Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor klapraam maken van vast raam:

Klapraam maken van vast raam

Ik wil graag een klapraam laten maken van een vast raam aan de voorkant (wegkant) van de woning. Zie bijgaande foto's, het gaat om het kleine raampje rechtsboven (van buiten bezien). Afmeting van het raam zelf is ongeveer 50.5cm hoog en 20cm breed Afmeting van het raam incl lijst is ongeveer 58cm hoog en 31.5cm breed
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klapraam maken van vast raam uit heel Nederland:

Klapraam maken in bestaand kozijn woonkamer

We willen graag een klapraam voegen in een bestaan kozijn. idee van een ‘boven raam’ die we als ventilatie kunnen open klappen. Het gaat om een zijraam van de woonkamer. Breedte is ongeveer 80 cm. Hoogte is ongeveer 175 cm. Een bovenraam van ongeveer 25 cm x 80 com is genoeg. Onder het klapraam is het gewoon een dicht raam

Renoveren van badkamer en toiletruimte

Ik wil zowel de badkamer als de toiletruimte laten renoveren. Beide zijn gedateerd en mogen door de vakman eventueel gestript worden. Badkamer 304 x 188 cm renoveren: - Inloop douche maken - hangtoilet plaatsen - bad plaatsen - dak / klapraam maken - leiding wc aanpassen - vloerverwarming leggen - plafond met inbouwspotjes maken - sierradiator plaatsen - badmeubel plaatsen - badkamer betegelen vloer/wand - plafond stucen + Wc 125×88 cm - toilet meubel plaatsen - hangtoilet plaatsen - betegelen en stucen Ik zorg voor al het materiaal. Vóór juni moet deze klus klaar zijn

Kamers maken op zolder, met dakkapel en zolder vliering

Momenteel hebben we een grote ruime zolder van een nieuwbouwhuis (ongeveer 5.7 x 6,8 meter) met een schuin dak met hoge nok. Zolder heeft ook een was gedeelte en voor de rest is het helemaal kaal. Aan 1 kant zit een klapraam (Velux), maar graag zouden we de zolder verbouwen naar 2 kamers (de zolder door de helft), met boven de kamers een vliering/opbergruimte, met een vlizotrap er naartoe. Gezien het beperkte licht van de klapraam, zouden we idealiter een dakkapel laten plaatsen aan in ieder geval 1 zijde, afhankelijk van de kosten aan beide kanten. Eventueel moeten er ook leidingen verlegt worden. Graag laat ik de bedrading aanleggen voor de spotjes. Afhankelijk van de prijs wil ik de kamers laten afwerken.

Raam in schuur vervangen

Ik wil een nieuw klapraam voor mijn schuur laten maken en er in laten zetten, het kozijn is nog goed maar het raam is verrot, de afmeting is circa 87 x 46 cm. En er moet enkelvoudig glas in gezet worden.

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Ik wil graag een ventilatierooster in een slaapkamerraam. Betreft een raam van dubbel glas. Ik heb een houten kozijn. Betreft een klapraam dat naar binnen open gaat.

Schilderwerk aan de buitenkant van de woning

Wij willen dit najaar of anders in het voorjaar van 2018 de buitenzijde laten schilderen van onze parterrewoning. Het gaat om: - (voorkant) een voordeur -voorzien van gekruld traliewerk- met daarboven een klein raamkozijn - (voorkant) twee grote raamkozijnen - (achterkant) een keukendeur met ruit - (achterkant) openslaande tuindeuren met aan weerskanten raamkozijnen met boven het geheel raamkozijnen - (achterkant) twee raamkozijnen met daarboven een klapraam - (achterkant) openslaande balkondeuren - (achterhuis, eerste etage) 10 meter lange boeidelen onder de dakgoten We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Schuifraam door klapraam vervangen

Van een vastzittende bovenraam, dat oorspronkelijk een schuifraam is, wil ik graag een naar buiten klappend raam laten maken. Het is het raam van een keuken op de begane grond. De afmeting is 120 bij 60 cm.

Klapramen maken in bestaande ramen

Wij willen graag een klapraam laten maken in ons bestaande dichte raam. Het raam is 1600 mm breed en 400 mm hoog. Het gaat om 4 ramen op zowel de eerste verdieping als op de begane grond. De ramen hebben houten kozijnen.

Erker plaatsen

Het maken van een erker aan de voorzijde van circa 2200 mm breed (kozijnmaat) en circa 900 mm diep. Wat is er te doen: Grondwerk, fundering, raam en deel gevel verwijderen en gemetselde borstwering spouw. We willen een geïsoleerde vloer die aansluit op de huidige (houten) vloer. Hardhouten kozijnen met aan de zijkanten een groot vak onder en klein vlak boven. Het voorkozijn met 2 tussen stijlen en 3 grote vlakken onder en 3 kleine vlakken boven. De 2 kleine vlakken voorzien van een klapraam. De kleine vlakken voorzien van HR++ glas met glas-in-lood. De ondervlakken met HR++ isolatieglas Een pat dak met bitumen gedekt. Lood in de voorgevel aanbrengen. Buitenzijde metselwerk afvoegen. Binnenzijde metselwerk behangklaar stukadoren. Een afwerkvloer aanbrengen en een gipsplafond aanbrengen.

Klapraam in een bestaand kozijn maken

Ik wil op de eerste verdieping van mijn woning een klapraam vervangen. Het gaat om een hardhouten raam van 697 mm lang en 330 mm hoog, houtdikte 37 mm. De breedte van de raamdelen is 65 mm. In de ramen moet isolatieglas worden geplaatst met opdeklatten. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de levering. Verder graag een aparte prijsopgave voor het aflakken en plaatsen, zodat ik kan kiezen of ik dit zelf ga doen.