Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Blaricum of directe omgeving.

323 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Blaricum:

Sparing deurkozijn realiseren

Wil graag een sparing van 263 x 104 voor een kozijn met deur. Hebben momenteel erg last van geluid wat we willen verhelpen. Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur Om hoeveel deuren gaat het? 1

3x deurbeslag installeren

Het betreft het aanpassen van het deurbeslag, het installeren van een dag/nachtslot in 3 deuren in het huis. Beslag is aanwezig, maar slotgat moet geboord worden en beslag geplaatst worden. Foto's van bestaande kozijnen zijn bijgevoegd. UItvoer datum in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk.

Ombouw/koof om achterwand keuken plaatsen

Wij zoeken een vakman voor een nisombouw voor de achterwand van onze keuken. Zie bijgevoegde foto's. Verwachte oplevering van onze nieuwbouwwoning is juli 2019. Graag ook een advies uitbrengen om de zijmuur (zie "1" op foto) mooi strak te laten aansluiten op de nisombouw (zie "2" op foto) . Dient deze zijmuur eerst doorgetrokken te worden met gips/betonblokken of timmer je, vanaf de kant van de nisombouw, door de hoek om zodat er een mooie aansluiting is met deze zijmuur?

Dakraam plaatsen

Kunt u een offerte maken voor het leveren en het plaatsen van een Velux dakraam. De maat zal 140 bij 118 cm zijn. Separaat wil ik de kosten weten voor het aftimmeren.

Kozijn inclusief glaswerk in bestaande buitenmuur plaatsen

Ik wil graag weten of het mogelijk is, om de huidige buitenmuur grotendeels te vervangen met een raamkozijn. Links zit al een kozijn, rechts openslaande deuren, in het midden is het dicht. We willen óf het linkerraam eruit en één groot raam ervoor terug, dan wel een extra raam erin hebben, zodat we zicht krijgen op onze achtertuin. De huidige "koof", gemaakt van gips blokken, voor de tv en electrische haard, komt daarmee uiteraard te vervallen.

Elephant tuindeur plaatsen

Ik heb afgelopen week een Elephant tuindeur inclusief palen en beslagset bestelt. Deze wil ik graag laten plaatsen. Palen zouden in beton gestort worden (aanwezig). Graag ontvang ik een offerte mbt deze werkzaamheden. Bij voorbaat hartelijk dank.

Velux dakraam met rolgordijn plaatsen

Het plaatsen van een Velux dakraam met de afmetingen 114 x 118 cm. De SK06, wit gelakt. Met HR glas. Inclusief verduisterend rolgordijn, gootstuk en waterkerend manchet. Uitvoering in juli en augustus.

Verlaagd plafond in de keuken

Boven ons kookeiland willen wij een verlaagd plafond in combinatie met spotjes en om de afzuiger te verbergen. Graag hoor ik wat de kosten zijn hiervoor. De afmeting zal 3 bij 1.20 meter gaan worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het stuken van het plafond op de begane grond. De afmeting hiervan is 6.30 meter breed bij 12 meter diep.

Fundering voor een tuinhuis plaatsen

Voor een tuinhuis van 3 x 7 meter willen wij een fundering laten maken. Onze voorkeur gaat uit naar een betonnen fundering maar eventuele andere opties staan wij ook voor open. De locatie waar het tuinhuis komt te staan is vlak, kaal en minimaal 40 cm van de erfafscheiding. De werkzaamheden zouden moeten plaatsvinden rond de eerste week van mei.

Trap renoveren met CanDo treden

Ik wil graag een open trap dichten. Treden en binnenkant met Cando bekleden. 13 treden. Twee draaihoeken - rechtsom. Er zitten nu halve manen op.

Zolder aftimmeren en verlaagd plafond maken

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning, die naar verwachting net vóór of net na de bouwvak zal worden opgeleverd. De zolderverdieping wordt al in 2 ruimtes van 18 m² verdeeld tijdens de bouw, maar moet verder nog worden afgetimmerd. Er komen al wanden met kozijnen en deuren, maar er moeten nog plafonds worden geplaatst. Die plafonds en ook de wanden moeten daarna worden gestuukt. Ik ontvang graag een offerte met daarin een aparte post voor het stucwerk. Er zijn mogelijk nog andere aftimmer werkzaamheden. Ik zal een bouwtekening toesturen.

Tapijt van houten trappen verwijderen

Graag zou ik volgende week het tapijt en de lijmresten van 1 open houten trap en 1 dichte houten trap willen laten verwijderen. Dit dient voor kerst geregeld te zijn in verband met het opzeggen van de huur.

Trap met CanDo treden en stootborden renoveren

Is het mogelijk om ons een prijsindicatie te mailen inzake het renoveren van een trap, 13 treden? Wij hebben bij de Gamma het CanDo trappensysteem gezien en kunnen deze met korting aanschaffen. Wij zorgen dat de trap kaal is. Hij draait 180 graden.

