Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trappenhuis renoveren 3 verdiepingen:

Trappenhuis renoveren 3 verdiepingen

Renovatie van de hele trappenhuis. 3 verdiepingen. Het gaat om een herenhuis in Amsterdam, hier moet het tapijt worden verwijderen, alles recht worden getrokken en een nieuwe trapbekleding op terug komen. Graag ga ik in overleg met een vakman om keuzes te maken over de afwerking, u bent van harte welkom om het pand ter plekke te bekijken.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappenhuis renoveren 3 verdiepingen uit heel Nederland:

Trappenhuis renoveren in vve complex

Ik ben een van de eigenaren van een pand in Rotterdam. Wij zijn opzoek naar een aannemer die het gehele trappenhuis kan renoveren. Dit zal gedaan moeten worden tegen een scherpe prijs maar wel met de juiste kwaliteit. Uit te voeren werkzaamheden zijn onder andere: - Adequate verlichting in het gehele trappenhuis; - gaten in plafonds repareren, rachelen, gipsplaat plaatsen, vervangen, stucen en/of verven; - bestaande deur renoveren (nieuwe plaat plaatsen aan de achterkant voor versteviging, nieuwe scharnieren plaatsen, softclose deurdemper); - 1 intercom met camera plaatsen (voor vier appartementen en indien een redelijke prijs met smartphone functie); - Lopers verwijderen van het trappenhuis en vervangen met pvc krasbestendig + trapneus antislip; - treden begane grond tot en met tweede verdieping verbreden en waar ingezakt opvullen; - hal tweede verdieping nieuwe plaat plaatsen; - Leidingen isoleren voor warmte en geur; - kruipruimte isoleren voor de geur; - infrezen kabels; - stuc werkzaamheden en schilder werkzaamheden in het gehele trappenhuis. Foto's van de huidige staat kunnen gedeeld worden en een bezichtiging kan ook op korte termijn worden ingepland. Wij horen graag of u hiervoor interesse heeft en op wat voor termijn u eventueel zou kunnen starten met de werkzaamheden.

Trappenhuis renoveren in een VvE complex

Ik zoek een specialist die het trappenhuis deels kan renoveren. Een aantal treden kraken. De handrailing mag beter vastgezet worden. Eventueel het tapijt vervangen. Het betreft een trappenhuis voor 5 verdiepingen.

Oud trappenhuis renoveren: wanden en plafond stucen

Wij willen graag het trappenhuis laten stucen. Alle scheuren en gaten zijn uitgebeiteld. Er zijn verschillende ondergronden van wisselende kwaliteit. Het plafond is hoog en is ongeveer 10 m2. De huidige ondergrond is Spackspuitwerk en dit moet strak worden gestuct. Daarnaast moeten de wanden glad gestuct worden. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Trappenhuis wooncomplex totaal renoveren

Ons gezamenlijk trappenhuis dient gerenoveerd te worden. Het gaat om 4 verdiepingen en 4 trappen. Gedaan moet worden: 1. Verwijderen en afvoeren loszittend stucwerk 2. Plaatsen nieuwe voordeur en 3 nieuwe binnendeuren naar de appartementen 3. Opnieuw stuccen en schilderen van alle muren en het plafond 4.. Schilderen van al het houtwerk (balustrades, etc.) Verf op muren moet afwasbaar (maar mat) zijn. 5. Verwijderen/afkoppelen alle onnodig kabel- en leidingwerk, kabelgoten, etc. 6. Uit het zicht wegwerken elektra en deurbel/openinssyteem. 9. Verwijderen en vervangen lichtknoppen door lichtsensoren. 10. Plaatsen verlichting (aangeleverd door opdrachtgever), evt. nieuwe lichtpunten (mogelijk keuze voor spotverlichting) 11. Aanbrengen op drie verdiepingen van wandcontactdoos. 12. Aanbrengen nieuwe elektrische deurbelopeninssysteem vanaf drie verdiepingen naar de voordeur. 13. Aanbrengen van rechte koof om leidingen die nu in het zicht zijn bij de entree incl. schilderen van de koof 14. Aanbrengen van nieuw slijtvast tapijt dat stevig is aangebracht en niet los laat.

Renovatie huis

Renovatie huis: * Nieuwe badkamer 2 x 3 m met ligbad, douche hok, toilet bidet, toilet beneden incl. betegelen, wastafel met kast. * Trappenhuis: 2 trappen renoveren (trappen bekleden), marmoleum verwijderen. * 12 zonnepanelen plaatsen * 10 kunststof kozijnen schilderen binnen en buiten.

Trappenhuis renoveren

Ik deel samen met de buren een trappenhuis (2 trappen) dat gedeeltelijk uit glas en hout en steen bestaat. Het houtwerk is rot en moet vernieuwd worden. Volgens de huidige standaard moet er ook veiligheidsglas of dubbelglas in. Daarnaast moet bij mijzelf het boeideel langs de dankrand worden vervangen (hoekhuis).

Trappenhuis renoveren in vve complex

Ik wil het trappenhuis van ons complex laten verbouwen. Het gaat om het vernieuwen van de muren aan de begane grond, de vloer en de trappen. Volledige vernieuwing dus van het trappenhuis. Het complex bevat een begane grond en 3 verdiepingen. Makkelijkste is dat er een keer iemand komt kijken met wat ideeën.

12 trappenhuizen renoveren in vve complex

Het Trappenhuis heeft een gehele renovatie nodig. Dit houdt de trap zelf in, maar ook de vloer en de muren. 1 trappenhuis bestaat 4 verdiepingen en 5 trappen. In totaal zijn er 12 trappenhuizen. Aangezien het nog moet worden besproken met het bestuur ontvangen wij graag een indicatie, wij weten nog niet precies hoe wij de trappenhuizen willen bekleden. Het zou fijn zijn als de vakman met meerdere voorstellen komt wat past bij onze financiële mogelijkheden

Het renoveren van een bovenwoning

Ik zoek een aannemer die mij met een aantal klussen kan helpen. Het zou gaan om een flinke verbouwing van een bovenwoning van 100 m2 groot. Het doel is om de woning zowel duurzaam als modern/strak te maken. De verbouwing zou bestaan uit: - Wegwerken waterleidingen, plaatsen van inbouw stopcontacten - Woning stucen en verven (kamers en het liefst ook trappenhuis, indien dit goed mogelijk is) - Nieuwe badkamer - (Waarschijnlijk) nieuw toilet Daarbij wil ik nog 3 veranderingen doorvoeren, maar laat ik dit wellicht doen door gespecialiseerde bedrijven: - Nieuwe kunststofkozijnen (met behouden van glas-en-lood) - Vervangen verwarming (wellicht vloerverwarming, met plaatsen nieuwe vloer). Daarnaast wil ik ook een IKEA keuken laten plaatsen

Trappenhuis met 3 verdiepingen renoveren in vve complex

Trappenhuis renoveren in Amsterdams pand met 3 verdiepingen. De gehele ruimte moet goed onder handen genomen worden, dat wil zeggen waarschijnlijk plafonds open (en weer dicht uiteraard), elektra langslopen, verwijderen en vernieuwen, her en der misschien wat stucwerk, afwerken van leidingen etc dmv koven en uiteraard schilderwerk.