Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raam in buitenmuur plaatsen:

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een langwerpig raam met dubbelglas in een buitenmuur laten plaatsen. Dit betreft een raam in de aangebouwde stenen berging. De berging is verbouwd tot bijkeuken. Voor de juiste maat is de vakman van harte welkom om dit op te meten.
Onze klant uit Blokker (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam in buitenmuur plaatsen uit heel Nederland:

Balkon dichtmaken en een geïsoleerde kamer van maken (2,18m x 2,60m)

Ik wil graag van mijn open buiten balkon (binnenzijde gebouw) een geïsoleerde kamer maken met een raam die open kan. Er moet een dak geplaatst worden, riolering worden verlegd, een tussenmuur en een buitenmuur worden aangelegd. De vloer met buitentegels moet ook vervangen worden door een vloer met binnentegels. Verder wil ik ook een wandcontact plaatsen voor elektra. Er is bedrading aanwezig voor balkon licht, deze kan verlengd worden als plafondverlichting. Optioneel ook vergunningaanvraag indienen bij de gemeente voor deze klus.

Raam buitenmuur

Graag laat ik een raam plaatsen van ongeveer 60/30 cm op een blinde buitenmuur. Het raam komt in de badkamer. Het raam wijst niet naar de voor- of achterkant, maar naar een dooie plek waar niemand het ziet. Van binnen is de plek makkelijk te bereiken, van buiten niet.

Raam in blinde muur maken

Badkamerraam plaatsen in een blinde buitenmuur. Moet ongeveer 60cm/30cm zijn. Raam moet iets open kunnen. Dus: complete raam met afwerking binnen/buiten.

Raam in buitenmuur plaatsen

In de slaapkamer op de 1e etage willen we graag een raam installeren in de buitenmuur. Afmetingen in onderling overleg, minimaal dubbelglas. Gaat vooral om meer licht, is al voldoende ventilatie.

Raam in buitenmuur vergroten

Ik wil mijn badkamerraam vergroten. Het is nu erg smal, en we willen weten wat de opties zijn. Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Scheur buitenmuur bij "nieuw raam"

De stenen buitenmuur van mijn hoekwoning heeft een scheur die over een in 2002 geplaatst (houten) kozijn loopt. Ik denk zelf dat de scheur is ontstaan door het plaatsen van het raam. Dit wil ik door een deskundige laten nakijken en evt. laten oplossen.

Aanbouw zijkant bouwen

Aanbouw aan de zijkant van een hoekhuis, ongeveer 3 meter uitbouw. Goed bereikbaar vanaf weg. Fundering moet nog geplaatst worden. Liefst met glazen schuifpui. Tevens bestaand raam in buitenmuur vergroten. Oppervlakte nog niet bekend. Vergunning graag opnemen in de offerte. Graag een casco oplevering, waarschijnlijk met een stalen constructie.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil mogelijk een extra raam in de wand van de loggia, bijvoorbeeld 60 cm hoog en 1,5 meter breed (op hoogte van mijn bureau dus op 1 meter hoogte). Er zit nog geen raam, dus er zou een gat gemaakt moeten worden. Het is een houten skeletbouw, met houten wanden en isolatie. Mogelijk kan het dan maar 1,25 meter breed worden maar dat zouden we dan even specifiek moeten inmeten. Een raam dat naar binnen kan kantelen (voor een fris windje). Graag in dezelfde stijl van de overige ramen van het complex (kozijnmerk M, met vast glas) of anders Velux (als zij iets dergelijks hebben). Wat kost dat om dat erin te laten zetten?

Deuropening maken in buitenmuur

Ik wil een deuropening laten maken in de buitenmuur naar het dakterras. Er is al een groot raam aanwezig. Onder het raam zijn bakstenen geplaatst die makkelijk in te tikken zijn.

Buitenmuur isoleren

Het gaat om een halfsteens buitenmuur, ongeveer 36m2 , met genoeg overkapping en 1 raam.

Partners

Partners van Casius