Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor overstek kunststof plafondplaat met spotjes plaatsen:

Overstek kunststof plafondplaat met spotjes plaatsen

Wij zoeken iemand die voor ons een nieuwe kunststof plaat kan bestellen en plaatsen met een paar spotjes er in. Electriciteit is aanwezig. Breedte in ongeveer 5 meter, 0,5 cm dik en 52 cm diep.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overstek kunststof plafondplaat met spotjes plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

We willen graag een uitbouw van ongeveer 6 meter breed bij 2. 5 meter diep. Er zitten nog geen heipalen in de grond. We zouden deze graag willen met een overstek. Schuifpui (kunststof)en de rest zo veel mogelijk glas. Tevens misschien een lichtstraat erin. Er is dan wel een geveldoorbraak nodig.

Gemetselde aanbouw realiseren

- Type woning : eengezins hoekwoning - Er moet palen de grond ingeslagen worden ivm moeras ondergrond - Diepte : 4 meter - Breedte: 4,52 meter - Geveltype : wit stenen - Kozijn kunststof kleur wit : openslaande tuindeuren met daarnaast beide kanten ramen - Daar het een hoekwoning betreft willen wij aan de zijkant (links) geen muur maar glas / raam van plafond tot vloer - Dakraam : lessenaar - Dak overstek - Vloerverwarming - 2 elektra wandcontactdozen op de vloer en 4 wandcontactdozen aan de zij kanten - in de plafond elektra aansluiting voor de lampen - de muren en plafond gestuc - de muren en plafond gespoten

Boeidelen en overstek vervangen

Voor onze woning willen we alle boeidelen en overstekken rondom de woning (incl carport en dakkapel) laten vervangen. Bij voorkeur voor kunststof inLinkje naar foto's:

Prefab kunststof dakkapel plaatsen

Wij willen een prefab kunststof dakkapel laten plaatsen. Buitenmaat 5 meter breed bij 1,50 meter hoog (= inclusief overstek van 10 cm). 2 draai/kiepramen, 3 vaste ramen en 1 blindpaneel. Rolluik voorbereid, en prijs inclusief rolluik. Dakhelling 33 graden.

Nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage

Wij hebben interesse in de bouwkavel en hebben daarop een optie. Nu zijn we aan het berekenen of het financieel haalbaar is om daarop een casco vrijstaande woning met garage te laten bouwen in traditionele bouw. We willen hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen. In de bijlagen staat een voorbeeldhuis zoals we op internet hebben samengesteld. Zo zouden we het ongeveer willen hebben. Wilt u de volgende punten in de berekening meenemen. - Casco opleveren. - woonhuis 8,5 x 11 meter - Garage breedte 5,5 meter buitenmaat - Plafondhoogte garage min. 2,8 meter - Kunststof kozijnen - Kunststof overstek en goten - Binnenmaat zolder het liefst min. 2,2 meter - Volgens sonderingen ongeveer 9 m heipalen - Graag met hoogglans dakpannen mits het de prijs niet te veel verhoogd. Als u ideeën hebt, wat prijstechnisch interessant is hoor ik dat graag. Kunt u ook aangeven wanneer u zou kunnen beginnen, wat de bouwtijd is en hoe en wanneer er moet worden betaald. Mail even dan stuur ik nog meer gegevens. Als u nog meer informatie nodig hebt hoor ik het graag.

Boeiboorden voor en achter opknappen

Opknapwerk. Dakrand met overstek. Tussenwoning rijtjeshuis. De boeiboorden aan de voor- en achterzijde van het huis hebben bladderig schilderwerk. Doorslaand roest van spijkers. ( 2 x 6 meter ). Deze moeten geschilderd worden of voorzien van kunststof o.i.d. Afhankelijk van advies en kosten. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan de auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf het afval weg.

Terrasoverkapping plaatsen

Bouw houten veranda buitenmaats 8,50 x3. 75. Dit is incl overstek. Plat dak met bituumbedekking. Geen zijwanden. Vloer optioneel. 2 lichtkoepel 120x120 dubbelwandig kunststof .

Uitbouw plaatsen op korte termijn

Wij zouden graag op aanzienlijk korte termijn een uitbouw willen laten plaatsen. Dit zou eind juli moeten plaats vinden. We hebben reeds een gedetailleerde offerte van een prefab-uitbouw liggen, maar willen graag nog wat vergelijking. - Het gaat om een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep. - Kozijn met 4 delige schuifpui, waarvan de 2 middelste delen beweegbaar, kunststof antraciet - Lichtstraat - Overstek met inbouwspots, antraciet - Buitenkraan + hemelwaterafvoer - Aftimmering/afwerking binnenkant Hopelijk kunt u mij zo spoedig mogelijk een offerte doen toekomen. Kunt u daar ook bij vermelden op welke termijn u de uitbouw zou kunnen plaatsen?

Houten schroten vervangen door kunststof

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met een plat dak met aan de voorzijde een overstek. Ik heb houten schroten op diverse plekken op de gevels en aan de onderzijde van de overstek. Ik overweeg om deze te laten vervangen door kunststof. Het gaat om 3 schroten aan de voorzijde van 520 cm per stuk en 5 schroten aan de achterzijde van 250 cm per stuk. Boven het balkon gaat het om 5 schroten van 100 cm en 5 schroten van 270 cm lang. Aan de zijkant van het huis zitten 2 delen met betimmering. Het gaat om 3 schroten van 470 cm lang en 5 schroten van 410 cm lang. Ik wil graag kleur RAL 6009 (dennegroen). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Hele huis laten schilderen

Ik wil het hele huis laten schilderen aan de buitenkant. Het betreft een hoekhuis met aan 3 kanten houtwerk tevens onderkant van overstek van het dak en achter het huis het houtwerk van de veranda alsmede de schuurdeur. De voordeur is kunststof dus die niet. Verder zijn alle ramen en kozijnen van hout. U bent van harte welkom om het werk te plaatse te komen opnemen. Er zit nu Sikkens verf op, van 5 jaar terug.