Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bussum of directe omgeving.

600 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bussum:

Aanbrengen van gipsplafond, tengels en isolatie

In 3 slaapkamers en overloop moet een nieuw gipsplafond worden geplaatst. De klus betreft het plaatsen van stevig tengelwerk op de lange oude balken. Daarna isolatiemateriaal aanbrengen en gipsplaten tegen het plafond. Het plafond moet voorbereid op stucwerk worden afgeleverd. De naden tussen de gipsplaten moeten worden gedicht. Het gaat om circa 45 m2.

Radiatorombouw laten maken

Graag zou ik een radiator ombouw op maat willen laten maken. We hebben nu een decoratie paneel maar deze valt steeds om dus wij willen een strakke ombouw met brede planken en stevig en stabiel maar wel nog het gebruik van stopcontacten en waarbij het niet mogelijk is dat onze kleuter de stekkers en snoeren eronder uit kan pakken. Ook staat er het internet modem. Dus ook al is de ombouw van muur tot muur alsnog zouden we daarbij moeten kunnen. De lengte is 3,12 of 3,13 meter en de hoogte 71 cm (dit is de afmeting van de bestaande ombouw) en diepte is rond de 19 cm.

Deuren van gehard glas leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor 5 deuren van gehard melk glas inclusief beslag. De breedte zal 85 cm zijn en de hoogte 240 cm of 95 cm breed en 240 cm hoog. De deuren worden geplaatst in aluminium kozijnen. Voor 3 van de deuren wil een greep in de gehele lengte. De andere 2 deuren zijn voor badkamer en toilet en dus met sloten.

Trap renoveren

Trap bekleden met laminaat. Het zijn 13 treden inclusief stootborden. Materiaal is reeds aangeschaft.

Dorpel onder raam vervangen

Wij willen graag onze dorpel laten vervangen. Hij zal van hout moeten worden gemaakt en zal 2,60 meter lang moeten worden.

Knieschotten met schuifdeuren maken

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het betreft mijn zolder. Ik wil daar knieschotten met roldeuren. Ze zijn in hoogte iets onder de 1 meter en 12 meter lang ongeveer. Het type materiaal weet ik nog niet.

Drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Onlangs is onze nieuwbouwwoning opgeleverd en momenteel is de stukadoor die aan het afwerken. We willen daarna graag 3 taatsdeuren laten plaatsen en daarvoor offertes ontvangen. Het gaat om 1 deur vanuit de entree naar de woonkamer en om 2 deuren vanaf de overloop naar de slaapkamers. Ik wil graag in contact komen met bedrijven die de deuren kunnen leveren en monteren. Ik kan u de maten dan ook even doorgeven.

Overkapping met terras maken

Ik wil graag een overkapping, het liefst aansluitend op de bestaande schuur. Overkapping afmeting 7.5 x 4.00 meter met vlonderterras. Gemaakt van zwarte Zweedse rabatdelen.

Systeemplafond in een winkel maken

Ik wil 100 m2 aan systeemplafond aanbrengen in mijn winkel. Ik wil het plafond zonder verlichting hebben. Het is geen ruimte van 20 bij 5 meter maar het is een open ruimte waar niet alles recht is.

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag 1 slaapkamer splitsen in twee kamers voor onze jongens. Graag offerte met kozijn, want we hebben een deur over en een zonder deur/ zonder kozijn.

HR+ lichtstraat plaatsen

Graag vragen wij een offerte op voor een lichtstraat Hr++ 190 cm x 80 cm, maten van binnenuit gemeten. Momenteel zit er een plastic paneel op die dus verwijderd dient te worden.

Hordeur monteren op houten kozijn

Monteurs, het gaat om een aluminium hordeur van 600 serie 105 x 205 cm. Deze graag op maat maken: 202 x 93 cm en ter plekke monteren. Er is uitvoerig overleg geweest met Gamma in Bussum en het moet kunnen. Betreft een houten kozijn.

