Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bussum of directe omgeving.

584 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bussum:

Drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Onlangs is onze nieuwbouwwoning opgeleverd en momenteel is de stukadoor die aan het afwerken. We willen daarna graag 3 taatsdeuren laten plaatsen en daarvoor offertes ontvangen. Het gaat om 1 deur vanuit de entree naar de woonkamer en om 2 deuren vanaf de overloop naar de slaapkamers. Ik wil graag in contact komen met bedrijven die de deuren kunnen leveren en monteren. Ik kan u de maten dan ook even doorgeven.

Overkapping met terras maken

Ik wil graag een overkapping, het liefst aansluitend op de bestaande schuur. Overkapping afmeting 7.5 x 4.00 meter met vlonderterras. Gemaakt van zwarte Zweedse rabatdelen.

Systeemplafond in een winkel maken

Ik wil 100 m2 aan systeemplafond aanbrengen in mijn winkel. Ik wil het plafond zonder verlichting hebben. Het is geen ruimte van 20 bij 5 meter maar het is een open ruimte waar niet alles recht is.

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag 1 slaapkamer splitsen in twee kamers voor onze jongens. Graag offerte met kozijn, want we hebben een deur over en een zonder deur/ zonder kozijn.

HR+ lichtstraat plaatsen

Graag vragen wij een offerte op voor een lichtstraat Hr++ 190 cm x 80 cm, maten van binnenuit gemeten. Momenteel zit er een plastic paneel op die dus verwijderd dient te worden.

Hordeur monteren op houten kozijn

Monteurs, het gaat om een aluminium hordeur van 600 serie 105 x 205 cm. Deze graag op maat maken: 202 x 93 cm en ter plekke monteren. Er is uitvoerig overleg geweest met Gamma in Bussum en het moet kunnen. Betreft een houten kozijn.

Onderdorpel bij de buitendeur vervangen

Onderdorpel is slecht en moet vervangen worden. Jaren 30 huis. Graag vervangen door steen of beton.

Meerpuntssluiting op openslaande tuindeuren plaatsen

Ik wil de tuindeuren voorzien van een meerpuntsluiting. Zodat er een actieve en een passieve deur ontstaat. Geen espanjolet maar ingefreesd.

Schuifdeurkasten inmeten en plaatsen

Ik wil graag 2 schuifdeurkasten inmeten en plaatsen met interieur van legplanken. Elke kast bestaat uit 3 schuifdeuren. Het gaat om Lundia kasten.

Trap een betonlook geven

Ik wil graag in onze nieuwe woning de dichte trap aanpassen. Nu is deze bekleed met tapijt. Graag willen wij een betonlook en hier ook de hal en overloop bij betrekken. De hal en de overloop is ongeveer 5 m2 groot.

Buitendeur met hang- en sluitwerk plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een 3-puntsluiting buitendeur. Het oude hang- en sluitwerk moet overgezet worden van de oude deur naar de nieuwe deur. Het sluitwerk moet er dan nog wel ingefreesd worden. Eventueel ook nog montage van brievenbus. De deur ben ik nog aan het uitzoeken.

Houten trap naar eerste verdieping maken

Verplaatsen van het huidig trapgat en het plaatsen nieuwe trap met hoek rechtsboven. Er is nu ook vaste trap aanwezig. Opvullen van het oude trapgat. Opvangen weghalen balken van locatie nieuwe trapgat. Verdiepingshoogte 3.03 meter. Graag ter plekke mogelijkheden bekijken en bespreken. Ik heb een houten verdiepingsvloer (BJ 1906).

Steigerhouten blad op een dressoir laten maken

Ik wil graag van gebruikt Steigerhout ( 2 planken van 32 x 200 mm 250 cm) een blad voor op een dressoir laten maken met de afmetingen: 43.5 x 240 centimeter. De dikte mag 200 mm blijven. Graag ontvang ik hiervan een offerte.

