Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bovenkarspel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bovenkarspel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bovenkarspel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bovenkarspel of directe omgeving.

40 klanten uit Bovenkarspel bevelen een bij Casius in Bovenkarspel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bovenkarspel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Bovenkarspel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bovenkarspel:

Herstel betonrot

Graag zouden wij het betonrot boven onze voordeur laten beoordelen om te herstellen. Er zat bekisting omheen, deze hebben we opengebroken en toen werd het betonrot zichtbaar. Boven de voordeur zit een oud balkonnetje, hier zit overal betonrot. Eventueel kan dit balkonnetje wat ons betreft geheel verwijderd worden.

Vervangen kunststof kozijnen

Ik wil graag verduurzamen, daarom wil ik de kozijnen vervangen. Mijn huisje heeft kunststof kozijnen die dateren uit 1997. En de ramen ook. Ik ben geïnteresseerd hoe ik het op de beneden verdieping zo duurzaam mogelijk kan krijgen. De kozijnen voor en achter zijn ongeveer 3,5 x 1,50 meter. Dan wil ik ook de glazen en kozijnen van de deuren vervangen. Ik denk aan HR++ glas. Graag afvoeren van de oude kozijnen en glazen. ik wil graag nieuwe kunststofkozijnen. Ik heb de offertes nodig om de financiering aan te kunnen vragen, de uitvoer kan op een iets later termijn. De ramen zijn al opgemeten, dit document kan ik u toesturen.

Bijkeuken achterwand vervangen ipv gips nu hout of ander geschikt materiaal

De achterwand in de bijkeuken is iets verzakt door verbouwing vd buren, waardoor er kieren zijn ontstaan. We willen deze gipsen wand, en een klein stukje zijwand vervangen door een houtenwand of ander geschikt materiaal. Tevens direct isoleren. Er zitten 6 stopcontacten, deze moeten aanwezig blijven.

Houten trap plaatsen

Ik wil een vaste trap worden naar de zolder laten maken. Het gaat om een normale trap die ik wil laten plaatsen. Het gat wat er nu in zit is veel te klein dus er moet een groter gat komen. Ik twijfel tussen een open en dichte trap en zou graag de goedkoopste versie willen. Ik wil een houten trap.

Deuren afhangen

Wij hebben 3 houten deuren gekocht bij Praxis die geplaatst moeten worden in ons woonhuis. De vraag is hoeveel dat gaat kosten. Het beslag hebben wij al. De scharnieren nog niet. Wij willen scharnieren die je niet hoeft te smeren. Van een deur moet waarschijnlijk wel een stukje af, die is te groot.

Dakramen en borstweringkap vervangen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in het schuine dak van onze slaapkamer. De juiste maat moet hier even worden ingemeten, er zit nog geen raam. We hebben ook een klein dakraampje dat momenteel lekt en die lekkage moet worden verholpen. Verder hebben we aan de voorgevel van onze oude woning een soort trapgeveltje, dat is afgedekt met lood. Volgens ingewijden wordt dit een 'borstweringkap' genoemd. Deze moet ook gerepareerd worden. Als laatste willen wij voor een relatie ook een offerte aanvragen voor de vervanging van een klein dakraampje.

Deur in de woonkamer afhangen

Ik wil graag een deur laten afhangen in de woonkamer. Ik heb metalen kozijnen. Het paumelle scharnier moet ook vervangen worden.

Tafelpoten inkorten

Vier tafelpoten 9 x 9 cm moeten worden ingekort. Ik kan ze losmaken van de tafel. Wat gaat me dat kosten? Ik krijg de bijbehorende stoelen pas in december dus kan dan pas bepalen hoeveel er precies afmoet.

Onderdorpel en kozijn deels vervangen

Wij zouden graag een nieuwe onderdorpel met aan weerskanten een stukje kozijn laten plaatsen. Wie kan dit? Rekent u met of zonder materiaal?

Kamerdeur inhangen

Het betreft kamerdeur stompe uitvoering. Moet iets

Velux tuimelraam plaatsen

Oude tuimelraam verwijderen en leveren en plaatsen van een nieuw Velux tuimel raam. Opening in het dak is dus aanwezig.

Poortdeur

Vervangen van poortdeur, maat 89x190 cm, incl. hang en sluitwerk. Ook het leveren van de deur.

Ophang deurscharnieren vernieuwen

Voor slaapkamerkast de ophanging aan drie deurscharnieren vernieuwen. Ik heb alle onderdelen al in huis.

Het bouwen van een garage en aanbouw en ...

Het bouwen van een garage en aanbouw en eventueel opbouw. Betreft cascobouw, dus fundering, metselwerken, dakwerken etc. Afbouw kan ik zelf grotendeels.

Ca. 10 jaar terug vervangen kanteldeur ...

Ca. 10 jaar terug vervangen kanteldeur in garage vervangen door houten kozijn met loopdeur. Door wijziging hoogte oprit is onderkant nu verrot. Breedte 226cm, hoogte vanaf betonvloer is 237cm. Op de betonvloer dient eerst een stenen rollaag te komen, daarop het kozijn. Boven de deur of i.h. kozijn dient ventilatie te komen. De deur voorzien van driepuntssluiting en één raam. Alles iso-glas.

1 vervangen deurkozijn hardhout 2 ...

1 vervangen deurkozijn hardhout 2 verwijderen deur/deurkozijn en raam- kozijn en ver vangen door enkelsteens muur.

Afhangen van een binnendeur met roede en ...

Afhangen van een binnendeur met roede en 8 ruiten.