Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Diemen of directe omgeving.

1024 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, houtlook kunststof kozijnen plaatsen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken, lichtkoepels vervangen, zwart aluminium taatsdeur plaatsen, taatsdeur met glas plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Diemen:

Vlizotrap herstellen of vervangen

Een van de veren van het sluitingsmechanisme van het luik van de vlizotrap is gesprongen. Wat zijn de kosten om dit te repareren?

Raam plaatsen in zijmuur

Wij wonen in Diemen Zuid en we willen graag meer licht creëren in onze woonkamer door middel van een raam te plaatsen in de gevel die staat aan de zuidkant. Hierbij moeten we rekening houden met de privacy van de buren dus 't dient melkglas te zijn of glazen bouwstenen. Dit in overleg met jullie. Maten ongeveer 1 meter bij 0.50 cm.

Traprenovatieset aanbrengen

Ik zoek timmerman die traprenovatieproducten van Praxis (laminaat overzettreden en stootranden van merk jewe of can do) op onze trap kan bevestigen. Trap heeft 16 treden en 2 bochten.

Traprenovatie aanbrengen

Ik zoek timmerman die traprenovatie-overzet-tredes en stootranden (van Can do of Flexstairs) die we bij Gamma aanschaffen op onze trap kan bevestigen. Trap is nu geverfd en heeft 16 treden en 2 draaien.

Trap bekleden met vinyl

Een trap van 13 treden bekleden met zijl. Het gaat alleen om de treden en het hoekprofiel. Ik lever zelf het zijl (vinyl) en het hoekprofiel. Alleen de lijm e.d. moet door de vakman meegenomen worden.

Slot in een slaapkamerdeur zetten

Wij gaan binnenkort op vakantie en hebben dan via Airbnb ons huis verhuurd. Dit gaan wij meerdere malen per jaar doen. 1 kamer wil ik gebruiken voor de opslag van spullen, zodat gasten er niet bij kunnen. Daarom wil ik in die houten slaapkamerdeur een slot laten zetten. Ik zoek een timmerman die dit binnen 2 weken voor ons kan regelen, omdat wij dan vertrekken. Graag ontvang ik uw offerte.

Verlaagd plafond met spots aan laten brengen

We hebben in 2015 een woning gekocht. De lichtpunten zitten op verkeerde plaatsen, ook is het plafond niet mooi egaal. We willen graag ons plafond zo minimaal mogelijk verlagen waarbij we aan opbouwspots dachten om op die manier het verlaagd plafond zo dun mogelijk te houden. De oppervlakte voor het verlaagd plafond is zo'n 50 m2. We horen graag van u.

Dakkapel vervangen door dakraam

Bestaande dakkapel (ca. 100 x 130/140 cm) verwijderen en vervolgens plaatsen van nieuw dakraam (134 x 140 cm.) Tenslotte binnenzijde afwerken. Graag advies voor wat betreft het materiaal (nog niet aangekocht).

Plafond keuken verlagen

Voor onze nieuwe woning zijn we op zoek naar een vakman voor het verlagen van het plafond in de keuken. Het gaat om ongeveer 10 m2 met daarin een afzuigunit, 2 afvoer punten ten behoeve van een mechanische ventilatie en een zestal inbouwspots. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen.

Kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw

Het gaat hier om 8 begane grond appartementen die vanuit de Vve vervangen moeten worden. Graag een afspraak m. Bt een gedetailleerde offerte zowel houtvals kunststof. Afmeting plusminus 3. 40 x 256

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Volgend jaar april wordt mijn nieuwbouwwoning met aanbouw opgeleverd. In het betonnen dak van de aanbouw zou ik graag een lichtkoepel van 1 bij 2 meter willen laten plaatsen. De koepel dient dubbelwandig te zijn.

Deuren inmeten en monteren

Betreft inmeten en montage van 2 binnendeuren. Zowel de badkamerdeur als de deur voor de slaapkamer moeten worden vervangen. De huidige deuren zijn 35 jaar oud. Graag ontvang ik een offerte.

