Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Badhoevedorp of directe omgeving.

345 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, vervanging kozijn BG-1e, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen, pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen, vervangen kozijnen en glas, zolderkasten (ver)bouwen, stalen poorten in de brandgang plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Badhoevedorp:

Stelling maken

Ik wil een stelling laten maken met een diepte van 20 cm. Deze afmeting is vrijwel niet te koop en daarom moet ik het laten maken. De stelling mag gemaakt worden van goedkoop/simpel materiaal (hout?). Het wordt een stelling voor in een kast, dus het hoeft geen luxe uiterlijk te hebben en het kan op een simpele, maar uiteraard wel stevige, manier gemaakt worden. De afmetingen zullen zijn: 200 cm hoog 40/50 cm breed 20 cm diep Met schappen van 20 cm hoog (dus 10 vakjes van 20 cm).

Trappen renoveren

2 trappen! 1e: 14 treden 2e: 13 treden Beiden met 2 bochten erin. Stootboord graag wit. Treden hout. Zijkanten in overleg.

sluitplaat in het deur kozijn infrezen

Op 9 nieuwe kozijnen moeten de sluitplaten ingefreest worden.

Traplaminaat leggen

Traplaminaat voor 25 treden leggen.

Houten dorpel van openslaande deuren repareren

De houten dorpel van het kozijn onder onze openslaande deuren is rot en moet gerepareerd worden. De dorpel is ongeveer 360 cm breed. Graag zou ik dit vervangen of gerepareerd zien worden. De dorpel bevind zich aan de voorkant van de woning.

Defect draaikiepraam repareren

Kunststof draai-/kiepraam sluit niet meer. De kruk is los, het binnenwerk lijkt stuk. Wie kan dit komen repareren?

Schuifpui ombouwen

Het ombouwen van een houten schuifpui waarvan nu enkel het middendeel openschuift. Het idee is de houten schuifpui, bestaande uit 6 ramen om te bouwen naar 3 kleinere schuifpuien die elk open kunnen schuiven. Is dit mogelijk en wat zou het kosten?

Deuren herstellen

Ik wil mijn 6 deuren maken.

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

Door bezorgers van een nieuwe wasmachine is de oude meegenomen. Deze hebben zij laten vallen. Hierdoor zijn meerder treden en de leuning beschadigd. De beschadigingen zijn helaas niet met een laagje verf alleen op te lossen. Het betreft 6 plekken waar niet alleen de verflaag maar ook het hout beschadigd is. Zie foto's in de bijlage.

Kast in de gang laten maken

Ik wil graag een inbouw kast laten maken in de gang. Bouwmateriaal zal ik zelf aanschaffen. Ee kast met aluminium randen. De materialen willen we bij Praxis kopen. De maten van de kast: Diep: 70 Hoog: 220 Breed: circa 110 cm

Dorpel vervangen bij de voordeur

Kunt u ons informeren wat ongeveer de kosten zullen zijn voor het vervangen van een granieten dorpel bij de voordeur van het kantoorpand? De dorpel is gebroken en ongeveer 1 meter lang.

Trappen met vinyl bekleden

Ik wil graag 2 trappen bekleden, niet met tapijt maar met iets van vinyl of wellicht een ander materiaal in deze categorie. Het zal gaan om een open trap met 14 treden en een dichte trap met 14 treden. Bij de dichte trap gaat het alleen om de treden, de stootborden hoeven niet gedaan te worden.

Houten pui met harmonicadeur laten plaatsen

Ik wil graag een houten kozijn van 3 meter breed en 2,5 meter hoog, met harmonicadeuren. De ruimte in de gevel is er al. Het oude kozijn met schuifpui verwijderen en de harmonicadeuren plaatsen.

Schuifpui vervangen door kunststof harmonicadeuren

Ik wil de aluminium schuifpui in mijn woning graag laten vervangen door kunststof harmonicadeuren. De afmetingen zijn 279,5 cm breed x 215 cm hoog. Ik zie graag de offertes tegemoet.

Nemef kerntrekbeslag laten monteren

Ik ga een Nemef kerntrekbeslag kopen bij Gamma en wil het laten monteren. Het gaat om een DWKR SKG 3419 Nemef. Maten deur dikte 4 cm. Afstand van kruk tot sleutelgat is 55 mm.

Trap maken naar de zolder

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het maken van een vaste houten trap naar zolder, op dit moment zit er een vlizotrap in, en deze mag dan vervangen worden. De vaste trap zal op een andere plek komen dan de vlizotrap. We willen graag een kwartierentrap. Er zal een gat gemaakt moeten worden in en betonnen vloer.

