Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Assendelft of directe omgeving.

264 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Assendelft:

Radiator ombouw maken met vensterbank en kastruimte

Ik zoek een timmerman die een radiator ombouw met kastruimte inclusief vensterbank waar je op kunt zitten kan realiseren in mijn woning. De lengte is 335 cm en de hoogte is 55 cm.

Vliering met vlizotrap maken

Wij zouden graag een prijsopgave willen ontvangen voor het maken van een Vliering op onze zolder. Wij hebben een hoog dat. In de toekomst zouden wij nog een dakkapel willen maar in verband met te kort aan opberg ruimte voor de vaste spullen willen wij eerst een extra Vliering. De maten zijn ongeveer 2,70 x 4,80 meter en de hoogte wordt dan 1 meter vanuit de nok. Ook zouden wij er een vlizotrap in willen hebben en moet het brandalarm worden verplaats. Misschien zou er vanuit het brandalarm punt een verlichtingspunt gemaakt kunnen worden.

Overstek kunststof plafondplaat met spotjes plaatsen

Wij zoeken iemand die voor ons een nieuwe kunststof plaat kan bestellen en plaatsen met een paar spotjes er in. Electriciteit is aanwezig. Breedte in ongeveer 5 meter, 0,5 cm dik en 52 cm diep.

Kozijn verplaatsen

Ik wil in een doucheruimte een raampje hebben. Ik heb al een raam gekocht van 50 bij 50 cm. Er moet een gat in de muur komen, en dan het kozijn verplaatsen.

Opdekdeuren door stompe deuren vervangen

We willen graag10 opdekdeuren (lengte 2. 31 ) laten vervangen door houten stompe deuren Helaas hebben deze opdekdeuren van die lelijke bovenlichten en dit willen wij graag verwijderen dan wel verbergen. Eindresultaat moet worden houten stompe deuren Incl houten kozijnen. Svp een kostenplaats van alhet werk.

Tussenwand plaatsen

Ik wil een tussenwand plaatsen met deur. De totale grootte van de wand wordt 2,95 x 2,65 meter. Het is een deur voor een slaapkamer dus ongeveer 90 bij 211,5 meter.

Reparatie houten kozijn

Houtrot aan binnenkant van openslaande raam op zolder, slaapkamer. Oorzaak: hoogstwaarschijnlijk condens. Afmeting van de rotte plek die nu zichtbaar is is ongeveer 15 a 20 cm. Graag een indicatie voor de kosten om dit te repareren.

Lichtkoepel in dak van beton monteren

We willen graag een lichtkoepel laten plaatsen in een betonnen dak. Het is een plat dak. Wij willen de koepel van ongeveer 150 cm bij 500 cm als dat mogelijk is.

Vliering op zolder maken

Wij willen graag op zolder een vliering laten maken met een vlizotrap erin. Er moet een houten constructie komen. We hebben een rijtjes huis (nieuwbouw, 2 jaar oud) met schuine daken op zolder. Het huis is 4.80 breed. Kan er iemand komen kijken naar de situatie alvorens het opmaken van een offerte. Afhankelijk van de meerkosten willen wij indien mogelijk ook een extra dakraam (Velux ggl sk08) laten plaatsen. Er zit momenteel nog geen raam in, voor zover ik weet zitten er geen balken waar rekening mee gehouden moet worden. Het gaat om een dak met dakpannen, isolatiemateriaal en hout. Dus wij zouden graag een offerte ontvangen waarop dan apart de meerkosten voor het raam staat.

Dakramen plaatsen van Velux

Graag uw offerte om 2 dakramen te plaatsen. Ramen van Velux, 114 x 118 cm. Wij gaan zelf de dakramen aanschaffen, eventueel montage spullen via de vakman.

Kunststof dorpel aanbrengen

Ik wil mijn houten dorpel van mijn tuindeuren vervangen door een kunststof exemplaar en het goed laten sluiten van de tuindeuren. De dorpel is ongeveer 195 centimeter lang.

Deuren herstellen of vervangen na een inbraak

Bij een inbraak via onze openslaande achterdeuren is daaraan flinke schade ontstaan. We willen deze schade laten repareren of indien nodig de deuren geheel laten vervangen. We maken graag op heel korte termijn een afspraak om het werk op te nemen en een offerte te maken. Deze hebben we ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

SecuStrip monteren op de voordeur

Het betreft monteren van een SecuStrip op onze voordeur.

