Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lambrisering en hoge plinten aanbrengen:

Lambrisering en hoge plinten aanbrengen

Voor een nieuwbouw appartment in Holland Park te Diemen zijn wij op zoek naar een timmerman die in de hal lambrisering kan aanbrengen en moderne, hoge plinten voor in het gehele appartement. Gaat om 74 vierkante meter appartement. Lambrisering geldt alleen voor de hal, ongeveer 5 meter. Het gaat om week 31 vanaf 30 juli 2018. Bouwtekening kan ik afzonderlijk mailen, deze kon ik niet toevoegen.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lambrisering en hoge plinten aanbrengen uit heel Nederland:

Schuifdeur en wand monteren

Graag een offerte voor twee klussen: Plaatsen van een wand circa 1.30 bij 3 meter midden in de ruimte. In de wand komt een schuifdeur met de afmeting van ongeveer 3 meter. De pui over komt te liggen tegen de volle hoogte en dient op maat gemaakt van hout in oude stijl. Daarnaast wil ik graag een boekenkast achter de hoge keuken kasten laten bouwen met een hoogte van 3 meter bij 1 meter. Verder is er nog divers aanheelwerk in verband met verwijderen van een kozijn en gaskachel. Verplaatsen en aanpassen van de bestaande lambrisering en divers electra werk. Tekenwerk is beschikbaar op schaal. Startdatum vanaf 26 mei. Keuken wordt in mei geplaatst.

Woning binnen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor de begane grond. En apart een offerte voor de eerste verdieping. Spuiten van hout en wanden is een optie. Planning: Het gaat om de boven verdieping die voor 9 december klaar dient te zijn. Daarnaast de begane grond die voor begin januari klaar dient te zijn. De specificaties zijn: Houtwerk 1e verdieping: Openslaande deuren met kozijnen, 9 deuren met kozijnen, kozijn met erker. Wanden/Plafonds eerste verdieping: ongeveer 200 m2. Houtwerk begane grond: Openslaande deuren met kozijn, en-suite inclusief kasten en deuren, kozijn van erker, lambrisering onder erker, 6 deuren met kozijnen, 3 x hoge kozijnen, vestibule met openslaande deuren en een trap volledig naar de eerste verdieping. Wanden/ plafonds begane grond: ongeveer 230 m2. Het gaat om een standaard witte RAL kleur. Spuiten van wanden is mogelijkheid. De kwaliteit van huidige verf goed, alleen niet mooi van kleur.

Houten lambrisering aanbrengen

Het gaat om het aanbrengen van een 122 cm hoge en ongeveer 400 cm lange houten lambrisering in de gang voor een jaren '30 woning.

Stucwerk en beton-emaillen lambrisering in toilet

In het toilet willen we nadat het tegelwerk en onderliggende originele betonemaille verwijderd is de muren opnieuw laten stuccen en voorzien van betonemaille (of soortgelijke) lambrisering. Tevens dient het verlaagd plafond glad gestuct te worden. De afmetingen van het toilet zijn circa 1,5 meter bij 1 meter waarvan drie wanden voorzien dienen te worden van een 1.20 meter hoge betonemaille lambrisering, daarboven dienen alle vier de wanden gestuct te worden.

Glad stucen van de begane grond

Wij gaan verhuizen en het nieuwe huis heeft nu spachtelputz. Wij willen graag glad stucwerk! Het gaat om de keuken, de gang en de woonkamer & daarbij door de hele beneden verdieping het plafond. Het plafond heeft naden. Deze willen we ook graag dicht laten smeren en glad stuken. Daarnaast blijft de L opstelling in de keuken gelijk. Waar nu het 'eiland' staat komen drie hoge kastenwanden. Alle lambrisering en sierstrips (plafond) willen we eraf, evenals het boogje bij de keuken. totaal is het ongeveer 211 m2. Wij zouden graag een offerte ontvangen waarin het plafond apart wordt berekend. Alvast bedankt! Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovatie van de woonkamer

Wij willen graag de woonkamer renoveren. Het laminaat wat er ligt zullen wij zelf verwijderen. Hierna zal de ruimte van 10 bij 4 meter geëgaliseerd moeten worden. Hierop zullen er vloerverwarmingsplaten geplaatst moeten worden en het laminaat teruggeplaatst. De CV leidingen langs de muur dienen te worden verwijderd. De 3 vensterbanken van 1 x 2 meter, en 2 x 3 meter dienen te worden vervangen. Bij deze gedeeltes zit ook lambrisering tegen de wanden. Dit zal moeten worden verwijderd en de muur geëgaliseerd. Als laatste zou ik graag nieuwe plakplinten en hoge plinten laten plaatsen.

Schilderwerk in een trappenhuis

We willen als VVE van een appartementencomplex in Amsterdam-Oost graag ons trappenhuis laten schilderen. Het gaat om een klein halletje op de begane grond, vier verdiepingen met elk drie meter hoge plafonds, en op etage 1, 2 en 3 een stuk gang. Het werk houdt in: professioneel herstellen van scheuren en beschadigingen in de muren; schuren en waar nodig bijwerken/vullen van het houtwerk; schilderen van de muren en plafonds (alleen de plafonds boven de trap zelf, op de verdiepingen zit een systeemplafond); schilderen van het houtwerk; trapleuning, balustrade, kasten op drie verdiepingen, vensterbank en kleine ramen op drie verdiepingen, vier appartementsdeuren en schilderen van de lambrisering. We willen graag kwalitatief goede verf van een gerenommeerd merk, het liefst een schrob vaste.

Schilderklus in appartement

Geheel nieuw verbouwd appartement in Amsterdam, woonkamer, slaapkamer, hal, toilet, badkamer totaal 81 m2. Moet geheel geschilderd worden. Woonkamer, 25 m2; antieke lambrisering, grote ramen en deur moeten geschuurd (hier en daar geplamuurd), gegrond en gelakt worden, wanden en plafond moeten gesausd. Hal, ongeveer 15 m2 dient gesausd, 4 meter hoge wanden met houten profiel in plafond, dient gelakt. Deur naar toilet en slaapkamer dient geschuurd en gelakt. Slaapkamer, ongeveer 20 m2 dient gesausd. In deze kamer zitten 3 antieke deuren met glas in lood, deze dienen geschuurd, gegrond en gelakt. Verder is er een badkamer met 3 grote ramen waarvan de kozijnen dienen te worden gelakt. Wij zouden graag in week 25 starten.

Aanbrengen tegellambrisering in hal

We willen een 1.30m hoge lambrisering van tegels in de gang. De tegels zijn 15 x 15 met boven 2 smalle randen. De lengte van de lambrisering is 6.00 m. Tegels aanwezig.