Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bussum of directe omgeving.

647 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: overkapping realiseren, 2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren, voordeur inclusief kozijn vervangen, vervangen kozijnen/pui, trapbekleding renoveren, ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen, vervangen kozijnen, trappen bekleden, timmerwerk in woning aan dakplaat, trap naar entresol/vliering van 400 meter hoog, open vuren trap plaatsen, kozijnen vervangen incl HR++(+), dakraam/dakramen, stalen binnendeur maken, stalen deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bussum:

Vlizotrap laten vervangen

De huidige vlizotrap klemt en willen we laten vervangen door een nieuwe die ook meer ruimte overlaat op de zolder. De nieuw trap dient opvouwbaar te zijn.

Velux dakraam met interieurafwerking aanbrengen

Wij willen graag een Velux MK04 uitzettuimelvenster van 78 bij 98 cm, met Velux interieurafwerking LSB laten plaatsen met hoofdstukken en manchet.

Vensterbanken leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman die 4 vensterbanken kan leveren en plaatsen. Graag afgelakte (wit) houten vensterbanken, bij elkaar gaat het om: - 2 x een vensterbank met 160 cm overzet; - 1 x een vensterbank met 90 cm overzet; - 1 x een nieuwe vensterbank van 160 cm.

Trap naar kelder realiseren

Het betreft een houte trap naar de kelder. De hoogte is 290 cm, breedte 65 cm, circa 14 treden. De trap loopt recht naar beneden en draait onderaan een kwart en moet dan breder uitlopen, circa 90 cm. Er hoeft geen zijkant of een leuning te worden gemonteerd.

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil mijn traptreden laten zandstralen. De trap heeft 13-14 treden.

Garagedeur door openslaande deuren vervangen

Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de kanteldeur voor openslaande houten deuren afmetingen ca 240 x 215 All in dus incl verwijderen oude deur etc.

Aanbrengen van gipsplafond, tengels en isolatie

In 3 slaapkamers en overloop moet een nieuw gipsplafond worden geplaatst. De klus betreft het plaatsen van stevig tengelwerk op de lange oude balken. Daarna isolatiemateriaal aanbrengen en gipsplaten tegen het plafond. Het plafond moet voorbereid op stucwerk worden afgeleverd. De naden tussen de gipsplaten moeten worden gedicht. Het gaat om circa 45 m2.

Radiatorombouw laten maken

Graag zou ik een radiator ombouw op maat willen laten maken. We hebben nu een decoratie paneel maar deze valt steeds om dus wij willen een strakke ombouw met brede planken en stevig en stabiel maar wel nog het gebruik van stopcontacten en waarbij het niet mogelijk is dat onze kleuter de stekkers en snoeren eronder uit kan pakken. Ook staat er het internet modem. Dus ook al is de ombouw van muur tot muur alsnog zouden we daarbij moeten kunnen. De lengte is 3,12 of 3,13 meter en de hoogte 71 cm (dit is de afmeting van de bestaande ombouw) en diepte is rond de 19 cm.

Deuren van gehard glas leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor 5 deuren van gehard melk glas inclusief beslag. De breedte zal 85 cm zijn en de hoogte 240 cm of 95 cm breed en 240 cm hoog. De deuren worden geplaatst in aluminium kozijnen. Voor 3 van de deuren wil een greep in de gehele lengte. De andere 2 deuren zijn voor badkamer en toilet en dus met sloten.

Trap renoveren

Trap bekleden met laminaat. Het zijn 13 treden inclusief stootborden. Materiaal is reeds aangeschaft.

Dorpel onder raam vervangen

Wij willen graag onze dorpel laten vervangen. Hij zal van hout moeten worden gemaakt en zal 2,60 meter lang moeten worden.

Knieschotten met schuifdeuren maken

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het betreft mijn zolder. Ik wil daar knieschotten met roldeuren. Ze zijn in hoogte iets onder de 1 meter en 12 meter lang ongeveer. Het type materiaal weet ik nog niet.

Drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Onlangs is onze nieuwbouwwoning opgeleverd en momenteel is de stukadoor die aan het afwerken. We willen daarna graag 3 taatsdeuren laten plaatsen en daarvoor offertes ontvangen. Het gaat om 1 deur vanuit de entree naar de woonkamer en om 2 deuren vanaf de overloop naar de slaapkamers. Ik wil graag in contact komen met bedrijven die de deuren kunnen leveren en monteren. Ik kan u de maten dan ook even doorgeven.

Overkapping met terras maken

Ik wil graag een overkapping, het liefst aansluitend op de bestaande schuur. Overkapping afmeting 7.5 x 4.00 meter met vlonderterras. Gemaakt van zwarte Zweedse rabatdelen.

Systeemplafond in een winkel maken

Ik wil 100 m2 aan systeemplafond aanbrengen in mijn winkel. Ik wil het plafond zonder verlichting hebben. Het is geen ruimte van 20 bij 5 meter maar het is een open ruimte waar niet alles recht is.

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag 1 slaapkamer splitsen in twee kamers voor onze jongens. Graag offerte met kozijn, want we hebben een deur over en een zonder deur/ zonder kozijn.

HR+ lichtstraat plaatsen

Graag vragen wij een offerte op voor een lichtstraat Hr++ 190 cm x 80 cm, maten van binnenuit gemeten. Momenteel zit er een plastic paneel op die dus verwijderd dient te worden.

Hordeur monteren op houten kozijn

Monteurs, het gaat om een aluminium hordeur van 600 serie 105 x 205 cm. Deze graag op maat maken: 202 x 93 cm en ter plekke monteren. Er is uitvoerig overleg geweest met Gamma in Bussum en het moet kunnen. Betreft een houten kozijn.

Onderdorpel bij de buitendeur vervangen

Onderdorpel is slecht en moet vervangen worden. Jaren 30 huis. Graag vervangen door steen of beton.

Meerpuntssluiting op openslaande tuindeuren plaatsen

Ik wil de tuindeuren voorzien van een meerpuntsluiting. Zodat er een actieve en een passieve deur ontstaat. Geen espanjolet maar ingefreesd.

Schuifdeurkasten inmeten en plaatsen

Ik wil graag 2 schuifdeurkasten inmeten en plaatsen met interieur van legplanken. Elke kast bestaat uit 3 schuifdeuren. Het gaat om Lundia kasten.

Trap een betonlook geven

Ik wil graag in onze nieuwe woning de dichte trap aanpassen. Nu is deze bekleed met tapijt. Graag willen wij een betonlook en hier ook de hal en overloop bij betrekken. De hal en de overloop is ongeveer 5 m2 groot.

Buitendeur met hang- en sluitwerk plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een 3-puntsluiting buitendeur. Het oude hang- en sluitwerk moet overgezet worden van de oude deur naar de nieuwe deur. Het sluitwerk moet er dan nog wel ingefreesd worden. Eventueel ook nog montage van brievenbus. De deur ben ik nog aan het uitzoeken.

Houten trap naar eerste verdieping maken

Verplaatsen van het huidig trapgat en het plaatsen nieuwe trap met hoek rechtsboven. Er is nu ook vaste trap aanwezig. Opvullen van het oude trapgat. Opvangen weghalen balken van locatie nieuwe trapgat. Verdiepingshoogte 3.03 meter. Graag ter plekke mogelijkheden bekijken en bespreken. Ik heb een houten verdiepingsvloer (BJ 1906).

Steigerhouten blad op een dressoir laten maken

Ik wil graag van gebruikt Steigerhout ( 2 planken van 32 x 200 mm 250 cm) een blad voor op een dressoir laten maken met de afmetingen: 43.5 x 240 centimeter. De dikte mag 200 mm blijven. Graag ontvang ik hiervan een offerte.