Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Beverwijk of directe omgeving.

561 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, aluminium garagedeur afvoeren en vervangen door deur en twee ramen. kunsstof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Beverwijk:

Kozijn vervangen (220 x 140) en draaikiepramen toepassen

Kozijn van 220 x 140 ombouwen tot twee draai kiep ramen.

Draairamen naar draai kiepramen ombouwen

Graag zouden we willen weten wat de mogelijkheden zijn om een bestaand houten kozijn met naar buiten openslaande ramen om te bouwen naar een draai/kiepraam constructie zonder de volledige kozijnen te vervangen. Op het ogenblik hebben we een 4-tal ramen waar dit speelt nml. - Keukenraam; afmeting bewegend raamdeel ca. 910x1540mm (bxh) – 1 stuks - Slaapkamer 1; afmeting bewegend raamdeel ca. 710x1650mm – 1 stuks - Slaapkamer 2; afmeting bewegend raamdeel ca. 825x1750mm (bxh) - 2 stuks In de bijlagen stuur ik een aantal foto’s welke hopelijk duidelijkheid geven omtrent de huidige situatie. Vraag is daarbij is of bij vervanging de afmeting van het bestaande raam zelf na aanpassing niet kleiner zou gaan worden. Kunt u aangeven of ombouw mogelijk is? En zo ja, wat zijn hierbij de geschatte kosten? Mocht u zelf nog vragen hebben om een beter beeld te krijgen, dan hoor ik dat graag! Alvast bedankt voor uw reactie en met vriendelijke groet,

Buitendeur vervangen door een raam en een deel dicht metselen

De achterdeur/kozijn wil ik vervangen door een kozijn met alleen een raam en een dichte onderkant. Het muurtje wordt ongeveer 1 meter hoog. Het raam zal dan 90 cm breed worden ongeveer. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken, welke hier tegenaan komt. Afvoeren van de deur doe ik zelf. Ik wil houten kozijnen, met een buitenafwerking en de binnenafwerking doe ik zelf. De sleutel krijg ik 28 februari, daarna zou ik graag willen beginnen.

Kozijn laten vervangen

Ik wil 1 houten kozijn laten vervangen door hard houten vast kozijn met 2 vakken. Glas HR++Maat breed 180 cm hoog 160 cm

Koof en ombouw keuken

Ik ben op zoek naar een timmerman die een koof kan maken in mijn keuken. Bovendien dient er nog een wandje gemaakt te worden. Alles dient stucklaar opgeleverd te worden.

Onderhoudklus buitenkozijnen

Ik ben op zoek naar iemand voor periodiek onderhoud van de buitenkant kozijnen en deuren. Gaat om 2 verdiepingen. 2 kleuren: grachtengroen en ral 2010 (of wellicht Bentheimergeel)

Vervangen en plaatsen nieuwe voordeur

Ik wil een nieuwe voordeur laten plaatsen. Voorkeur voor hardhout met glas. De huidige deur is het slot van defect. Oud model dus daarom kijken we wat de mogelijkheden en kosten zijn voor vervangen, waarbij naar alle waarschijnlijkheid ook het deurkozijn onder handen moet worden genomen.

Schutting plaatsen op dakterras

Ik zoek een timmerman die een schutting kan kan plaatsen rondom mijn dakterras. In deze schutting moet een poort verwerkt zijn. Het gaat om een poort en ongeveer 10 meter aan schutting van 180 cm hoog. De schutting gaan een hoek om en moet wind bestendig zijn.

Rolhordeur Hamstra vervangen

Ik wil graag de gaas van een rolhordeur Hamstra moet na 18 jaar gebruik vervangen worden. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Leveren en plaatsen complete voordeur

Ik wil een nieuwe voordeur, inclusief deurlijst/frame. De maat van de deur is 77x201,5cm. Ik nodig u uit om lang te komen om een goede offerte te kunnen doen.

