Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Diemen of directe omgeving.

1104 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren, houten kozijnen achterzijde vervangen, meerdere kozijndorpels en ramen vervangen, 500 m2 voorzetwanden plaatsen in winkelinrichting, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Diemen:

Paneeldeuren op maat leveren en plaatsen in kledingkast

Ik heb paneeldeuren voor mijn kleding/leg kast die keurig is geplaatst van Ikea. Maar wil de deuren niet van hun. Ik wil graag nieuwe paneeldeuren op maat laten maken. De hoogte is ca. 2.73 m van grond tot plafond en de breedte is 3.00 m. zie onderstaande site als voorbeeld. https://www.bertha010.nl/a-41140681/luiken-en-oude-deuren/oude-grote-luiken-131179-180-181-182/

Cinewall tengelen en bedekken met gipsplaten

Ik wil graag een Cinewall laten tengelen en deze bedekken met gipsplaten waarin er 4 tot 6 vakjes in dienen te komen met in minimaal 4 een spotje. De overige 2 zijn voor een sonos box. De breedte van de wall is 5M en de hoogte ongeveer 2.60 m. Verder zijn er geen bijzonderheden buiten het feit dat de tv van 65 erin dient gehangen te worden. Enkele voorbeelden zitten in de bijlage.

Geluidsdichte wand maken

Een tussenwand met deur moet geluiddicht gemaakt worden. Aan beide zijden geluidswerende platen, vervolgens beide kanten nieuw gipswandje. Wand inclusief deur oppervlak 4.24 breedte en 2.56 hoogte.

Mechanisme van draaikiepramen repareren

1 kiep kantelraam dient te worden gerepareerd. Deze kan niet meer op de kiepstand worden gezet. Indien dit wel word gedaan sluit het raam niet meer.

Binnenmuur verbreden of voorzetwand plaatsen

Ik wil een binnenmuur van 178 cm ( gipswand nieuwbouw) verbreden met zo’n 40 cm door of een aanzetstuk danwel een voorzetwand over de hele breedte. ( met mogelijkheid tv beugel te monteren)

Koof in de keuken laten maken

Ik wil graag een koof laten maken tussen 3 wanden van gipsplaat (3 meter). Tevens zal er een gat geboord moeten worden naar buiten. Zie voorbeeld foto hoe wij het willen hebben, alleen zonder spotjes.

Openslaande deuren en ramen vervangen

Betreft een jaren dertig woning met verouderde deuren en kozijnen met enkel glas. Zowel huiskamer als slaapkamer. Ik wil dit laten vervangen door houten kozijnen en deur. met dubbel glas.

Composiet schutting plaatsen

Ik wil graag een low budget composiet schutting laten plaatsen, het zijn 7 schermen plus een deur 2x 2 schermen zijwaarts en 3, plus deur aan de voorzijde. Ik zorg ervoor dat men zo kan beginnen.

Raamdorpels opnieuw voegen

Aan de voor-en achterkant van ons huis moeten de voegen van de raamdorpels verwijderd worden en opnieuw gevoegd worden. De afmetingen zijn ongeveer 2 x 6 meter lang en de werkhoogte is ongeveer 4 meter.

Kozijnen vervangen

Ik wil graag 11 kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. De afmetingen weet ik niet dus ik heb graag dat de vakman dit voor mij op komt meten. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Tweede trapleuning plaatsen

Aan de r-kant van de trap naar de eerste verdieping is een trapleuning (aan de muur), wij willen ook aan de andere kant een leuning. Aan die kant is geen muur, maar gewoon open. Kunnen wij hier een offerte voor krijgen? Wij horen het graag!

Keukenblad plaatsen

Mijn keukenblad dat ik ga kopen bij de Gamma moet geplaatst worden. Moet ingemeten worden en gezaagd. Er zit een spoelbak in van 40 bij 40 cm en een kookplaat van ongeveer 60 bij 60 cm waar ruimte voor gemaakt moet worden.

Monteren storemax basic zelfbouwkast

Ik wil onder een schuin dak op zolder een storemax zelfbouwkast laten monteren. Deze is 320 bij 105 bij 80 cm ongeveer.

Buitendeuren en ramen tochtvrij maken

Ik ben op zoek naar een deurenspecialist die 2 buitendeuren en 3 ramen tochtvrij kan maken. Methodiek in overleg met vakman.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen van 55 bij 78 cm. Het dak is schuin en van dakpannen.

Schuurdeur vervangen

Ik wil graag de oude schuurdeur laten vervangen en het oude sluitwerk laten overzetten. Het zal gaan om een houten deur met glas. De afmeting is 82.5 bij 198.5 cm en 3.8 cm dik.

Hordeur monteren

Graag 1 deurhor monteren op het kozijn. Bruynzeel plisse scheuf hor Ik wil 1 deurhor monteren op het kozijn. Deze is

Mdf plinten bestellen en laten monteren

Ik zoek een partij die in mijn appartement plinten door de gehele woning kan plaatsen (behalve WC en de badkamer).

Lambrisering en hoge plinten aanbrengen

Voor een nieuwbouw appartment in Holland Park te Diemen zijn wij op zoek naar een timmerman die in de hal lambrisering kan aanbrengen en moderne, hoge plinten voor in het gehele appartement. Gaat om 74 vierkante meter appartement. Lambrisering geldt alleen voor de hal, ongeveer 5 meter. Het gaat om week 31 vanaf 30 juli 2018. Bouwtekening kan ik afzonderlijk mailen, deze kon ik niet toevoegen.

Kledingkast plaatsen

In welke stijl heb je interesse? Modern Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een klerenkast voor een zolder slaapkamer met schuine kant. Het zijn in total 4,5 m. 3,5 m hebben de schuine wand aan de achterkant van de kast en rond een (hoekkast) meter heeft de schuine kant aan de zijkant.

Draairichting van een raam wijzigen

Ik heb een aantal ramen die naar buiten open gaan ( 150x146cm, dubbele ramen, dus 1 kozijn met twee openslaande ramen en geen vaste middenstijl ) Ik zou graag willen dat deze naar binnen open gaan zodat ik ze snachts open kan zetten en een hor aan de buitenkant kan monteren. Het zou ook mooi zijn als het een draaikiep raam zou worden, dat zijn ze nu niet.

Deuren plaatsen en kozijnen vervangen

Ik wil graag een binnendeur laten plaatsen en kozijnen vervangen. Het gaat om 7 deuren.

Openslaande tuindeur plaatsen

Wij willen onze huidige kanteldeur(garage) door openstaande tuindeuren vervangen. Wil zal het montage ervan kosten? De opening is 2,17 bij 2,21 meter.

Vlizotrap herstellen of vervangen

Een van de veren van het sluitingsmechanisme van het luik van de vlizotrap is gesprongen. Wat zijn de kosten om dit te repareren?

Raam plaatsen in zijmuur

Wij wonen in Diemen Zuid en we willen graag meer licht creëren in onze woonkamer door middel van een raam te plaatsen in de gevel die staat aan de zuidkant. Hierbij moeten we rekening houden met de privacy van de buren dus 't dient melkglas te zijn of glazen bouwstenen. Dit in overleg met jullie. Maten ongeveer 1 meter bij 0.50 cm.