Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor svedex deur afhangen:

Svedex deur afhangen

1 deur afhangen Svedex AL14 van 2315 x 880 mm. Er hoeft geen glas gezet te worden. De deur en toebehoren verzorg ik zelf. Het kozijn is nieuw. Graag een indicatie van de kosten hiervoor.
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor svedex deur afhangen uit heel Nederland:

Svedex opdek binnendeur leveren en plaatsen

Ik zoek een partij die een deur met de maten 2315 x 930 x 39 en kleur Superlak Alpine wit opdek, honingraatvulling kan leveren en plaatsen. Om exact te zijn moet het deze deur zijn: gemonteerd slot Sx 210 nikkel-zilver vrij & bezet:1050. Paum. Boring op FSC mix 70% SCS-COC Badkamer. Dit moet plaatsvinden in een complex welk bereikbaar is per lift.

Opdekdeur op maat maken en plaatsen

Mijn badkamerdeur is een opdek deur in een stalen nastel kozijn. Het huis is gebouwd in 1995. In de loop der jaren is de deur steeds meer gaan klemmen, vooral zomers kan de deur niet meer dicht. Het scheelt een aantal mm. Een oplossing lijkt mij om een deur te laten maken die in de breedte aan fractie smaller is. Ik ga ervan uit dat mijn bestaande deur niet op maat is te maken. Het kozijn vervangen lijkt me geen optie, gelet op het nodige hak- en breekwerk. De afmetingen: Deurhoogte 211,5 cm Deurbreedte 83,2 cm Kozijnbreedte 83 cm Merk Svedex, kleur gebroken wit.

Wand van gibo-blokken met deur plaatsen

Ik informeer naar het plaatsen van een muur op onze zolder om daar (inclusief met een dakkapel) een kamer voor mijn zoon te realiseren. De muur zou in de plaats komen van de trapboom met op (vooralsnog) 125 cm uit de rechter muur een deur. Dit zou dezelfde SVEDEX deur plus kozijn zijn als die we laten plaatsen op de eerste verdieping. Die schaffen we dus zelf aan. De grove afmetingen zijn 606 x 395 cm. Graag zouden we deze (vooralsnog) behangklaar opgeleverd zien. Zie bijgevoegde schets voor meer detail. Wat zou je adviseren voor het volgende: - Dikte van de wand - Gebruikt materiaal ter behoeve van een slaapkamer/geluidswerende wand.

Opdekbinnendeur repareren of vervangen

Er zit een deuk in de wc-deur en die wil ik graag laten repareren als dat mogelijk is. In de bijgevoegde documenten heb ik foto van de deur en grootte deuk. Merk deur is Svedex. Als het mogelijk is, graag zo snel mogelijk. Ik hoor graag van u. NB Mag op korte termijn gebeuren, eventueel in het weekend.

Scheidingsmuur op zolder maken

Ik wil van de zolder (2e verdieping bereikbaar via vaste trap) een slaapkamer maken. Gaarne kosten voor totaal (dus zowel arbeid en materiaal); uitgesplitst per de 1e 4 punten. Start werkzaamheden: ik wil het werk graag klaar hebben uiterlijk eind april. Benodigd: Er moet er scheidingsmuur/wand worden neergezet. Breedte: 3.30 meter. Nokhoogte moet nog opgemeten. Hier moet een deur in komen. Deur: Merk Svedex. Deur opdek, 231.5 cm hoog, 83 cm breed, geen bovenlicht, aluminium kozijn. Muurafwerking graag sausklaar. Ik wil graag een lichtpunt op de overloop, met schakelaar en tevens een dubbel stopcontact. Het lichtpunt op zolder kan ook wandlichtpunt worden als dat scheelt in kosten. Wandcontactdozen moeten inbouw zijn. Ik wil graag een plafondlichtpunt (midden van de ruimte) op de slaapkamer, met schakelaar en tevens een dubbel stopcontact in de scheidingswand.Wandcontactdozen moeten inbouw zijn. Ik wil graag een dakraam geïnstalleerd hebben. Merk Fakro: afmetingen 108 cm lang bij 104 cm breed, met rol gordijn volledig verduisterend. Kleur rolgordijn idem als huidige. Verder werk: 1. Overkapping in de tuin van bestaande pergola (9m2) met stalen dakplaten, incl kleine mastgoot 2. Een internetkabel doortrekken vanaf de meterkast naar mijn slaapkamer

Scheidingswand op zolder laten aanbrengen

Ik wil graag een scheidingswand op zolder laten aanbrengen, zodat een extra kamer op zolder ontstaat. Mijn voorkeur gaat uit naar metalstud profielen met isolatie. De profielen moet verlijmd worden in verband met vloerverwarming. Op de wand dienen twee schakelaars te worden aangebracht in verband met het bedienen van wandlichten. In de wand dient een deur te komen (Svedex standaard deur). Graag een offerte voor arbeidsloon en materiaal gesplitst. Huis moet nog worden gebouwd oplevering is sept/okt 2017.

Svedex binnendeur afhangen

Ik heb een Svedex opdek-binnendeur met een gat er in. Deze wil ik laten vervangen. Ik heb de nieuwe deur al in huis. Wat er dus moet gebeuren is: - de oude deur demonteren; - de nieuwe deur afhangen; - de deurklink van de oude naar de nieuwe deur verplaatsen.

Brandvertragende deur herstellen

De deur tussen de hal en de garage sluit slecht na waterschade. Het is een brandvertragende deur van Svedex in een stalen kozijn. Graag ontvang ik een offerte voor het herstel van de deur.

Nieuwe binnendeur leveren en plaatsen

Huidige deur is van Svedex. Er zit een gat in en we willen de deur dus graag vervangen. Het liefst een nette deur met een raam er in. Vakman moet de deur ook leveren. Dus leveren en plaatsen van een binnendeur.

Kapotte binnendeur vervangen

huidige deur is van svedex. er zit een gat in en we willen de deur dus graag vervangen. Het liefst een nette deur met een raam er in.