Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Beverwijk of directe omgeving.

533 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage, raam in buiten muur plaatsen, vervangen van 4 kozijnen, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Beverwijk:

Trap vervangen

Ik wil de huidige trap laten vervangen. De oude trap moet eruit en de nieuwe in. Het gaat om een rechte trap met een draai naar eerste verdieping. Geen zolder. Ik weet niet hoeveel treden het zijn. De nieuwe trap is in overleg.

Vervangen kozijnen/pui

Voor mijn jaren 30 woning dienen de kozijnen en ramen in de woonerker te worden vervangen. De raamopstelling is : 1 breed raam aan de voorzijde, en 2 zijramen daarop aansluitend. Totale oppervlakte glas: +/- 7 m2. Daarnaast is het zo, dat de bestaande bovenlichten gemaakt zijn van glas in lood. Deze ramen dienen weer te worden hergebruikt in de nieuwe pui. (Gerestaureerd en verwerkt in dubbelglas) Graag verneem ik van u wat u kunt betekenen.

Waterbord vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van een waterbord van ongeveer 7,5 meter lang en 18 cm breed. Het betreft de puntgevel van een 2 onder 1 kap woning. Wat wordt de prijs bij gebruik van geschilderd hout en wat bij kunststof?

Deur van woonkamer naar garage maken

In onze nieuwbouw woning willen we een deur van de hal naar de garage (binnendoor)

Trap bekleden met laminaat

Het bekleden van een trap met laminaat, treden en stootborden

Schuurdak met overkapping vernieuwen

Het betreft het plaatsen van een nieuw (golfplaten) schuurdak met overkapping met een totale oppervlakte van ongeveer 2,5 x 5 meter. Het houten frame van het dak moet ook vervangen worden. Op dit moment zitten er golfplaten met asbest op het dak, deze kunnen wij zelf van te voren verwijderen.

Buitendeur in aanwezig kozijn plaatsen

Op de plaats van een staand raam (circa 2,35 hoog) willen we een buitendeur naar een zij terras plaatsen. De deur moet scharnieren naar binnen toe krijgen.

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen

Brievenbus klep verwijderen en het gat opvullen / dichtmaken. Gelijk maken met de rest van de houten deur. Het betreft een voordeur.

Traprenovatie

Het betreft een rechte trap met 12 treden en 12 stootborden. De breedte van de trap is 90 cm. Graag laat ik de trap renoveren met laminaat. Dit laminaat zullen wij ook op de gang laten doorleggen.

Tapijtlijm van de trap verwijderen

Vloerkleedlijm resten dienen verwijderd te worden. Betreft een dichte trap en op de voetstoot moeten ook de lijmresten verwijderd worden. 14 treden en voetstoot.

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag een scheidingswand met deur laten plaatsen, en wij willen daar graag een vrijblijvende offerte voor krijgen. Het gaat om een muur van 3,15 lang en 3,00 hoog,en dan aan het eind de ruimte afsluiten met een deur.

Dakramen van Velux plaatsen

Graag plaatsen van 2 dakramen van Velux, maat MK04. Er zitten nog geen dakramen. Het betreft een dak met isolatie, hout en dakpannen. Op die plaatsen zitten geen balken waar rekening mee gehouden moet worden.

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Ik heb een verrotte onderdorpel bij mijn voordeur en wil deze laten vervangen door een natuurstenen onderdorpel met neuten. Een specialist adviseert om de neuten niet op de onderdorpel te zetten, maar de onderdorpel tussen de neuten te plaatsen.

Dorpel bij de achterdeur vervangen

Er zit een rottende plek in de dorpel van de achterdeur. Wij willen dat het vervangen wordt voor een kunststoffen dorpel. Kan dit? En wat zijn de kosten? En wanneer zou u dit kunnen uitvoeren. Als het niet voor de vakantie kan, dan daarna.

Formicadeuren repareren

Ik heb 2 formica deuren waarin ik kattenluiken heb geplaatst. Nu wil ik deze gerepareerd hebben. Kan er iemand langskomen voor een offerte aan huis?

Binnendeuren leveren en afhangen

Wij willen voor ons nieuwe huis 11 binnendeuren bestellen en laten plaatsen en willen daar graag een offerte voor aanvragen.

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Betreft plaatsen dubbelwandige lichtkoepel in de nieuwe keuken (voormalige garage) met bitumen plat dak. Betreft een woning uit 1980, met houten onderdak. De keuken is ongeveer 3.50 bij 3 meter, graag advies betreffend het formaat. Graag ontvang ik een offerte.

Traprenovatie

Ik heb een trap van 13 treden, waarvan 8 recht en 5 in een bocht naar rechts. De trap is kaal en hier wil ik graag laminaat trap bekleding op hebben. Het is een dichte trap en de stootborden wil ik ook laten bekleden met laminaat. Graag ontvang ik een offerte.

Dakraam repareren/vervangen op zolder

Ik wil een bestaande dakraam (49 x 59 cm inclusief omranding) laten repareren of vervangen. De scharnieren van het huidige dakraam zijn kapot.

Pivotdeur van aluminium en glas plaatsen

Ik wil een nieuwe binnendeur, een taatsdeur. Aluminium met slank profiel en met glas. Graag met en zonder kozijn aanbieden. Er is nu een houten kozijn. Die moet in ieder geval verwijderd worden. Afmeting: hoog 213 cm en breed 93 cm. In september of oktober de deur leveren en plaatsen.

Buitendeur afhangen

In verband met een klachtoplossing van een klant van Praxis zoek ik een vakman voor het vervangen van een buitendeur. De buitendeur is kromgetrokken en moet vervangen worden voor een nieuwe. De leverancier zorgt voor een nieuwe deur. Het hang- en sluitwerk kan overgezet worden. In de deur zit een ruit.

Trap maken en plaatsen

Vuren houten trap met twee keer linkse draaien (dubbelkwart trap), een beneden en een boven maken en plaatsen. Het idee is dus een paar treden richting de muur, draai naar links en grootste deel van de trap langs de muur en weer een kwart draai richting de bovenverdieping. Het moet een open trap worden, met balustrade. Tevens de oude trap verwijderen, graag ontvang ik een offerte.

Dakraam op zolder laten repareren

Het gootstuk onder het raam is los. Het betreft een dakraam op zolder. Onder de dakpannen komt nu water naar binnen. Wellicht dat het hele raam vervangen dient te worden.

Scharnier van draaikiepraam vervangen

Wij hebben houten kozijnen. Het is een draai-kiepsysteem dat naar binnen toe opent. Van 2 kozijnen is het scharnier kapot/afgebroken waardoor het raam op dat punt geheel los in het kozijn zit. Wij zoeken iemand die het kapotte scharnier kan repareren of vervangen. Afmetingenmm

Storemax kast in elkaar zetten

Ik krijg de Storemax kast gekocht bij Praxis niet waterpas dus ook niet in elkaar. De zij-, achter- en onderkant zit in elkaar. De bovenkant krijgen we er niet op. Het betreft een 2-deurs schuifdeurkast met interieur.