Dichte houten poortdeur vervangen

Wij hebben een dichte houten poortdeur van 100 cm breed en 200 cm hoog met aan de bovenzijde een toogvorm. Het kozijn is nog goed maar de deur is aan vervanging toe. Wij ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de huidige poort en het monteren van een nieuwe, inclusief hang en sluitwerk. Er moet ook een slot in.

Hangrail bevestigen en kasten daaraan monteren

In de serre heb ik van 3 keukenkasten een opberghoek gemaakt voor speelgoed van de kinderen. De lage kasten moeten onder de vensterbank bevestigd worden anders vallen ze naar voren. Ook wil ik graag een "Billy" boekenkast tegen de muur laten ophangen. Een steenboor is benodigd.

Stompe binnendeur afhangen

Vandaag hebben we een stompe binnendeur gekocht bij de Gamma voor onze woonkamer. Deze deur willen we graag door een vakman laten plaatsen. De deur moet worden afgehangen, een deurkruk moet worden geplaatst en ook 4 houten plakroedes. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Ramen vernieuwen en kozijn repareren

Betreft het repareren en/of vervangen van kozijnen in een appartement op 2 hoog. Er zitten vier ramen waar van er twee kunnen draaien, hier wil ik dubbelglas laten plaatsen. De dorpels van twee ramen zijn verrot. Er moet even geïnventariseerd worden wat er precies moet gebeuren. Graag advies en een offerte.

Houtworm of boktor verwijderen

Er zit een knagend geluid in de houten tafel. Kunt u de tafel behandelen tegen houtworm?

Schuifdeuren monteren

Schuifdeuren monteren. 3 stuks a 65 cm. Bovenrail en onderrail. Het plafond en de vloer zijn beide van beton. Met een week twee of drie moet het gemonteerd worden.

Slaapkamerramen maken en plaatsen

Het maken en plaatsen van 2 houten ramen met twee roedes erin (1 linksdraaiend en 1 rechtsdraaiend). Voorzien van dubbele beglazing met de roedes aan de buiten en binnenkant, dus niet in de termopane beglazing. Inclusief scharnieren, sluitingen en uitzetters. Afmetingen 1075 mm x 909 mm. Huidige dikte 35 mm.

Balkondeuren vervangen

Betreft oud huis met balkondeuren die in elkaar sluiten. Met lekdorpel. Maat per deur ca. 200 x 70 x 7. Ruit dubbelglas 130 x 60. Incl. Plaatsing, veiligheidsdeurbeslag en gegrond.

Stompe deur en panelen plaatsen en herstelwerk aan kozijn

Wij hebben de badkamer in onze woning verplaatst en zijn van de oude badkamer een inloopkast aan het maken. Bij de verbouwing is het kozijn van de oude badkamer wat beschadigd. Dit willen wij laten repareren. Wij hebben er al een nieuwe stompe binnendeur voor gekocht en die willen we laten plaatsen. Ook hebben wij houten panelen gekocht, die wij over het tegelwerk in de ruimte willen laten aanbrengen. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Openslaande stalen taatsdeuren plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor 2 openslaande stalen taatsdeuren voor binnen alsmede een binnenraam, tussen keuken en hal, in dezelfde stijl. De ruimte voor de 2 openslaande deuren bedraagt 171 cm breed bij 260 cm hoog. De ruimte voor het raam is 158 cm hoog bij 78 cm breed. Wij zouden per deur graag 5x 2 vlakken zien en in het raam 3x2 vlakken. Hoor heel graag van u.

Harmonicadeur onder een terrasoverkapping plaatsen

Harmonica deuren voor in mijn aluminium terrasoverkapping. De opening is ongeveer 5.50 meter breed en ongeveer 2.25 meter hoog. Geen dubbelglas. Verder materiaal graag in overleg.

Slot infrezen in een stompe deur

Ik wil graag een dag-en-nacht-slot laten infrezen in een stompe deur. Het gaat hierbij om alleen het uitvoerende werk, het slot kan ik zelf aanschaffen.