Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor gelakte trap bijwerken / schilderen:

Gelakte trap bijwerken / schilderen

Wij gaan ons huis verkopen en de trap moet er netjes uitzien. Het zijn twee gebroken wit gelakte open trappen met kale plekken op de randen. We zijn opzoek naar een ‘voor het oog’ goede maar dus betaalbare oplossing. Het hoeft niet perfect slijtvast te worden omdat het niet voor onszelf is.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gelakte trap bijwerken / schilderen uit heel Nederland:

Het schilderen van een houten trap en balustrade

Ik zoek een schilder die de houten open trap en bijbehorende balustrade kan voorzien van een nieuwe verflaag. Graag van huidige gelakte situatie naar zwart geverfd. Eventueel kunnen wij zelf de trap schuren.

Open trap schilderen

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het schilderen van een open trap, de reling en de balustrade. Er zit nu een blank gelakte laag over, deze zal er afgeschuurd moeten worden voordat er geschilderd wordt.

Hardhouten trap renovatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gelakte open hard houten trap zouden we graag willen renoveren.

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Jaren 80 woning met twee donker bruine (gebeitste/gelakte? ) open trappen + leuningen + traphekjes. Van begane grond naar 1e verdieping en van 1e verdieping naar de zolder. Deze willen we beiden graag lichter maken en mat lakken. Wat zijn de kosten hier ongeveer van?

Anti-slip in een houten trap frezen

Antislip strips aanbrengen op 14 treden van een hardhouten, gelakte open draaitrap d.m.v. frezen. Twee strips per trede maken asltublieft. Graag door een vakman met ervaring, ik durf het zelf niet aan. Ook wil ik graag advies over wat de beste strip is. Daarnaast zeggen sommigen dat 5 cm frezen vanaf de kant het beste is en een ander zegt weer 10 cm, dit laatste vind ik dan weer wat veel.

Trapgat zagen in een betonvloer

Vrijblijvende offerte ter behoeve van het maken van trapgat in betonvloer, en het dichten van het vlizo trapgat. Eventueel kan er ook een trap geplaatst worden. De locatie wordt bewoond, dus graag zo min mogelijk stof dan wel overlast van koelwater. Het te maken gat van ongeveer 190 cm x 100 cm zal boven de huidige trap van de begane grond naar de eerste verdieping gemaakt moeten worden. Dit is een gelakte grenen trap die 180 graden draait. Tevens is er in onze situatie ook een aanpassing van niet dragende muren noodzakelijk, waar nu de ingang van de badkamer is gesitueerd, om zo plaats te creëren voor de te plaatsen trap. Hierbij vraag ik me af of dit ook in uw expertise ligt. Het puin mag door de vakman afgevoerd worden.

Trap schuren en schilderen

Ik wil een houten gelakte trap (twee stuks, twee verdiepingen) laten schuren en wit afgelakt hebben (tredes andere kleur).

Houten trapleuning met spijlen laten maken

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een wit gespoten/gelakte houten trapleuning en spijlen aan een kant van een reeds bestaande trap. Daar zit nu een zelf gemonteerde leuning, maar die is niet stevig genoeg en kunnen kinderen ook niet bij. Situatie is goed zichtbaar op bijgevoegde foto's. Maten zijn in centimeters: Lengte leuning b-f =293 Lengte onder a-e= 267 Hoogte a-c= 103 Hoogte d-c= 36 Dikte hout ' rand' trap waar spijlen in/op moeten is 3.50 centimeter. Spijlen graag 13 centimeter uit elkaar (zoals bij onderste deel al het geval is). Stijl graag hetzelfde als het reeds bestaande hekje onder. Houtsoort in overleg, er zit nu geloof ik vuren in dat wit is geverfd.

Trap opknappen en renoveren

Onze houten trap heeft nodig een opknapbeurt nodig. Zelf komen we er maar niet aan toe. Momenteel zitten er halve maantjes op de gelakte trap. Graag zouden we de trap in een effen kleur lakken, zonder halve maantjes, maar wel zodanig dat er iets van antislip is, in de verf of in strips of iets dergelijks. Tevens een nieuwe leuning (op de wand) of indien mogelijk de huidige opknappen. Betref een dichte trap met twee keer een kwart draai, zowel de treden als de stootboorden als de zijkanten moeten worden geschuurd en gelakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trap met laminaat opknappen

Wij willen graag een open trap met 13 treden met 2 keer een halve draai renoveren met laminaat. We hebben een wit gelakte trap met halve maantjes. Graag willen we weten wat dit kost. Wij willen het materiaal graag zelf aanschaffen, maar wel in overleg met de vakman.