Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor een garagedeur vervangen door een pui met ramen:

Een garagedeur vervangen door een pui met ramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een elektrische sectionale garagedeur van 270 cm breed en 220 cm hoog kan vervangen door een kunststof of gemetselde pui met 2 ramen.
Onze klant uit Bergen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een garagedeur vervangen door een pui met ramen uit heel Nederland:

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

We betrekken de garage bij de woonkamer en willen daarom graag een kozijn met ramen laten plaatsen, in plaats van de garagedeur. Als jullie ook de garagedeur verwijderen en afvoeren zou mooi zijn. Zie bijlage voor situatie, het gaat om de donkere deur. Ik kan later pas exact meten. Het is ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog gok ik. We denken aan aluminium, maar we staan open voor advies. We willen graag in juni beginnen.

Garagedeur inclusief stalen kozijn plaatsen

Ivm met uitbreiding garage naar bijkeuken willen we de garage deur vervangen door een staalkozijn met deur. De huidige garagedeur is aan de bovenzijde half rond. De maten zijn: 2,40 meter breed en 2,5 hoog. Graag ontvang ik een offerte.

Elektrische opener garagedeur vervangen

Ik wil 2 garagedeuren van een elektrische opener voorzien. De huidige opener krijg ik niet meer goed afgesteld. Ik woon in Eindhoven. Deuren zijn 6,25 m2.

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

Ik wil graag mijn garagedeur laten vervangen door een pui met raam en deur. De garage moet een schuur worden waar de fietsen in staan. Offerte graag met kunststof en hardhout optie.

Plaatsen kunststof kozijnen

Graag een offerte voor: De voor en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen. Inclusief voordeur. Exclusief garagedeur. De tussenstukken tussen de etages zijn nu van aluminium. De ramen mogen worden vervangen door dubbelglas. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden voor een voordeur.

Verwijderen garagedeur en realiseren kozijn en deur als voorgevel

Gaat om een garage met 3 klapdeuren. Deze wil ik vervangen door een gevel met 1 deur en een raam. Dit kan eventueel in het bestaande kozijn. De gevel moet dus opgevuld worden door gevelbekleding. Bij voorkeur ook de deur en het raam laten plaatsen. Het zou gaan om ongeveer 10 m2. De Deur eruit en het nieuwe raam / deur erin met gevelplaten.

Garagedeur vervangen door pui met ramen en muurtje in spouw

Momenteel zit in de garage een garagedeur met ingebouwde deur. Deze willen wij laten vervangen door een stenen muurtje met spouw van circa 1.10 m hoog en twee houten kozijnen met dubbelglas. Een vast raam en een kantel/kiep raam. De hoogte van het 'gat' na verwijdering van de garage deur is: : 2,30 meter (inclusief witte houten lak boven de ijzeren garage deur. De breedte is 2.30 meter. Graag ontvang ik een scherpe offerte

Garagedeur door een pui met ramen vervangen

We willen van de garage een soort kantoortje maken. De garagedeur vervangen door pui met ramen, geen deur. Graag kunststof kozijnen.

Garagedeur vervangen met pui

Vervangen van de garagedeur door een kunststof pui met loopdeur, een raam en een draaikiepraam. Totaal is 3 meter breed en 2,40 hoog. De oude deur moet wel eerst verwijderd en daarna afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Voordeur en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen. Ik weet de afmetingen niet, zou makkelijker zijn als de vakman langs komt om te kijken.

Partners

Partners van Casius