Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor sluitplaat in het deur kozijn infrezen:

sluitplaat in het deur kozijn infrezen

Op 9 nieuwe kozijnen moeten de sluitplaten ingefreest worden.
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sluitplaat in het deur kozijn infrezen uit heel Nederland:

Elf binnendeuren schaven en afhangen in houten kozijn

11 binnendeuren afhangen in de hardhouten kozijnen. Inclusief aanbrengen van sluitplaat en slotkast (boring zit al in de deur) Deuren en H&S zijn aanwezig. Betreft nieuwbouw situatie.

Voordeur plaatsen

Ik heb een nieuwe voordeur met 1-puntsslot. Graag slotgat in nieuwe voordeur frezen inclusief voorplaatfrezing. Graag ruimte voor dagschoot frezen in deurkozijn en sluitplaat monteren op deurkozijn. En een bijzetslot frezen in en monteren op deur en kozijn.Het is een nieuwe voordeur dus graag ook de scharnieren frezen. Geen brievenbus. Graag uw offerte hiervoor.

Nieuwe buitendeur plaatsen

Ik zou graag een nieuwe buitendeur inkorten en plaatsen nieuwe deur is wel 10cm te hoog daarnaast sluitplaat en slotgat vervangen op de deurkozijn.

Stalen kozijn van een binnendeur repareren

Het slotgat in een stalen deurpost is uitgescheurd (bij houten deurpost heet dat ding sluitplaat geloof ik) en aan de zijkant van de deurpost is nu een gat. Hierdoor kan de deur open en dicht zonder de deurklink naar beneden te doen. Het ontbrekende plaatstaal van het gat wil ik graag met een klein stukje plaatstaal laten opvullen, vast laten lassen en vlak laten slijpen.

Deuren in laten hangen

Graag zouden wij 2 deuren laten inhangen: Deur 1: - Achterdeur demonteren en afvoeren; - Oude kozijn laten zitten, oude scharnieren verwijderen en gaten dichten; - Nieuwe achterdeur met 2 veiligheidskanonnen op maat maken (lengte) en monteren; - Loopslot inbouwen; - Stenen drempel aanbrengen. Deur 2: - Kozijn demonteren; - Leveren (indien mogelijk) en plaatsen Meranti kozijn (95 x 207.5 cm) met tochtstrips; - Oude deur in nieuwe kozijn plaatsen; - 3-puntsluiting in deur maken en oude slot indien mogelijk in deur 1 plaatsen; - Sluitplaat inweken in kozijn.

Bijzetslot monteren

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het monteren van een bijzetslot in de houten achter deur. Er moet een gat in de deur gemaakt worden, zodat het slot hier ingezet kan worden. Daarnaast moet er een gat in het houten kozijn gemaakt worden voor de sluitplaat.

Slot in de slaapkamerdeur plaatsen

Ik wil graag een slot op mijn slaapkamer deur laten plaatsen. Ik heb alle onderdelen, rozet, sluitplaat & slot. Er moet alleen een gat gemaakt worden voor sleutel en voor de zijkant in de houten deurpost en voor de sluitplaat.

Voordeur met hang- en sluitwerk plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur laten plaatsen. De oude deur verwijderen, nieuwe scharnieren plaatsen, sluitplaat in kozijn laten frezen en monteren. De deur op maat maken en afhangen. Tevens wil ik graag advies over de te plaatsen deur en hang- en sluitwerk en eventueel inmeten van de deur. Graag ontvang ik zo snel mogelijk een reactie.

Nieuwe stompe binnendeur afhangen

Afhangen stompe binnendeur inclusief monteren deurbeslag (loopslot scharnieren en sluitplaat) Deur maten zijn 78 x 211.5. Is voor de verzekering, indien deze wordt goedgekeurd wil ik het ook laten uitvoeren.

Elektronische kantoorbeveiliging

- Houten kantoordeur elektrisch ontgrendelbaar maken door middel van een knop op het bureau en een elektrische sluitplaat. - Vrij en bezet verlichting boven een deur, vanaf het bureau in en uit te schakelen. - Een alert knop onder het bureau op de 1e etage. Door hierop te drukken gaat er een bel bij de beveiliging op de begane grond. Offerte inclusief materiaal.

Partners

Partners van Casius