Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor knieschotten met schuifdeuren maken:

Knieschotten met schuifdeuren maken

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het betreft mijn zolder. Ik wil daar knieschotten met roldeuren. Ze zijn in hoogte iets onder de 1 meter en 12 meter lang ongeveer. Het type materiaal weet ik nog niet.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor knieschotten met schuifdeuren maken uit heel Nederland:

Knieschotten maken onder schuin dak

In ons nieuwe huis willen we graag in twee slaapkamers knieschotten laten maken onder het schuine dak, met schuifdeuren over de hele breedte van 5,3 meter. Materialen hiervoor hebben wij nog niet in huis. Werkzaamheden graag in de eerste helft van februari.

Knieschotten met schuifdeuren maken op zolder

Knieschotten vervangen door schuifdeuren. Ik wil op zolder (op 2 kamers) de aanwezige vast gemonteerde knieschotten laten vervangen door schuifdeuren. Het liefst met rails onder en boven. 1e kamer zijn hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 226 centimeter. 2e kamer hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 310 centimeter. 3e kamer hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 5. 45 centimeter. Betreft een nieuwbouw huis waar nu de knieschotten (vast) zijn afgetimmerd met 10 millimeter dik spaanplaat. Graag ontvang ik een offerte. Voor de materialen, montage en duur van de werkzaamheden.

Diverse klussen in huis

Ik ben op zoek naar een vakman voor diverse klussen in huis. Wij willen de knieschotten/schuifdeuren op zolder vervangen, daar deze niet goed meer functioneren. Het zijn nu twee maal twee schuifpanelen en we zien liever twee maal vier schuifpanelen, zodat het materiaal achter de schotten beter benaderbaar is. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 2 x 5 meter. Daarnaast moet een kleine slaapkamer opnieuw behangen worden met vliesbehang. De kamer is ongeveer 2 x 4 meter en 230 cm hoog. Op de zolder is een balustrade waarvan een lat defect is en moet worden vervangen. Alle materialen moeten ook worden geleverd. Wij laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw prijsindicatie.

Zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen nadat ik de dakkapellen heb geplaatst. Het plaatsen van tussen muurtjes inclusief schuifdeuren. Verlaagd plafond plaatsen. Het leveren en monteren van een pantry met 1 spoelbak in het midden plus mengkraan. Het plaatsen van deurtjes voor de knieschotten (voorkeur schuifdeurtjes) Het oppervlakte van mijn zolder is ongeveer 40 m2. Plaatsen van wcd 's en licht schakelaar en licht punten.

Schuifdeuren en knieschotten maken

Ik wil in 2 kamers op mijn zolder schuifdeuren laten maken. Er is daar onder het dakbeschot bergruimte die met verschillende soorten deurtjes is afgesloten. Ik wil dat allemaal uniform laten maken met nette schuifdeuren. Het gaat om een hoogte van 120 cm. Het gaat om 2 x 4 meter, 1 x 5 meter en 1 x 2 meter lengte. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even goed in te meten. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Knieschotten met schuifdeuren op zolder maken

Ik wil graag op zolder over de lengte van 5 meter onder de schuine wand knieschotten hebben. In die wand moeten er 2 schuifdeuren komen. De hoogte van de knieschotten zal 1.50 meter zijn. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Knieschotten plaatsen op zolder

Wij willen graag kasten laten maken in de knieschotten plaatsen op zolder. Aan beiden zijde graag schuifdeuren. De maten zijn 380 cm lang en 80 cm hoog. Er zit op dit moment niets dus het zal moeten worden afgetimmerd en wellicht dat er wat planken gemaakt moeten worden. Zou er iemand kunnen langskomen om te kijken naar de situatie?

Divers timmerwerk

Wij willen graag een kastenwand voor een bestaande kast, we halen de deuren van de bestaande kast af, de kastinhoud blijft dus hetzelfde, er moet alleen een wand voor. Afhankelijk van de kosten, we willen graag de goedkoopste oplossing, willen wij daar graag schuifdeuren voor of 6 smalle deuren. Op de afbeelding staat de kast van 2 meter breed met deuren van 50 cm en een deel van 87 cm waar de kastenwand voorkomt, maar waar dan iets smallere deuren in zouden moeten komen. De afmetingen zijn 2.48 meter hoog en 2.87 meter breed. Daarnaast willen wij op zolder een tussenwand laten plaatsen van 5 meter breed en de hoogte verschilt tussen 1.25 tot 3.26 meter. Dit is een schuin dak. In de tussenwand zal een deurkozijn geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken. Verder zal er aan 1 zijde knieschotten geplaatst moeten worden van 4 meter breed en 1.25 meter hoog.

Zolder verbouwen

Op zolder worden 2 dakkapellen geplaatst op 7 maart. Gewenste werkzaamheden voor offerte (startend 8 maart): Aftimmeren van de zijwangen en plafonds; Plaatsen van een tussenmuur om ruimte in 2 kamers te verdelen + isolatie; Knieschotten plaatsen met schuifdeuren; Ombouwkast CV-ketel maken en plaatsen; Luchtafvoer CV verplaatsen en opnieuw op dak aansluiten; Plaatsen 2 grote en 1 kleine radiator; Ophangen wastafelmeubel plus leidingen en elektra; Electra doortrekken naar beide kamers; 10 spotjes verdeeld over 3 kamers plaatsen; Diverse wandcontactdozen / schakelaars plaatsen; Plaatsen 2 deurposten en deuren; Verplaatsen 1 deur iets naar links; Bestaande ondersteunende muur aansluiten aan beide kanten op dakkapellen; Wanden en plafond stucen of schilderen (geen naden); Deuren schilderen (is dit nodig?); Bestaande vliering handhaven, (meerkosten vlizotrap?); Vensterbanken maken; Indien nodig isolatie aanbrengen; Meerkosten volledige badkamer (muurtje, deur, toilet, muurtje douche, betegelen).

Knieschotten vervangen door schuifdeuren

Ik wil op zolder de schotten vervangen door een schuifdeuren systeem. Bij jullie op de website als "Schuin dak schuifdeur rail montage". Ik wil graag vier schuifdeuren met ring handvatten. De totale breedte is 2.50 en de hoogte ongeveer 1.20 meter. Het liefst met rails onder en boven. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius