Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stelling maken:

Stelling maken

Ik wil een stelling laten maken met een diepte van 20 cm. Deze afmeting is vrijwel niet te koop en daarom moet ik het laten maken. De stelling mag gemaakt worden van goedkoop/simpel materiaal (hout?). Het wordt een stelling voor in een kast, dus het hoeft geen luxe uiterlijk te hebben en het kan op een simpele, maar uiteraard wel stevige, manier gemaakt worden. De afmetingen zullen zijn: 200 cm hoog 40/50 cm breed 20 cm diep Met schappen van 20 cm hoog (dus 10 vakjes van 20 cm).
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stelling maken uit heel Nederland:

Onderhoud aan de gaskachel uitvoeren en aansluiten

Ik heb een stelling 1 Moederhaard en wil deze aangesloten hebben op de radiator het gaat om de kachel aan te sluiten en de installatie werkend te maken en controlle van de haard en schoorsteen .

Stellingkast in gang maken

Ik wil graag voor twee wasmanden een kleine stellingkast van hout laten maken. De wasmanden kunnen dan boven elkaar worden geplaatst. Het is de bedoeling dat de wasmanden op planken komen te staan, maar de eerste mag ook op de grond staan met de stelling eroverheen. Boven de wasmanden graag nog twee planken met een hoogte van 20-30 cm, waarbij geen zware objecten (sportkleding) op geplaatst zullen worden. De afmetingen; Hoogte per wasmand is 80 cm (maximale totale hoogte 220 cm) Breedte stellingkast 46 cm Diepte stellingkast 35 cm

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen. De verschillende uit te voeren activiteiten: Het afbreken van de schoorsteen tot aan de daaronder gelegen laag wit metselwerk. Het afvoeren van het puin. Het vernieuwen van alle loodslabben. Het weer opnieuw opbouwen van het metselwerk. Het voegen van het metselwerk en behandelen met impregneer. De bovenkant van de schoorsteen voorzien van een aflopende waterdichte afdeklaag. De aansluitingen op het dakbeschot weer in orde maken. Het metselwerk moet worden gedaan met kalkzandsteen met gebroken buitenzijde, weet niet precies hoe je dat noemt, in een donkergrijze kleur. Ook de voegen moeten in een donkergrijze kleur. De onderkant van de schoorsteen is ongeveer 3 meter boven een plat dak. Twee zijden van de schoorsteen bevinden zich boven dit platte dak, de andere 2 zijden worden omsloten door het schuine dak. Een stelling kan vanaf het platte dak worden opgebouwd.

Dubbelglas ruiten vervangen

Ik heb -op de 1e verdieping- glasschade aan een draairaam (ongeveer 71 x 110 cm). Dit is verzekeringswerk. Naast dit draairaam is een vast raam (ongeveer 74 x 158 cm). Dit is al geruime tijd lek, maar zou ik nu gelijktijdig vervangen willen hebben. Beide ramen zijn dubbel glas. De 1e verdieping is via de voortuin, met een ladder of stelling, zeer goed te bereiken. Vraag; Is het mogelijk de glaslatten en beschadigde kozijn en raamdelen in de 1e grondverf laag te zetten? Wat zijn hiervan de kosten? (Ik kan zelf verder -op een later tijdstip- aflakken). Op woensdag zou het goed uitkomen om te komen kijken en offerte te maken.

Garderobe van steigerhout en steigerbuizen maken

Ik wil graag in onze hal/gang een stelling/kapstok/garderobe laten maken van steigerhout en steigerbuizen. Ongeveer 1.70 meter breed en 2 meter hoog. Het plafond is 2.60 meter hoog. De diepte ongeveer 40 cm. Een voorbeeld van wat ik wil, kan ik mailen. En graag zou ik om onze 2 radiatoren in de woonkamer een ombouw willen waardoor er 2 venster-/zitbanken gerealiseerd worden.

hout stelling

Houten winkel stelling voor een dranken winkel. Stelling gemaakt bijv. van planken vurenhout Totale lengte 8 meter hoogte 2,50 diepte 40 cm. Dus timmerman die deze stelling kan maken.

Het leveren en monteren van planken in ...

Het leveren en monteren van planken in een tweetal inloopkasten. De planken moeten op twee hoogtes zitten en kunnen met traditionele plankendragers tegen de muren gemonteerd worden. Het maken van een open stelling in een kantoortje. Lengte is zo'n 3 meter en hoogte moet 2,40 meter worden.

Voor onze winkel willen wij een ...

Voor onze winkel willen wij een verstelbare stelling laten maken waar kleding aan kan worden op gehangen. Deze moet eenvoudig en flexibel zijn qua ontwerp. Ik denk zelf aan twee stevige kettingen vanuit het plafond, waar meerdere stokken/roedes kunnen worden bevestigd. Die stokken moeten flexibel kunnen worden bevestigd. Zo kunnen we de presentatie van onze producten wisselen. Ik hoor graag eventuele adviezen voor andere opties.

Wij willen onze badkamer verbouwen. We ...

Wij willen onze badkamer verbouwen. We weten waar we alles willen hebben. Hebben al 1 keer laten verbouwen, maar huidige stelling is toch niet naar wens. wasmachine/droger moeten naar andere hoek; daarbij moet elektriciteit dus ook verplaatst worden nieuwe afvoer maken(dit is nu een douche putje). wastafel een halve meter opschuiven(dus ook waterleidingen, afvoer zit eral. Bad moet worden geinstalleerd(en dus een ' muurtje' metselen en betegelen) ook hiervoor moeten de waterleidingen ongeveer 1 meter worden opgeschoven. Afvoer zit er al. Heel misschien willen we de wc bij de badkamer trekken als dat lukt...(dus 1 dun muurtje slopen en wc een kwartslag draaien)