Onderdorpel bij de buitendeur vervangen

Onderdorpel is slecht en moet vervangen worden. Jaren 30 huis. Graag vervangen door steen of beton.

Meerpuntssluiting op openslaande tuindeuren plaatsen

Ik wil de tuindeuren voorzien van een meerpuntsluiting. Zodat er een actieve en een passieve deur ontstaat. Geen espanjolet maar ingefreesd.

Schuifdeurkasten inmeten en plaatsen

Ik wil graag 2 schuifdeurkasten inmeten en plaatsen met interieur van legplanken. Elke kast bestaat uit 3 schuifdeuren. Het gaat om Lundia kasten.

Trap een betonlook geven

Ik wil graag in onze nieuwe woning de dichte trap aanpassen. Nu is deze bekleed met tapijt. Graag willen wij een betonlook en hier ook de hal en overloop bij betrekken. De hal en de overloop is ongeveer 5 m2 groot.

Buitendeur met hang- en sluitwerk plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een 3-puntsluiting buitendeur. Het oude hang- en sluitwerk moet overgezet worden van de oude deur naar de nieuwe deur. Het sluitwerk moet er dan nog wel ingefreesd worden. Eventueel ook nog montage van brievenbus. De deur ben ik nog aan het uitzoeken.

Houten trap naar eerste verdieping maken

Verplaatsen van het huidig trapgat en het plaatsen nieuwe trap met hoek rechtsboven. Er is nu ook vaste trap aanwezig. Opvullen van het oude trapgat. Opvangen weghalen balken van locatie nieuwe trapgat. Verdiepingshoogte 3.03 meter. Graag ter plekke mogelijkheden bekijken en bespreken. Ik heb een houten verdiepingsvloer (BJ 1906).

Steigerhouten blad op een dressoir laten maken

Ik wil graag van gebruikt Steigerhout ( 2 planken van 32 x 200 mm 250 cm) een blad voor op een dressoir laten maken met de afmetingen: 43.5 x 240 centimeter. De dikte mag 200 mm blijven. Graag ontvang ik hiervan een offerte.

Dichte houten poortdeur vervangen

Wij hebben een dichte houten poortdeur van 100 cm breed en 200 cm hoog met aan de bovenzijde een toogvorm. Het kozijn is nog goed maar de deur is aan vervanging toe. Wij ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de huidige poort en het monteren van een nieuwe, inclusief hang en sluitwerk. Er moet ook een slot in.

Hangrail bevestigen en kasten daaraan monteren

In de serre heb ik van 3 keukenkasten een opberghoek gemaakt voor speelgoed van de kinderen. De lage kasten moeten onder de vensterbank bevestigd worden anders vallen ze naar voren. Ook wil ik graag een "Billy" boekenkast tegen de muur laten ophangen. Een steenboor is benodigd.

Stompe binnendeur afhangen

Vandaag hebben we een stompe binnendeur gekocht bij de Gamma voor onze woonkamer. Deze deur willen we graag door een vakman laten plaatsen. De deur moet worden afgehangen, een deurkruk moet worden geplaatst en ook 4 houten plakroedes. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Ramen vernieuwen en kozijn repareren

Betreft het repareren en/of vervangen van kozijnen in een appartement op 2 hoog. Er zitten vier ramen waar van er twee kunnen draaien, hier wil ik dubbelglas laten plaatsen. De dorpels van twee ramen zijn verrot. Er moet even geïnventariseerd worden wat er precies moet gebeuren. Graag advies en een offerte.

Houtworm of boktor verwijderen

Er zit een knagend geluid in de houten tafel. Kunt u de tafel behandelen tegen houtworm?

Schuifdeuren monteren

Schuifdeuren monteren. 3 stuks a 65 cm. Bovenrail en onderrail. Het plafond en de vloer zijn beide van beton. Met een week twee of drie moet het gemonteerd worden.