Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor bijkeuken achterwand vervangen ipv gips nu hout of ander geschikt materiaal:

Bijkeuken achterwand vervangen ipv gips nu hout of ander geschikt materiaal

De achterwand in de bijkeuken is iets verzakt door verbouwing vd buren, waardoor er kieren zijn ontstaan. We willen deze gipsen wand, en een klein stukje zijwand vervangen door een houtenwand of ander geschikt materiaal. Tevens direct isoleren. Er zitten 6 stopcontacten, deze moeten aanwezig blijven.
Onze klant uit Bovenkarspel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bijkeuken achterwand vervangen ipv gips nu hout of ander geschikt materiaal uit heel Nederland:

Herstelwerkzaamheden na lekkage in bijkeuken

Wij hebben een lekkage gehad in de bijkeuken, waar de pijp van de HR ketel naar buiten gaat, waardoor er schade is ontstaan aan de binnenkant het het dak (houtwerk) en aan het keukenblad en de houten achterwand. Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor de herstelwerkzaamheden van de binnenkant van het dak, het keukenblad en de houten achterwand. NB. de lekkage zelf is reeds verholpen! We hebben foto's van de schade die we kunnen toesturen, zie hiervoor de bijlagen.

Tegelzetten in een nieuwbouwwoning

Er wordt in maart of april 2017 gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. Er is 4 maanden voor de ruwbouw en 4 maanden voor het afbouwen berekend. Wij willen daar het plaatsen van wand- en vloertegels laten verzorgen in de afbouwfase. Het gaat om de volgende ruimtes en maten: Vloeroppervlak Keramische tegel (maat) oppervlak (m2) hal 30x30 7 toilet 30x30 1,68 bijkeuken 30x30 9,615 speelkamer 60x60 15 woonkamer en keuken 60x60 64,5 badkamer 60x60 10,1 wandoppervlak toilet 30x30 9,16 bijkeuken 30x30 3,24 toilet boven 30x60 9,36 badkamer 30x60 27,86 badoppervlak Hexogonaal (34,5x40) 1 achterwand douche Hexogonaal (34,5x40) 5,4 De vloertegels moeten gelegd worden op vloerverwarming. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor het plaatsen van de tegels inclusief lijm en voegmiddel. Wij schaffen zelf alle tegels aan.

Divers timmerwerk laten uitvoeren

- Begane grond - Plafond Het verlagen van de plafonds in woonkamer/keuken/toilet en bijkeuken. De plafonds worden met circa 30 cm verlaagd d.m.v houten regels met hieronder een rachelwerk van panlatten, op het rachelwerk 9 mm plafondplaten bevestigden. Het plafond in de keuken moet ter plaatse van het kookeiland extra verlaagd worden. - Plinten De gehele begane grond voorzien van een 15 mm dikke mdf plint met een hoogte van circa 19 cm, de stopcontacten voor een deel in de plinten frezen De plinten in de grondverf of geheel afgewerkt aanleveren. - Keuken Tussen de muur en einde keuken 8 mm mdf stroken bevestigen, ook tussen de bovenkant keuken en het plafond. - Waterontharder Om de waterontharder een kast van 15 mm mdf plaatsen, met aan de voorzijde een luik om te kunnen bijvullen. *1e Verdieping - Kast In de kast op de overloop 18 mm multiplex schappen aanbrengen, aantal in overleg. 1 Zijkant met een 18mm multiplex plaat afwerken om de leidingen weg te werken. - Toilet De achterwand van de wc voorzien van een voorzetwand, het plafond verlagen d.m.v. een rachelwerk met daarop gipsplaten. - Douche Ter plaatse van de douche een verlaagd plafond maken d.m. v rachelwerk met hierop vochtbestendige gipsplaten. - Plinten De gehele 1e verdieping wordt voorzien van een 9 cm mdf plint met een dikte van 12 mm. * Zolder - Plafond Over de gehele zolder een gipsplaten plafond op rachelwerk aanbrengen met als randafwerking een plint. - Luik Om op het dak te kunnen komen moet er in het plafond een luik met een afmeting van circa 60x60cm geplaatst worden. Het luik aan de bovenzijde voorzien van dakleer. - Koplatten Latten op de kozijnen monteren t.b. v het stucwerk, over de latten en stucwerk moeten 12mm mdf koplatten bevestigd worden. - Plint Op de gehele zolder 9 cm mdf plint met een dikte van 12 mm aanbrengen

Tegels leggen in badkamer en bijkeuken

Ik zou graag vloertegels gelegd hebben in de badkamer met inloopdouche boven en in de bijkeuken beneden. Het betreft overal dezelfde tegels hardrock graphite van de praxis van 33 x 33 cm. De afmeting van de badkamer is 2 meter x 3.80 meter (inclusief bad van 175 x 75) het betreft ongeveer dan ongeveer 58 tegels. De afmeting van de bijkeuken is 2.70 meter bij 4 meter (inclusief toiletruimte van 2 meter x 1 meter) het betreft ongeveer dan 75 tegels. De vloer van de badkamer moet ook uitgevlakt worden. In de inloopdouche bevindt zich tegen de achterwand al een drain. Het voegmiddel grijs van schonox is in bezit.