Plafondhoge kastenwand op maat maken

Wij zijn op zoek naar iemand die een keukenkastenwand op maat kan maken van plafond tot grond. Belangrijk is dat de kast echt tot de grond is uitgelijnd. Zie bijgevoegd een foto. De wand is 5.5 meter breed en 2.5 meter hoog. We willen daar 8 kasten tegenaan hebben. In bijgevoegde foto was er nog geen sprake van uitbouw. De foto is puur ter indicatie. Materiaal kast: de kasten willen we in eiken hout zwart, ultra mat zwart. Mag in fineer.

Verlagen van het gehele plafond

Hierbij een offerte aanvraag voor het verlagen van het plafond zonder isolatie op de begane grond ten behoeve van 14 trimless spots. We zitten te denken aan trimless spots van het merk modular. Zie http://www. Supermodular. Com/en/products/multiple-trimless/? Application=ceiling. Het betreft een nieuwbouwwoning dat in augustus 2017 wordt opgeleverd. Plafond hoogte is 2.60 meter. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Deurkozijn en stompe paneeldeuren plaatsen

Voor een nieuwbouw huis willen wij 12 houten deurkozijnen met stompe paneeldeuren laten plaatsen. Het type hout voorhet kozijn en deur is afhankelijk van de prijs. Ook het deurbeslag moet nog worden uitgezocht. Het project is voor maart 2017, afhankelijk van oplevering.

Slot in de voordeur monteren

Extra slot in de voordeur monteren: Graag wil ik weten wat de montagekosten zijn van het monteren van een extra slot in de voordeur. Met andere woorden wat is de uurprijs en hoeveel tijd schat u in.

Aluminium taatsdeuren maken tussen hal en woonkamer

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en woonkamer. Circa 1.20 meter breed en 2.79 meter hoog. Materiaal: Aluminium (met glas). De vloer is van beton en het plafond is, denk ik, van gips.

Houten verandavloer vervangen en draagbalk repareren

Van bestaande veranda betreft het het vervangen van bepaalde vloerdelen (hout) en het opnieuw leggen daarvan en herstellen van de draagbalk die door vocht is aangetast. De veranda is ongeveer 21 m2.

Trapleuning maken en plaatsen

Mijn ouders hebben geen trapleuning, maar zijn al op leeftijd en mijn moeder moet een heupoperatie ondergaan. Het is dus heel belangrijk dat er een trapleuning komt, maar dit blijkt voor hun niet makkelijk om het zelf te doen en willen dus graag dat dit door mensen gedaan kan worden die te vertrouwen zijn qua kosten en op korte termijn. Ik denk dat een houten trapleuning met korte beugels het mooiste zou zijn. Als bijlage een voorbeeld van de trap van soortgelijk huis (alleen dan contra).

Kozijnen met dubbele taatsdeuren monteren

Materiaal: Hout (met glas). Ik wil graag een prijsindicatie voor dubbele taatsdeuren (hout) met drie glaspanelen. De afmeting van 1 deur is 90B x 2. 60H.

Taatsdeuren tussen keuken en woonkamer plaatsen

Ik wil graag zwart stalen taatsdeuren met glas plaatsen (dubbele deuren). Opening is circa 260 cm hoog en 180 breed.

Bedstee maken in een slaapkamer

Ik wil graag een bedstee laten bouwen op de kamer van mijn dochter. Onder een schuin dak, met de maat van een twijfelaar.

Divers timmerwerk in het woonhuis

- Op de zolder staat op de vloer een afzuigmotor. Vanaf de vloer leiden daar twee slangen naartoe, ook gaat er een slang naar het plafond. De motor moet bereikbaar blijven. De omkisting bedekt de motor en de slangen. Het zal gaan om een goede 2 meter. Om de slang naar het plafond moet een soort van koof komen. - Maatkast met deuren en 1 plank. Achterkant schuin, ruim 3 meter lang. Vanaf 22 februari zo snel mogelijk (voor die tijd wordt er een vloer gestort).

Diverse klussen in huis

Wij willen graag enkele werkzaamheden in onze garage laten uitvoeren, het gaat om het volgende: - Een plafond plaatsen van 3 x 3 meter met spotjes; - Er moeten gaten geboord worden in houtenbalken om elektra-buizen opnieuw te plaatsen en de elektra-bedrading omleggen; - Vloer storten met elektrische vloerverwarming en radiator plaatsen de vloeroppervlakte is 3 x 3 meter; - 2 deuren op maat laten maken en plaatsen; - De muren voorzien van gipsplaten en afwerken ook graag de wandcontactdozen en schakelaars plaatsen.