Trap vervangen

Ik wil de huidige trap laten vervangen. De oude trap moet eruit en de nieuwe in. Het gaat om een rechte trap met een draai naar eerste verdieping. Geen zolder. Ik weet niet hoeveel treden het zijn. De nieuwe trap is in overleg.

Vervangen kozijnen/pui

Voor mijn jaren 30 woning dienen de kozijnen en ramen in de woonerker te worden vervangen. De raamopstelling is : 1 breed raam aan de voorzijde, en 2 zijramen daarop aansluitend. Totale oppervlakte glas: +/- 7 m2. Daarnaast is het zo, dat de bestaande bovenlichten gemaakt zijn van glas in lood. Deze ramen dienen weer te worden hergebruikt in de nieuwe pui. (Gerestaureerd en verwerkt in dubbelglas) Graag verneem ik van u wat u kunt betekenen.

Waterbord vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van een waterbord van ongeveer 7,5 meter lang en 18 cm breed. Het betreft de puntgevel van een 2 onder 1 kap woning. Wat wordt de prijs bij gebruik van geschilderd hout en wat bij kunststof?

Deur van woonkamer naar garage maken

In onze nieuwbouw woning willen we een deur van de hal naar de garage (binnendoor)

Trap bekleden met laminaat

Het bekleden van een trap met laminaat, treden en stootborden

Schuurdak met overkapping vernieuwen

Het betreft het plaatsen van een nieuw (golfplaten) schuurdak met overkapping met een totale oppervlakte van ongeveer 2,5 x 5 meter. Het houten frame van het dak moet ook vervangen worden. Op dit moment zitten er golfplaten met asbest op het dak, deze kunnen wij zelf van te voren verwijderen.

Buitendeur in aanwezig kozijn plaatsen

Op de plaats van een staand raam (circa 2,35 hoog) willen we een buitendeur naar een zij terras plaatsen. De deur moet scharnieren naar binnen toe krijgen.

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen

Brievenbus klep verwijderen en het gat opvullen / dichtmaken. Gelijk maken met de rest van de houten deur. Het betreft een voordeur.

Traprenovatie

Het betreft een rechte trap met 12 treden en 12 stootborden. De breedte van de trap is 90 cm. Graag laat ik de trap renoveren met laminaat. Dit laminaat zullen wij ook op de gang laten doorleggen.

Tapijtlijm van de trap verwijderen

Vloerkleedlijm resten dienen verwijderd te worden. Betreft een dichte trap en op de voetstoot moeten ook de lijmresten verwijderd worden. 14 treden en voetstoot.

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag een scheidingswand met deur laten plaatsen, en wij willen daar graag een vrijblijvende offerte voor krijgen. Het gaat om een muur van 3,15 lang en 3,00 hoog,en dan aan het eind de ruimte afsluiten met een deur.

Dakramen van Velux plaatsen

Graag plaatsen van 2 dakramen van Velux, maat MK04. Er zitten nog geen dakramen. Het betreft een dak met isolatie, hout en dakpannen. Op die plaatsen zitten geen balken waar rekening mee gehouden moet worden.

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Ik heb een verrotte onderdorpel bij mijn voordeur en wil deze laten vervangen door een natuurstenen onderdorpel met neuten. Een specialist adviseert om de neuten niet op de onderdorpel te zetten, maar de onderdorpel tussen de neuten te plaatsen.

Dorpel bij de achterdeur vervangen

Er zit een rottende plek in de dorpel van de achterdeur. Wij willen dat het vervangen wordt voor een kunststoffen dorpel. Kan dit? En wat zijn de kosten? En wanneer zou u dit kunnen uitvoeren. Als het niet voor de vakantie kan, dan daarna.

Formicadeuren repareren

Ik heb 2 formica deuren waarin ik kattenluiken heb geplaatst. Nu wil ik deze gerepareerd hebben. Kan er iemand langskomen voor een offerte aan huis?