Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bergen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bergen of directe omgeving.

227 klanten uit Bergen bevelen een bij Casius in Bergen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, aluminium garagedeur afvoeren en vervangen door deur en twee ramen. kunsstof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Bergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bergen:

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

Het ophangsysteem van de vlizotrap is aan één kant verbogen en daardoor schiet de veer los. Terugbuigen helpt niet en graag willen wij een vakman de reparatie laten uitvoeren.

Een garagedeur vervangen door een pui met ramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een elektrische sectionale garagedeur van 270 cm breed en 220 cm hoog kan vervangen door een kunststof of gemetselde pui met 2 ramen.

Vlonder repareren in de tuin

Het is een vlonder naast een vijver van ongeveer 18x1,20 m. Sommige planken moeten mogelijk vervangen worden en er zijn ook planken los. Graag een offerte om dit op te knappen.

RVS trapleuning laten monteren

Ik wil graag 4 trapleuningen van RVS laten monteren. Het zijn recht te /rechtaan leuningen voor 2 trappen. Lengtes: 100 + 235 + 115 + 265 cm.

Voordeur met kozijn leveren en plaatsen

Voordeur en kozijn leveren en plaatsen. Graag van hout. Deur met strook isolatieglas, driepunt sluiting enz. Kozijn moet ook aan de voorkant van het huis komen. Kozijn 3,5 meter breed en 2,05 meter hoog.

Taatsdeuren en scheidingswand maken

Voor onze nieuwbouw woning zoeken wij het volgende: A. 2 dubbele deuren taatsdeuren tussen de hal en woonkamer. Maten 2 x 90 en 260 cm hoog; B: Een scheidingswand van glas en staal tussen de badkamer en de slaapkamer inclusief de entree naar de woonkamer. Totale breedte is 4,65 meter waarbij de kopse kant van de zijmuur badkamer wordt gepasseerd. In die wand 2 schuifdeuren. 1 naar de badkamer en 1 naar de woonkamer. Er moet rekening worden gehouden met vocht die ontstaat bij het douchen. Daar wil ik graag ook een oplossing voor.

Dorpel met houtrot bij de voordeur vervangen

De huidige dorpel is rot en is aan vervanging toe. Zie bijlage.

Schuifdeuren onder de schuine kap plaatsen

Op mijn zolder wil ik een nette bergruimte creëren door het plaatsen van twee schuifdeuren van 107 cm breed en 100 cm hoog. Totale breedte is 215 cm. Ik wil dit zo simpel mogelijk hebben.

Verzakte garagedeur repareren

Mijn elektrische garagedeur is aan 1 kant verzakt waardoor de deur scheef hangt en niet meer goed sluit. Ik wil dit graag laten herstellen.

Elektrische garagedeurmotor vervangen

Electr moter van de garage deur vervangn

Verlaagd plafond met spots maken

Wij willen graag een verlaagd plafond van gipsplaten in de keuken met 8 LED inbouwspots met dimmer laten plaatsen. De oppervlakte is 2,80 x 3,72 meter en de diepte is 25 cm. Het betreft een nieuwbouwappartement.

Kozijn met hamonicadeuren laten plaatsen

Ik wil graag een kozijn met hamonicadueren laten plaatsen, aluminium kozijn met glas. Het betreft een huis dat nog gebouwd moet worden. De afmetingen betreffen 4500mm breed en 2400mm hoog. Met extra hoogrendement isolatieglas (HR++), de isolatiewaarde dient een Rc-waarde van 4,7 m2 K/W te zijn.

Geleiders van de aluminium schuifpui repareren

Onze aluminium schuifpui gaat krakend en zwaar open over de geleiders. De pui is al ruim 20 jaar oud en de geleiders dienen te worden gerepareerd indien mogelijk.

Kunststof en houten kozijn repareren

Bij kunststof kozijn op 3e verdieping lijkt een lek te zijn, want er ligt af en toe vocht op de vensterbank. Bij houten kozijn is schimmel aan binnenkant raam op het kitwerk. Met name in de hoeken van het kozijn. Ramen zijn regelmatig beslagen. Ook andere kamers hebben beslagen ramen in de ochtend. Dus waarschijnlijk moeten de raamkozijnen opnieuw gekit worden?

Aluminium kozijn met harmonicadeur laten monteren

Ik wil graag een aluminium kozijn met harmonicadeur laten monteren tussen de woonkamer en de tuin. Ik wil graag een kozijn van 4500 mm breed en 2600 mm hoog.

Stompe boarddeur laten vervangen

Ik wil graag een stompe boarddeur in de garage laten vervangen. De nieuwe deur wil ik laten inhangen en er moet ook een slot op geplaatst worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aluminium kozijn met harmonicadeuren leveren en monteren

Op dit moment wordt er gestart met het maken van een aanbouw aan de achterzijde van onze woning. Wij willen daar een aluminium kozijn met harmonicadeuren in laten plaatsen van ongeveer 4 meter breed en 220 cm hoog. Er zijn tekeningen beschikbaar. We willen die pui daar tussen half maart en eind maart laten plaatsen. Graag ontvangen wij een offerte.

Vuren keldertrap leveren en plaatsen

De volgende werkzaamheden: verwijderen van een stalen spiltrap uit de kelder, leveren en plaatsen van een vuren keldertrap. Trapgat is 170 bij 90 cm. Afstand bovenkant tot keldervloer is 240 cm (Maten bij benadering). Trap zal waarschijnlijk een draai van 90 graden moeten maken. De werkzaamheden zullen in mei plaats moeten vinden.

Kozijnen van staal plaatsen

Ik ben als interieur-ontwerper werkzaam. Er wordt momenteel een woning ontworpen voor een klant van mij. In samenwerking met de architect is er voor gekozen om aan de voorzijde van de woning een stalen kozijn te laten plaatsen van 3 meter breed en 8 meter hoog. In het kozijn moet een verdeling en glas worden gemaakt. Graag ontvang ik namens de eigenaar een prijsindicatie voor dit ontwerp. Nadere gegevens kan ik aanleveren.

Schuifpui met harmonicadeuren monteren

Ik wil graag weten wat het kost om onze schuifpui te laten vervangen. Ik zit te denken aan houten kozijnen en harmonicadeuren. De afmetingen zijn onbekend.

Provence schuifdeuren van StoreMax monteren

Monteren van twee storemax schuifdeuren type Provence van 100cm breed en 244 cm hoog

Blokhut bouwen

Ik wil graag een eenvoudig strak (dus met platen gemaakt) wit blokkendoos huisje (framewerk mag aan de buitenkant zichtbaar zijn) waar ik aan de binnenkant kan spijkeren. Het huisje moet aan het volgende voldoen: 1 houten stevige maar mag eenvoudige constructie zijn, Het is maar in principe maar voor 1 (mogelijk 2) maand buiten (als het kan zou ik het wel graag willen hergebruiken) 2 buiten en binnenkant wit geschilderd (kan ik evt zelf ook doen) 3 ik moet in panelen kunnen hameren 4 graag met plat dak iets je aflopend ivm regenwater (als schuin dak beter is, kan in overleg). 6 ik zou graag het dak van glas /plexiglas willen zodat je de boomtoppen als je omhoog kijkt kan zien, maar er mag geen lekkage komen. 7 de muren van het huisje zo glad mogelijk (dus niet een besteld blokhutje want dan heb je allerlei latten) 8 een deur (geen ramen) 9 het huisje moet niet omwaaien (mag als handig is met haringen extra vastgezet worden) 10 geen lekkage 11 wat is een handige vloer (kan er ook buiten mat voor kamperen gebruikt worden)? 12 er moeten een op sommige plaatsen een aantal lijnen weg gefreesd / gezaagd (kan dat via jullie) worden zodat je naar buiten kan kijken via lijnen (soort van takvormen) Ik dacht aan de afmetingen 210 hoog, en de andere zijden 120 en 185 cm. De deur 70 cm. Ik voeg tekening toe. Als een andere constructie beter werkt/ goedkoper is graag overleg. Het installeren zal in Bergen gebeuren en in de week van 5 oktober.

Velux dakraam SK08 plaatsen

Het plaatsen van een dakraam Velux SK08 (114x140) op de zolderkamer. Raam + gootstukken + waterkerend manchet zijn al besteld bij Gamma. Graag voor 30 juni want dan wordt de zolderkamer geïsoleerd.

Voordeur met dievenklauwen plaatsen

Onze oude voordeur is een dubbele deur met enkel glas en sluit niet goed. We willen de voordeur vervangen zodat het niet meer zo koud is in de hal en veiliger is. De afmeting is ongeveer 85 cm x 198 cm.

Luifel bij winkelpand repareren

Aan de buitenzijde van de winkel hangt een luifel van hout. Deze luifel is door lekkage deels in slechte staat. Het houtwerk zal dan ook gerepareerd of vervangen moeten worden en wellicht geldt dit ook voor de dakbedekking. De breedte van de luifel is 5 meter. Uw reactie afwachtend.