Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor svedex deur afhangen:

Svedex deur afhangen

1 deur afhangen Svedex AL14 van 2315 x 880 mm. Er hoeft geen glas gezet te worden. De deur en toebehoren verzorg ik zelf. Het kozijn is nieuw. Graag een indicatie van de kosten hiervoor.
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor svedex deur afhangen uit heel Nederland:

Opdekbinnendeur repareren of vervangen

Er zit een deuk in de wc-deur en die wil ik graag laten repareren als dat mogelijk is. In de bijgevoegde documenten heb ik foto van de deur en grootte deuk. Merk deur is Svedex. Als het mogelijk is, graag zo snel mogelijk. Ik hoor graag van u. NB Mag op korte termijn gebeuren, eventueel in het weekend.

Scheidingsmuur op zolder maken

Ik wil van de zolder (2e verdieping bereikbaar via vaste trap) een slaapkamer maken. Gaarne kosten voor totaal (dus zowel arbeid en materiaal); uitgesplitst per de 1e 4 punten. Start werkzaamheden: ik wil het werk graag klaar hebben uiterlijk eind april. Benodigd: Er moet er scheidingsmuur/wand worden neergezet. Breedte: 3.30 meter. Nokhoogte moet nog opgemeten. Hier moet een deur in komen. Deur: Merk Svedex. Deur opdek, 231.5 cm hoog, 83 cm breed, geen bovenlicht, aluminium kozijn. Muurafwerking graag sausklaar. Ik wil graag een lichtpunt op de overloop, met schakelaar en tevens een dubbel stopcontact. Het lichtpunt op zolder kan ook wandlichtpunt worden als dat scheelt in kosten. Wandcontactdozen moeten inbouw zijn. Ik wil graag een plafondlichtpunt (midden van de ruimte) op de slaapkamer, met schakelaar en tevens een dubbel stopcontact in de scheidingswand.Wandcontactdozen moeten inbouw zijn. Ik wil graag een dakraam geïnstalleerd hebben. Merk Fakro: afmetingen 108 cm lang bij 104 cm breed, met rol gordijn volledig verduisterend. Kleur rolgordijn idem als huidige. Verder werk: 1. Overkapping in de tuin van bestaande pergola (9m2) met stalen dakplaten, incl kleine mastgoot 2. Een internetkabel doortrekken vanaf de meterkast naar mijn slaapkamer

Scheidingswand op zolder laten aanbrengen

Ik wil graag een scheidingswand op zolder laten aanbrengen, zodat een extra kamer op zolder ontstaat. Mijn voorkeur gaat uit naar metalstud profielen met isolatie. De profielen moet verlijmd worden in verband met vloerverwarming. Op de wand dienen twee schakelaars te worden aangebracht in verband met het bedienen van wandlichten. In de wand dient een deur te komen (Svedex standaard deur). Graag een offerte voor arbeidsloon en materiaal gesplitst. Huis moet nog worden gebouwd oplevering is sept/okt 2017.

Svedex binnendeur afhangen

Ik heb een Svedex opdek-binnendeur met een gat er in. Deze wil ik laten vervangen. Ik heb de nieuwe deur al in huis. Wat er dus moet gebeuren is: - de oude deur demonteren; - de nieuwe deur afhangen; - de deurklink van de oude naar de nieuwe deur verplaatsen.

Brandvertragende deur herstellen

De deur tussen de hal en de garage sluit slecht na waterschade. Het is een brandvertragende deur van Svedex in een stalen kozijn. Graag ontvang ik een offerte voor het herstel van de deur.

Nieuwe binnendeur leveren en plaatsen

Huidige deur is van Svedex. Er zit een gat in en we willen de deur dus graag vervangen. Het liefst een nette deur met een raam er in. Vakman moet de deur ook leveren. Dus leveren en plaatsen van een binnendeur.

Kapotte binnendeur vervangen

huidige deur is van svedex. er zit een gat in en we willen de deur dus graag vervangen. Het liefst een nette deur met een raam er in.

Schilderen van deur

Door schade moet 1 deur vervangen worden (is geregeld) deze dient 2x geschilderd te worden, omschrijving deur 1 Svedex A-symmetrische deur P153X Hoogte 2315 mm deurdikte 40 mm. Kleur Ral 9016 hoogglans (niet aanwezig) graag offerte voor schilderklus incl. materiaal (Verf).

Stompe Svedexdeur plaatsen

Plaatsen stompe deur. Betreft een Svedex paneeldeur zonder glas. Deur leveren we zelf.

Deur in trapgat maken (met raampje erboven)

We hebben een gedeeltelijk open trap in de woonkamer. Dat wil zeggen de zijkanten zijn afgedicht (rechts met een muur, links met een trapkast) maar de voorkant niet, omdat 's winters alle warmte naar boven trekt willen we op gelijke hoogte met de trapkast een deur in het trapgat laten maken, met daarboven een raampje voor de lichtinval. Hiervoor zou ik graag een offerte laten maken. Het is een nieuwbouwwoning (2008) en we hebben overal Svedex deuren dus het lijkt ons het mooist nu ook voor een Svedex deur te kiezen. Alle deuren zijn met drie scharnieren bevestigd. (Twee boven één onder.)