Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Helder of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Helder:

Dakramen vervangen

Ik heb twee maal een dakraam van de afmeting 107,5 cm x 107,5 cm beiden hebben deze formaat. Ik wil ze graag vervangen hebben en ook de omlijsting vervangen. Deze is nu van hout. En ik weet niet of het mogelijk is van kunststof te laten maken.

Boeideel vervangen en rolluik verwijderen

Er dient een houten boeideel aan de achterzijde van de woning te worden vervangen door Trespa. De lengte is ongeveer 5 bij 6 meter. Tevens dient er een rolluik verwijderd te worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Elektrische bediend dakraam plaatsen

Het betreft een dakraam CK02 elektrisch bediend, stopcontact aanwezig. Ook de binnenafwerking en koof moet geplaatst worden. Handbediende jaloezie monteren en horizontale dakdragers. Maat tussen de balken is 90 cm.

Opdekdeur Olivia monteren

Klant wil een linksdraaiende opdekbinnendeur Olivia kopen bij GAMMA Den Helder. Maatvoering is 231,50 bij 93,00 centimeter. 8 blanke facetglas raampjes zitten al in de deur. De opdekdeur is al afgelakt. Klant heeft garnituur beschikbaar. Klant heeft stalen kozijnen. Klant wenst vooraf kort een bezoek te krijgen ten einde zeker te weten dat de krukgathoogte correct is en de te bestellen deur past.

Wieltjes van een aluminium schuifpui vervangen

Wij hebben een aluminium schuifpui waarvan de wieltjes vervangen moeten worden. Ik weet niet welk merk het is. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Voordeur met kozijn plaatsen

Ik vraag me af of jullie ook voordeuren met kozijn plaatsen. Wij willen beide vervangen hebben en zouden hiervoor graag een prijsopgave willen. Gaat over een voordeur met 3 puntsluiting. De deur is ongeveer 92 bij 211,5 cm.

Buitendeur laten afhangen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een nieuwe deur met isolatieruit laten plaatsen in de woonkamer. Ik wil de deur graag goed laten inmeten en deze daarna zelf aanschaffen bij Praxis. Na de levering laat ik de deur hier graag afhangen met hang- en sluitwerk en de ruit plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

2 x dakramen plaatsen

Ik wil graag 2 dakramen laten plaatsen van 114 x 118 cm. De dakramen zijn van het merk Rooflite.

Dakramen compleet plaatsen

Ik wil twee dakramen laten plaatsen van 114 x 118 cm. Rooflite. Beide ramen ook aftimmeren en zonwering aan de binnen- en buitenzijde monteren. De ramen zijn in bestelling bij Gamma.

Met spoed een zolderraam vervangen

Dakraam bevestiging is stuk gegaan, nu wilt het raam niet meer sluiten en staat voor de helft open. Dit raam heeft dubbel glas. De afmeting van het kozijn is HXBXD = 148x85x7 cm. Of het is een windbeveiling van het raam? Graag een offerte van het plaatsen van een nieuw raam. Ook in welk termijn dit gemaakt kan worden.

Trap verplaatsen in huis

Ik wil graag de kosten weten om de trap in mijn appartement (maisonnette) te verplaatsen. Deze zit op dit moment in een van de slaapkamers met daaronder een trapkast (betreft een redelijk steile houten trap). Het gaat om het verplaatsen van deze trap naar de woonkamer, of het de zelfde soort trap moet zijn, of een andere opstelling laten we ons graag over adviseren. Wij hebben de woning in de verkoop staan en horen vaak dat mensen toch net even die extra slaapkamer missen. Wij willen graag weten wat de opties en de kosten zijn. Er kan iemand komen kijken naar de situatie.

Binnendeuren inmeten en vervangen

Als eerste bij de klant de deuren inmeten/en draairichting bepalen, zodat de klant de juiste maten bij Gamma kan bestellen. 4 stuks opdek binnendeuren vervangen, de oude deuren afvoeren). Plaatsen 2x loopslot en 2x badkamer/toiletslot. Plaatsen 4x nieuwe klinkgarnituur. Plaatsen 4x nieuwe paumelle schanieren.

Dakraam vervangen

Ik wil een klein en defect dakraam op onze zolder laten vervangen door een groter dakraam met de maat 114 x 118 cm. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen en arbeid.

