Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Blokker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Blokker heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Blokker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Blokker of directe omgeving.

69 klanten uit Blokker bevelen een bij Casius in Blokker aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Blokker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren, deur plaatsen in dragende muur, vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas, vervangen achterkant garage inclusief waterafvoer, vaste dichte trap plaatsen en trapkast realiseren, dakraam zolder, vervanging binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Blokker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Blokker:

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een langwerpig raam met dubbelglas in een buitenmuur laten plaatsen. Dit betreft een raam in de aangebouwde stenen berging. De berging is verbouwd tot bijkeuken. Voor de juiste maat is de vakman van harte welkom om dit op te meten.

Blokhut Iris laten plaatsen

Wat kost het plaatsen van Tuinhuis Iris 250 x 250 cm blank in onze achtertuin? Ook de fundering moet daarvoor gemaakt worden. Ons huidige schuurtje staat op oude spoorbielzen maar die zijn aan vervanging toe.

Klapraam vervangen

Ik wil mijn oude klapraam (raam die open te zetten is met een hendeltje onderaan) vervangen want deze lekt. Het kan worden vervangen door een dicht raam aangezien ik het raam nooit open zet. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Wielen van aluminium schuifpui vervangen

Onze aluminium schuifpui loopt heel zwaar. Onder het gedeelte wat open kan zit een aluminium geleide strip, welke er afgesleten uitziet. We hebben ons laten vertellen dat de wielen op zijn en vervangen dienen te worden.

Nieuwe tuindeur afhangen

Graag de oude tuindeur verwijderen en een nieuwe tuindeur afhangen. Eventueel afhalen bij de bouwmarkt. Graag telefonisch contact opnemen met klant, meneer heeft geen internet.

Dakraam vervangen

Ik wil een bestaand dakraam laten vervangen. Het bestaande dakraam is van het type uitzet met een dagmaat van 86 X 96 cm. Daarnaast zou ik ook graag 2 overgebleven dakramen, dagmaat 46 X 96 cm, laten vervangen. Kunt u voor alle ramen een separate offerte maken? Het gaat om het leveren en plaatsen van de ramen.

Kunststof kozijn in de dakkapel repareren

De folie gaat kapot op de onderrand van de kunststof kozijnen van een dakkapel. Het gaat om 3 onderranden van kozijnen met een raambreedte van 85 centimeter per stuk en 5 centimeter breed.

Vast raam draaiend maken

Ik wil graag een vast raamkozijn op de eerste verdieping draaiend maken. Wat zijn de kosten. De afmetingen zijn 84 x 145 centimeter.

Dorpel vervangen

We hebben een nieuwe dorpel laten maken omdat we dachten het zelf te kunnen. Er is veel gereedschap voor nodig wat we niet hebben. We willen het nu laten doen maar zijn benieuwd naar de kostprijs excl. houten dorpel. We kunnen desgewenst een foto sturen. Het gaat om de dorpel van de voordeur.

Glas in Velux GGL-2 dakraam vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het glas van 4 stuks Velux dakramen type GGL-2. Het dubbel glas is lek. Het nieuw te plaatsen glas dient HR++ en zelfreinigend aan de buitenkant te zijn. Graag ontvangen wij de meerprijs voor extra geluidisolatie.

Voordeur met driepuntssluiting afhangen

Het betreft het afhangen van een voordeur met driepuntsluiting. De deur wordt geleverd met de driepuntsluiting.

Herstel klemmende voordeur

Ongeveer 3 jaar geleden hebben we een nieuwe hardhouten voordeur gekregen; deze is gaan klemmen. Wat zijn de kosten, excl. schilderwerk, om de deur weer gangbaar te maken?

Eetkamertafel in kersenhout met kleur ...

Eetkamertafel in kersenhout met kleur Frans Cognac, afmetingen ongeveer: 160(l) x 100(b) x 80(h)cm. Televisiemeubel in kersenhout met kleur Frans Cognac, afmetingen ongeveer: 180(b) x 40(d) x 60(h)cm.

Carport aan de zijgevel van mijn huis

Carport aan de zijgevel van mijn huis

Bestaande voordeur vervangen door een ...

Bestaande voordeur vervangen door een nieuwe met driepuntvergrendeling exkl schilderwerk. Kozijn kan blijven zitten