Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Burg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Burg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Burg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Burg of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Burg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, voorpui woning kozijnen vervangen, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Den Burg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Burg:

Zoldertrap monteren

Ik wil een dolle houten zoldertrap 120 x 60 cm laten monteren, er zit al een gat in het plafond, helaas niet groot genoeg. Dit moet 60 cm breed en 1,20 meter lang. Wat kost dit? Graag via de mail benaderen.

Dubbele industriële deuren voor vakantievilla's

Wij zijn op ons terrein voor groepsaccommodatie bezit met de bouw van 3 vakantievilla's en daar zullen er volgend jaar nog 4 bij komen. Wij willen daar graag dubbele industriële binnendeuren laten plaatsen van metaal met veel glas. Eis is dat de deuren een brandwerendheid dienen te hebben van 60 minuten. We gaat voor een industriële uitstraling. De totale breedte van de 2 deuren is 180 cm, de hoogte is minimaal 235 tot maximaal 265 cm. De toegankelijkheid moet eenvoudig zijn, mensen met een rolstoel dienen eenvoudig naar binnen te kunnen. Een voorbeeld is bijgevoegd, evenals de vergunningstekening van de bouw. Voor volgend jaar september staat de bouw gepland van de 4 eenheden waarbij dezelfde deuren staan gepland.

Kozijnen en kunststof harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een kozijn van 2.13 hoog en 2.62 meter breed. Opening in midden, zodat er 2 naar links en 2 naar rechts geschoven kunnen worden.

Vervangen dakbeschot zolder

Vervanging/ renovatie dakbeschot zolder. Is nu vochtig en verpulverd. Oppervlakte vind ik lastig in te schatten. Gewoon dak bij een eengezinswoning.