Hekwerk op het dakterras vervangen

Het houten hek op mijn dakterras wil ik laten vervangen. IK wil graag een zo goedkoop mogelijke oplossing. Het gaat om ± 15 meter dakterras, misschien meer?

Bestaande boeidelen van Trespa vervangen door Keralit

Graag een afspraak voor het inmeten van de boeidelen die we graag willen vervangen (inclusief verlichting). Daarna graag vervangen. Er zit nu Trespa op, we willen graag Trespa of Keralite. Ook willen we hier graag inbouwspotjes in rondom het huis.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen bij onze kinderen een dakraam laten plaatsen, onze schoonzoon is invalide en ik ben inmiddels te oud om het dak op te gaan. Het raam en de gootstukken staan al klaar bij onze kinderen. Het gaat om een nieuw te raam, te plaatsen in een schuin pannendak.

Plafondplaten in slaapkamers laten plaatsen

Ik heb plafondplaten en wil hieromheen graag plinten laten plaatsen. De plinten zijn aanwezig. Plinten graag verstek zagen, aanbrengen en lijmen. Het gaat om ongeveer 30 meter.

Bedombouw laten maken

Ik ben op zoek naar een betrouwbare timmerman die voor ons op een zolderruimte een bedombouw kan timmeren inclusief lattenbodem. We hebben een heel smal trapgat. Gaat een om een 90x200 bedbodem die we hier niet doorheen krijgen. We willen graag een afmeting van 120x220 hebben als het mogelijk is, anders 90x220. Is er iemand die een bedombouw voor ons op maat kan maken?

Deur op maat zagen, afhangen en afmonteren

We hebben in huis een deurpost van ongeveer 87.5 centimeter breed. We moeten dus een stompe deur van 88 centimeter kopen. We hebben zelf niet het gereedschap en het vakmanschap om van de deur de benodigde hoeveelheid af te halen. We willen dit door en vakman laten doen die dan ook de deur afhangt en monteert.

Voordeur laten herstellen

Onze betrekkelijk nieuwe hardhouten voordeur moet op advies van fabrikant gerenoveerd worden door: herstel scheurvorming in stijlen / dorpels infrezen van scheuren en opvullen met houtvulmiddel; beglazingskit vervangen en de deur in zijn geheel 2 x aflakken. De deur is 'ontzet' geraakt door verkeerde afwerking en grote temperatuur verschillen.

Vensterbank op maat laten maken

Ik wil graag een vensterbank op maat laten maken. Over de hele breedte van de woonkamer. Zitten twee ramen en een paar kleine uitsparingen.

Tuindeur van CanDo plaatsen

Ik wil een tuindeur laten plaatsen. Ik zit bijvoorbeeld te denken aan een CanDo buitendeur ML692 met isoglas 2015 x 930 stomp met CanDo 3 puntssluiting krukbediend L3 en veiligheidsscharnieren. Kunt u een offerte maken waarbij de materialen separaat vermeld staan?

Tuinhuisje vervangen door een grotere

Wij hebben een klein tuinhuisje dat door optrekkend vocht erg is aangetast. We willen het daarom laten verwijderen en vervangen door een iets grotere maat. Het nieuwe huisje moet 3 x 2,5 meter worden met een standaard hoogte en een puntdakje in de lengte. We willen dat het huisje op bijvoorbeeld betonbandjes wordt geplaatst, zodat optrekkend vocht geen schade doet. Er moet ook een dichte vloer in. We willen alleen een raam en deur aan de kopse kant. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde. We ontvangen graag een prijsindicatie met daarbij een aparte post voor het verwijderen en afvoeren van het huidige huisje.

Nieuw kozijn met voordeur plaatsen

Ik wil een nieuw kozijn met voordeur

Zolder aftimmeren en knieschotten plaatsen

Vanwege ombouw van de bergzolder tot speelkamer wil ik aan twee zijden knieschotten. Dit over een lengte van 5. 10 meter. De hoogte is 90 cm waarbij de gording dan weg valt achter het schot, dus niet de knieschotten achter de gording maar ervoor. Word een speelkamer voor kleine kinderen dus moet wel tegen een stootje kunnen. Dan heb ik nog een soort halletje op deze zolder, rechts en links wil ik afgetimmerd hebben waarbij de ruimte achter de aftimmering nog wel toegankelijk moet blijven, dat mag met een deur of luik zijn... Moet binnen 2 maanden toch wel gerealiseerd zijn. Reacties via de mail.