Houten pui laten plaatsen

Ik wil graag een 4 seizoenen pui met harmonicadeur (van hout) laten plaatsen. De hoogte= 213 cm x breedte 352 cm. Naar binnen draaiend, met een 8 vaks roedeverdeling, ventilatieroosters en dubbel glas. kunt u mij een offerte doen toekomen?

Blokhut plaatsen

De vuren houten geïmpregneerde blokhut, met lessenaarsdak moet worden opgebouwd in onze voortuin. Dit op een plek die reeds is geprepareerd is en er is voldoende werkruimte. Breedte van de schuur is 290 centimeter, de diepte van 250 centimeter en de hoogte van 219 centimeter. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. Funderingsbalken plaatsen, een dubbele deur erin aan de voorkant en op het dak afwerken met de daksingles. Deze vuren houten blokhut wordt geleverd als bouwpakket inclusief glaswerk (2x in de deur) en 13 m2 dakleer. Graag ontvang ik een offerte inclusief tijdsbestek.

Houten Opium salontafel verkleinen

Ik wil graag onze Opium salontafel die momenteel een blad heeft van 120 x 60 centimeter, laten verkleinen tot 80 x 60 centimeter. Ik heb hem eerder naar een meubelmaker weggebracht die het blad door wilde zagen, maar deze slaagde er niet in de tafel te demonteren aangezien de delen ook nog aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor is de dikte, hoogte van wat doorgezaagd dient te worden 16cm en de meubelmaker had geen zaag wat deze dikte aankon. Bovendien twijfelde hij aan de stabiliteit van de tafel als het op zodanige manier verkleind zou worden. Ik hoor graag of iemand hier raad mee weet en wat de kosten hiervoor zouden zijn. Graag binnen een straal van 30 km van Amsterdam/Badhoevedorp.

Schuifpui vervangen

Graag komen we in contact met leveranciers voor het volgende: 1. Schuifpui zit condens tussen het glas en het hout is aan het rotten, vervanging door kunstig of aluminium met nieuw glas. Huidige schuifpui is ongeveer 3 bij 2 meter. 2. Mogelijkheid om bovenstaande schuifpui te vergroten over de achterkant van het huis. Dus ongeveer 2 meter extra schuifpui of andere opengaande optie. 3. Openslaande deur naar buiten en hout is verrot. Optie vervangen door raam en deur kan weg. Deur en glas daarnaast is 1.80 meter lang bij 2.20 meter hoog. Daarnaast Optie: 4. Openslaande deuren en glas in keuken, 3.80 meter lang bij 2.20 meter hoog, vervangen door betere optie. Er is een lekkage in het glas aanwezig.

Trap tegen balustrade monteren

Voor mijn kantoor heb ik een trap nodig van ongeveer 161.30 cm hoog welke tegen een balustrade moet worden gemonteerd. Het gaat om een balustrade van ongeveer 250 cm bij 250 cm omtrek met bovengenoemde hoogte. De afmetingen van de treden maken niet zo heel veel uit zolang het maar volgens de norm blijft. De diepte (van de volledige trap) is daarentegen wel belangrijk want anders past de trap niet, hij mag maximaal 140 cm breed zijn. Nu is mijn vraag: kan dit en wat gaat het mij ongeveer kosten, inclusief montage? Ik denk dat vuren het beste bij mijn budget past. Wel heb ik ook een trapleuning nodig. Ook wilde ik graag weten of u aan trapbekleding doet? Zou u zo vriendelijk willen zijn mij te informeren naar de mogelijkheden en wat de prijzen zijn. Ik hoor graag van u.

Houten trap laten plaatsen

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder, er zit nu een vlizotrap. De houten trap moet op een andere plek komen als waar de vlizotrap nu zit. Het gaat om een houten verdiepingsvloer. Het zal niet gaan om een rechte trap, over het type trap wil ik graag advies ontvangen.

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er hangt nu een vlizotrap die dan weg mag. De verdiepingsvloeren zijn van hout.

Voorraadkasten maken en andere klussen

Wij willen een aantal kleine klussen in ons huis laten verzorgen. Wij willen in de bijkeuken en op de zolder 2 houten voorraadkasten op maat laten maken. Verder moeten er ook een paar houten legplanken worden geplaatst in de bijkeuken. Er moeten ongeveer 3 lampen worden opgehangen en de muur om de lampen moet netjes worden afgewerkt. Als laatste willen we plinten laten plaatsen op de parketvloer. We ontvangen graag vooraf een prijsopgave.

Blad van een eetkamertafel inkorten

Wij hebben een mahoniehouten eetkamertafel met een blad van 180 cm lang. Wij willen dit blad graag laten inkorten naar 160 cm. Het gaat om een los blad. Wij ontvangen graag een prijsindicatie.