Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Driehuis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Driehuis heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Driehuis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Driehuis of directe omgeving.

58 klanten uit Driehuis bevelen een bij Casius in Driehuis aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Driehuis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen, voorzijde houten kozijnen naar kunststof kozijnen, slotgat frezen in een deur, deur in dragende muur maken, blokhut ophogen, huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Driehuis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Driehuis:

Vaste trap verplaatsen in huis

Ik wil graag de trap van de 1e naar de 2e verdieping verplaatsen zodat de trap boven de trap naar 1e komt. Daarbij zal dus ook een nieuw trapgat gemaakt moeten worden en het oude trapgat gesloten moeten worden. De vloeren zijn van hout. De nieuwe trap zouden we een beetje in dezelfde stijl willen hebben als op de foto's. Ook overwegen we de mogelijkheid voor een open trap. Mocht dat niet kunnen, ontvangen wij graag advies over wat geschikt is. Waarschijnlijk zou de trap minimaal 1 bocht, misschien 2 nodig hebben. Eventuele afwerking is afhankelijk van de prijs. misschien dat we losse tapijt stukken willen, of antislip. Het afvoeren van de oude trap is niet perse nodig. Dit afhankelijk van de prijs. Er is niet veel ruimte op de overloop (zie bijgevoegde foto's). Ik ben op dit moment nog niet de eigenaar, dus het is niet makkelijk om betere foto's of duidelijke maten te krijgen. We kunnen wel een afspraak maken met de huidige bewoners om langs te gaan en dingen op te meten.

Linnenkasten monteren

Wil graag 4 linnenkasten in 2 slaapkamers in elkaar laten zetten door de Gamma. De kasten zijn 220 cm. hoog. Wat is daar de prijs van?

Trap leveren en plaatsen in nieuw te bouwen woning

We willen in onze nieuwe woning een zwevende trap van hout. Een rechte trap met 19 treden. De hoogte is ruim drie meter. We starten in mei 2017 met de bouw.

Trap met tapijt bekleden

Ik wil graag een gesloten en een open trap opnieuw laten bekleden. Beide trappen hebben 13 treden en zijn momenteel voorzien van vloerbedekking, deze bekleding moet dus eerst nog door de vakman worden verwijderd. In beide trappen zit een draai. Ook de verbindende overloop moet opnieuw worden bekleed.

Brievenbus in voordeur maken

We hebben een voordeur uit de jaren 30 met een boogvorm aan de bovenzijde. Er zit een ouderwetse, maar te smalle brievenbus in. Graag laat ik een bredere brievenbus leveren en monteren. Over de materiaalkeuze wil ik overleggen, want de vorm en uitstraling moet wel bij de deur passen.

Nieuwe vensterbanken maken en plaatsen

Wij willen graag nieuwe vensterbanken, 160 cm x 40 cm zal de afmeting ongeveer zijn. Ook willen wij de wand achter onze kachel voorzien van een schouw van ongeveer 160 cm x 20 cm. Het sloopwerk van de vensterbanken die er nu zitten kunnen wij uiteraard zelf doen. Kunt u een schatting maken van de kosten voor deze 2 klussen?

Schot en vensterbank vernieuwen

Gevraagd: een perfectionistische timmerman met enig bouwtechnisch inzicht vanwege het verband tussen de te verrichten klussen en het verhelpen van kleine lekkages aan de dakkapel. Daar is een hoekje erg vochtig. In ieder geval houten schotten en bij de dakkapel een vensterbank vernieuwen.

Kozijnen vervangen

Twee houten kozijnen moeten worden vervangen door kunststof kozijnen. Beiden met dubbel glas en een witte kleur kozijn. Raam 1 is 150x110 en raam 2 is 100x80 en moet kunnen kantelen.

Kunststof kozijnen plaatsen

Ik wil een nieuw kunststof totaal kozijn met daarin meerdere kleinere ramen.

Tuinhuisje maken / plaatsen

Wij willen graag een tuinhuis van hout laten bouwen cq. laten plaatsen. De grootte van het huisje moet ongeveer 3 bij 4 meter worden met een zadeldak van dakpannen.

Deuren afhangen en stellen kozijnen

Afstellen van 4 kozijnen en afhangen van 4 deuren. Deuren en kozijnen gaan we zelf aanschaffen. Gaat om binnendeuren. Eventueel later ook nog een nieuwe buitendeur plaatsen.

Plaatsen buitendeur

Ik heb een buitendeur gekocht en wil die graag laten plaatsen. Driepuntssluiting zit er in. Wordt volgende week geleverd.

Vervanging van vensterbank

Vervanging van een vensterbank in de erker in drie delen van ongeveer 2.70m lang en 32cm breed. Van hout, 2cm dik ongeveer.

Het timmeren en plaatsen van een ...

Het timmeren en plaatsen van een tuinpoortje.

het timmeren en plaatsen van een ...

het timmeren en plaatsen van een tuinpoortje

heb een oude keuken. het aanrecht moet ...

heb een oude keuken. het aanrecht moet verlengd worden. er moet een blad komen boven ijskast en wasmachine, wat aansluit op het aanrecht. dit stuk aanrecht zal een wat eigenaardige vorm moeten hebben vanwege de bestaande afmetingen. wilde graag een houten verlenging van licht hout, gelakt met boten lak (of zo).