Badkamer en toiletruimte betegelen en monteren sanitair

Graag ontvang ik uw offerte voor de volgende werkzaamheden in de badkamer. Er moeten tegels worden geplaatst over het bestaande tegelwerk. Het betreft vloeren: (badkamer/bijkeuken/wc) samen 10,6 m² tegels van 60 x 60 cm. Wanden: Badkamer: 16 m² tegels van 30 x 60 cm, de tegelhoogte is 210 cm. Badkamer: 4 m² tegelstroken, 1 x achterwand douche en de voorzijde van het bad. Toiletruimte: 4,7 m². Verder moet er een oude wastafel worden verwijderd en een IKEA badmeubel worden geplaatst en aangesloten op de bestaande aansluiting. Er moet een regendouche met verstelbare stang op de bestaande aansluiting worden geplaatst. In de toiletruimte moet een bestaand toilet en fonteintje worden herplaatst. Betaling zal geschieden vanuit een bestaand bouwdepot. De einddatum daarvan is echter al 16 mei 2016. De tegels en doucheset staan in offerte bij de leverancier, het badmeubel is reeds aangeschaft. Graag ontvang ik uw spoedige reactie.

Aanbouw aan het huis

Het gaat om een uitbouw achter het huis van de keuken/woonkamer en deze in het verlengde doortrekken voor een bijkeuken. Het huis is gebouwd in 2004. Er moet een betonnen vloer in komen. En verschillende elektra punten. De achterwand zal moeten bestaan uit een schuifpui. Het stuk achter het huis is circa 5.4 meter breed en daaraan circa 3 meter bijkeuken. In het dak van de uitbouw zal glas / cq een dakvenster moeten komen voor de licht inval. Er zal een bouwtekening gemaakt moeten worden en een offerte voor het uitvoerende werk.

Terrasoverdekking plaatsen

In onze tuin willen we een terrasoverdekking aanleggen. Het geheel zal ongeveer 3,5 x 6 m2 zijn. Zie foto voor stijl waar we aan denken. De achterwand is een blinde muur van de buren en aan een zijkant zal het aansluiten op onze bijkeuken.

Bijkeuken verbouwen en aanbouw maken

Verbouwen bijkeuken ± 3 x 3,5 m & 2,2 m hoog: - vloer is ± 20 cm lager dan keuken, moet gelijkvloers worden - plafond is ± 50 - 70 cm lager dan keuken, moet gelijk gemaakt worden met keuken en met bitumen bedekt. - wand tuinzijde: muur weghalen tot ± 70-90 cm en daarbovenop kozijn met 3 beweegbare ramen - in achterwand opgehoogd met hout - wand zijde buren zijde geblindeerd raam - wand bijkeuken en keuken geheel verwijderen Optie elektra en cv leiding aanleggen. Uitbouw maken onder aangehangen balkon, tuinzijde woonkamer ± 1 x 4 meter (bxl): - betonnen fundering gelijk niveau met woonkamer storten met betonijzer - prefab pui van 4 x 3 (bxh)

Uitbouw woning aan de achterkant

Ik overweeg een uitbouw. Het huis staat nu nog te koop, maar ik overweeg het uit de verkoop te halen en aan de achterkant uit te bouwen met max. 2,5 meter (is vergunningsvrij zoals ik heb begrepen). Het huis is 5,7m breed. Ik wil de uitbouw zo breed mogelijk met een glazen achterwand, schuifpui. Gemetselde muren en plat dak. Casco of afgebouwd in overleg en afhankelijk van de kosten. Zullen ook wat leidingen verlegd moeten worden i.v.m. een nieuwe keuken. Ik heb geen idee wat daar allemaal bij komt kijken en hoe lang zoiets gaat duren (en wat het kost). Er moet een bestaande berging/bijkeuken verdwijnen (slopen kunnen we zelf). Op funda is te zien hoe het eruit ziet, ik heb een brochure van het huis bijgevoegd.

Kastenwand maken

Wij willen graag een kastenwand in de bijkeuken laten maken. 201,0 cm breed, 40 cm diep en 204,0 cm hoog. Achterwand niet nodig. Ik heb een paar deuren nodig en planken.