Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor keukenplinten op maat zagen:

Keukenplinten op maat zagen

Ik wil ons keukenplinten passend laten zagen. We hebben namelijk een nieuwe vloer, maar hadden er geen rekening mee gehouden dat de plinten dan niet zouden passen. Het gaat om 2 grote keukenplinten van 170 cm en 200 cm en twee kleine plintjes. Onze voorkeur gaat er naar dat er iemand langskomt met een zaagmachine die meteen goed kan meten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenplinten op maat zagen uit heel Nederland:

Keukenplinten op maat maken en monteren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het om maat maken en monteren van nieuwe keukenplinten in onze bestaande keuken.

RVS keukenplinten leveren en monteren

Wij hebben een nieuwe vloer laten leggen en nu passen onze oude keukenplinten niet meer. Graag zouden wij nu nieuwe keukenplinten onder de keuken willen, namelijk RVS-look. Nu is het probleem dat het een oud huis betreft en de plinthoogte niet overal gelijk is. De totale lengte plinten welke wij nodig hebben is 5,55 meter en de hoogte is gemiddeld 17 mm. Graag verneem ik wat de prijs van de plinten inclusief het op maat maken en het monteren ervan ongeveer bedraagt.