Blokhut plaatsen

Wij hebben een blokhut/tuinhuisje gekocht, type Norfolk van 250 x 200 cm en willen deze laten plaatsen op een betonnen ondergrond, die mogelijk niet helemaal waterpas is. Er zijn fundamentbalken meegeleverd en een houten vloer. Er moeten shingles op het dak geplaatst worden, er zijn geen dakgoten. Er is een enkele rechtsdraaiende deur. De kozijnen worden ingezaagd geleverd en alle bevestigingsmiddelen zijn aanwezig. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Buitendeur plaatsen

Voordeur plaatsen, deur aanwezig. Oude deur moet ook verwijderd worden, zonder afvoeren. Er is ook een driepuntssluiting, dorpel en een raampje aanwezig die gebruikt kunnen worden.

Buitenkast buiten plaatsen

Een Theo houten buitenkast monteren en in de achtertuin plaatsen. Het liefst nog voor 24 augustus.

Deuren afhangen, kozijnen verwijderen en nieuwe kozijnen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten verwijderen van aluminium deurkozijnen en deze te vervangen door houten deur kozijnen en het afhangen van deuren. Ook zou ik graag de mogelijkheden willen weten wat betreft het dicht maken van het glas boven de deur kozijnen. Ik wil graag dat de muur doorloopt en de deur eronder alleen zichtbaar is. Waar nu glas zit moet afgetimmerd worden zodat het mee gestuct kan worden. Aantal kozijnen + deuren = 5 Maat: circa 210 x 93 cm.

Plafond verlagen en inbouw spotjes laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van een verlaagd plafond met inbouw spotjes voor een oppervlakte van 70 m2. Over 4-5 weken krijg ik de sleutel van het huis. Eventueel wil ik ook dat de ramen boven 4 deuren in mijn woning worden weggehaald en dat deze zo dichtgemaakt worden dat het lijkt alsof daar nooit een raam heeft gezeten.

Nis maken voor de TV en elektrische haard

Graag ontvang ik een offerte voor het laten maken van een tv nis met inbouw voor elektrische haard. (Globale berekening van maat: lengte tot aan plafond en breedte 1,70 meter).

Tuinhek vervangen

Ik wil graag een nieuwe hardhouten poort. De oude mag worden verwijderd. Ik denk dat hij gewoon 90 cm breed is. Ik zou daarbij graag het scharnierpunt aan de schuur willen hebben in plaats van "los in de ruimte".

Boeidelen op de woning vervangen

Aan de buitenzijde van onze woning moet aan de bovenzijde een drietal panelen/boeiborden worden vervangen. Afmeting ca. 0,25 x 3 meter, multiplex. Steiger is aanwezig. Het schilderwerk regel ik zelf, ik wil alleen de boeiborden vervangen hebben.

Voordeur compleet vervangen

Wij willen onze voordeur laten vervangen. Gaarne inmeten en opgave van de mogelijkheden. Leveren van de deur, scharnieren en driepuntssluiting. Beslag is zo goed als nieuw en kan hergebruikt worden.

Voordeur laten opknappen

Door het plaatsen van een driepuntslot zijn hier en daar gaten en plekjes ontstaan bij de deur en het kozijn, die opgeknapt moeten worden en eventueel geschilderd. Ik weet de kleurnummers van de verf. Graag voor 20 juni dit werk uitvoeren.

Taatsdeur monteren

Klant zal de taatsdeur bestellen bij een leverancier. Het gaat uitsluitend om het monteren van de deur in een nog in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning. De nieuwbouwwoning wordt in november 2017 opgeleverd. Klant wenst nu graag in contact te komen met een deurspecialist om te weten wat de montage kost en te weten welke vereisten er zijn om de deur goed ingehangen te krijgen in de nog in aanbouw zijnde woning. Details van de deur: Scharnieren Argenta Pivotica Pro. Afmeting: hoogte 260 cm, breedte 120 cm. en 4 cm. dik.

Opdekdeuren van CanDo afhangen

Ik wil 3 Cando opdek binnendeuren laten afhangen inclusief plaatsen van deurbeslag, loopsloten en maken van slotgaten. Materiaal heb ik in bezit.

CanDo opdekbinnendeuren afhangen

Ik wil graag 3 Cando opdek binnendeuren laten afhangen. Inclusief plaatsen van deurbeslag en loopsloten. De materiaal heb ik in bezit. De deuren heb ik bij Formido gekocht. Kunt u voor volgende week zaterdag (de 10de) uitvoeren?