2000, incl. BBX laten plaatsen aan de binnenzijde. Ik koop alle materialen zelf. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Velux dakramen vervangen door kunststof variant

Na ongeveer 20 jaar zijn onze twee dakramen versleten. Het hout heeft zich uitgezet en de ramen sluiten niet echt meer. Graag zien wij een klusser die beide Velux dakramen vervangt door de nieuwe kunststof varianten van Velux. Aankoop via Praxis.

Van dakramen het glas vervangen

Wij hebben 2 Velux dakramen waarvan het glas kapot is en dat moet worden vervangen. Het gaat om 1 Velux dakraam GL CO4 (45 x 90 cm ) en 1 Velux dakraam GL9 (40 x 60 cm). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Glas van Velux dakramen vervangen

Wij hebben 2 Velux dakramen waarvan het glas kapot is en dat moet worden vervangen. Het gaat om 1 Velux dakraam GL CO4 (45 x 90 cm ) en 1 Velux dakraam GL9 (40 x 60 cm). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Velux dakramen vervangen

Twee Velux dakramen vertonen houtrot en lijken niet meer te redden. Wij zoeken advies over vervanging en een indicatie van de kosten daarvan. Daarnaast zoeken wij advies over de vervanging van een douchecabine.

Asbest dakbeschot vervangen, dak isoleren en dakramen plaatsen

Het betreft een vrijstaande bungalow met 2 dakvlakken van 15 x 5 meter. De dakpannen zijn pas geleden door de vorige eigenaren vernieuwd, maar helaas is het asbest niet verwijderd. Graag inclusief asbestinventarisatie, verwijderen asbest, nieuw beschot en isolatie. En drie dakramen of een dakkapel plaatsen. Het huis is van 1969.

Partners

Partners van Casius