Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor elektrische bediend dakraam plaatsen:

Elektrische bediend dakraam plaatsen

Het betreft een dakraam CK02 elektrisch bediend, stopcontact aanwezig. Ook de binnenafwerking en koof moet geplaatst worden. Handbediende jaloezie monteren en horizontale dakdragers. Maat tussen de balken is 90 cm.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische bediend dakraam plaatsen uit heel Nederland:

Elektrisch zonnescherm handmatig bediend maken

Een cliënt van Prinsenstichting te Purmerend, die zelfstandig woont, heeft een elektrisch zonnescherm. De motor en/of afstandsbediening is stuk. Het meest handige is om het elektrische scherm weer handmatig bedienbaar te maken. Kunnen jullie deze reparatie uitvoeren? Ik ben zijn begeleider. Het gebruikte emailadres en telefoonnummer zijn van mij. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Zonnewering plaatsen

Voor de achtergevel zonnewering (kantel/kiep) plaatsen aan twee schuifpuien. Beide circa 2 meter hoog 2.20 meter breed. Liefst elektrische bediend, al dan niet met remote.

Combi CV-ketel op zolder plaatsen

Ik zit in het aankooptraject van een jaren '30 woning met een inhoud van 400 m³. Er is daar momenteel een elektrische boiler als warmwatervoorziening. Ik wil in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van een combi cv-ketel op de zolderverdieping. Er is daar nog geen aansluiting van gas, water of elektra en ook geen afvoer. Ik wil een zuinige ketel met een thermostaat die via de telefoon kan worden bediend. Een richtprijs is voor mij voldoende, later kan er na een bezoek op locatie een offerte worden verzorgd.

Elektrische bediening van rolluik repareren

Onze dakkapel van ongeveer 5 meter breed, zit een rolluik dat uit twee delen bestaat, die middels 1 knop gelijktijdig bediend worden. Sinds kort zit er geen beweging meer in het linkerdeel, vanuit binnen gezien. Mogelijk zit er een elektrakabel los. De dakkapel en rolluiken zijn in juli 2008 op ons dak geplaatst. Het bedrijf dat dit heeft gedaan bestaat niet meer. Wij laten hier graag even naar kijken en een reparatie verzorgen.

Elektrische bediening van toegangspoort herstellen

Wij hebben bij onze woning een toegangshek dat elektrisch bediend wordt. Onlangs is dit kapot gedaan en ons hek kan niet meer geopend worden. We laten dit graag op korte termijn repareren. We stellen het op prijs als we vooraf een indicatie van de kosten kunnen krijgen.

Automatische deuropener monteren

Ik ben op zoek naar iemand die een elektrische automatische deuropener kan monteren inclusief een camera erbij die op een app werkt. De deur moet vanaf de slaapkamer worden bediend. Het materiaal heb ik wel maar kan de boel niet installeren. Volgende week woensdag heb ik de mogelijkheid om op de plek zelf even toe te lichten en materiaal te laten zien. Voor zover er draden nodig zijn kan dat waarschijnlijk door een kabelgoot die er al ligt. Graag uitsluitend per mail reageren

Windvaste screens plaatsen

Graag 2 windschermen laten plaatsen en leveren. 1 x 530 cm breed en 255 cm hoog, 1 x 430 cm breed en 255 cm hoog. Dit elektrische bediend en met afstandsbediening.

Monteren van knikarmzonwering

Ik wil een bestaand uitvalscherm vervangen door een elektrische bediend knikarmscherm. Een scherm met een breedte 450 cm. Deze moet met verlengde montagesteunen opgehangen worden. Elektra buiten is aanwezig. Bediening met afstandsbediening hierop aansluiten. Gaarne een offerte voor de montage, liefst gespecificeerd en overleg over de aan te schaffen steunen. Boven het scherm is direct de dakgoot. Zie bijgevoegde foto van de situatie. Het scherm moet nog bij Praxis besteld worden.Ik wil mogelijk deze week nog het scherm bestellen aangezien er een aanbieding is.

Elektrische knikarmschermen monteren

Het gaat om het monteren van 5 knikarmschermen. Allemaal elektrisch bediend. Het zijn allemaal buren. Dus gelijke montage, overal op de begane grond. Een scherm van 4.50 meter breed, de overig schermen zijn 4 meter breed. In eerste instantie contact met en prijsopgave aan Gamma Amstelveen.

Ophangen van een knikarmscherm

Wij willen graag een knikarmscherm laten ophangen, de afmeting voor de lengte is 450 cm. Ophanghoogte van het scherm is afhankelijk van uw advies. Het is voor in de achtertuin, de werkplek is volledig bestraat. Graag zou ik willen weten wat het kost om hem te laten ophangen, het moet hier gaan om een vrijblijvende offerte /telefonisch advies. Er is nog geen scherm en weet ook nog niet of het een handmatig bediend of elektrische gaat worden. Met vriendelijke groet,