Schuifdeurrailsysteem monteren op zolder

Graag wil ik een schuifdeur railsysteem laten monteren onder mijn zolderdak (doorsnee tussenwoning). De lengte ligt tussen de 4 a 5 meter. Kastdeuren worden door ons zelf gemonteerd.

Open trap dichtmaken en garderobekast maken

Ik wil graag een open houten trap op de begane grond dicht laten timmeren en eronder een trapkast laten maken. Er moet tevens een deur komen naar de trap en een deur die het trappenkast afsluit. De trap heeft 1 kwart draai beneden en 1 boven. uitvoering over een maand of drie of vier. Graag contact per mail.

Plaatsen van scheidingswanden

Graag ontvang ik van u een passende offerte voor het plaatsen van 2 scheidingswanden op 2e verdieping (zie bijlage). De wanden dienen geplaatst te worden met elektra (WCD's en een lichtschakelaar). We willen in beide wanden graag een deur. Het betreft een nieuwbouwwoning (de woning moet nog gebouwd worden).

Trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. De zolder is nu bereikbaar middels vlisotrap. Er zal vermoedelijk een nieuw gat in een betonnen vloer gemaakt moeten worden.

Tuinhuis opzetten

Een tuinhuis opzetten. Houten bouwpakket. Afmeting 2 bij 2 meter met een licht schuin dak. - over 1 week wordt het tuinhuis geleverd, uitvoering direct daarna - dakbedekking Roofing; - deuren en ramen met kunststof beglazing; - 1,98 x 1,98 cm; - de wanden zijn 18 mm dik; - we kopen er een houten bodem/vloer bij. Wat zou het kosten als u dit verzorgt?

Vlisotrap vervangen door een vaste trap

Wil mijn vlizotrap laten vervangen voor een vaste trap. Daarbij zal wel een nieuw gat gemaakt moeten worden, denk ik, in de betonnen vloer. Indien er een goede prijs is zullen er mogelijk zo'n 20 andere woningen/ huishoudens interesse hebben.

Slot in de voordeur vervangen of repareren

Sleutel is in de voordeur afgebroken. Dus graag een reparatie op het voordeurslot of vervanging hiervan.

Binnendeur inmeten en monteren

Ik wil een nieuwe binnendeur. Onze huidige binnendeur is 230 bij 93 centimeter. De standaard maat bij de gamma is 231.5 bij 93 centimeter. Ik kan eventueel een afwijkende maat bestellen. Ik wil echter zeker weten dat de deur goed ingemeten is. Na bestelling kan de deur gemonteerd worden. Graag de kosten voor inmeten en monteren.

Trap plaatsen in plaats van de vlizotrap

Ik wil graag mijn vlizotrap laten vervangen voor een vaste trap. Denk dat het gat verplaatst moet worden. Er is wel ruimte genoeg. Betreft huis met betonnen vloer. Mogelijk willen er een of meer (tot 10) buren meedoen. Dat zijn allemaal dezelfde huizen.

Deel van een plafond verlagen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een koof met spotjes op een wand van 4 meter breed en het inbouwen van de tv zoals getoond op bijgevoegde afbeelding.

Trap renoveren met eikenhouten overzettreden

Wij willen graag 1 dichte houten trap laten renoveren met eikenhouten overzet treden met antislipprofiel. Het gaat om een trap met 15 treden en een onder- en een bovenkwart. We zullen zelf de trapmaantjes verwijderen. Wij ontvangen graag een offerte met aparte posten voor de levering van het materiaal en voor de montage. Ook horen we graag wat de verwachte arbeidstijd zal zijn.

Draairichting van trappen wijzigen

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting over 2 tot 3 maanden zal worden opgeleverd. Er is daar op de benedenverdieping een dichte vurenhouten trap en op de bovenverdieping een open vurenhouten trap. Het zijn allebei trappen met een rechtse draai en we willen de draairichting graag laten veranderen in een linkse draai. We willen de trap boven ook dicht laten maken. Verder willen we van de trap beneden de vurenhouten treden laten vervangen door eiken treden. We willen de kosten van deze wijzigingen graag laten berekenen en deze afzetten tegen de levering en plaatsing van twee hele nieuwe trappen.