Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor waterbord vervangen:

Waterbord vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van een waterbord van ongeveer 7,5 meter lang en 18 cm breed. Het betreft de puntgevel van een 2 onder 1 kap woning. Wat wordt de prijs bij gebruik van geschilderd hout en wat bij kunststof?
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbord vervangen uit heel Nederland:

VHV dakpannen vervangen

Oude dakpannen verwijderen, Damp-open scherm plaatsen, Keramische VHV zwart verglaasd plaatsen (zelfde type pan als huidige) inclusief nokvorsten. Geen kantpannen wegens windveren met waterbord. 60 m2. Aan beide zijde van het dak bevindt zich een dakkapel voorzien van pannen. De genoemde 60 m2 is inclusief deze dakkapellen.

Waterbord en evt. Windveer vervangen

Wij gaan ins huis te koop zetten en moeten hiervoor onze waterbord van het dakterras en evt. Windveer laten vervangen. Ik ben benieuwd wat de totaal prijs hiervoor zou zijn. Graag een offerte voor de waterborden en voor waterborden en winteren.

Waterbord vervangen

Waterbord vervangen

Het vernieuwen van een poortdeur ...

Het vernieuwen van een poortdeur inclusief kozijn, het vervangen van 2 x 6.30 waterbord aan schuur en het bekeleden van een dakkapel met Keralit panelen.