Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vide bed laten bouwen in slaapkamer met hoog plafond:

Vide bed laten bouwen in slaapkamer met hoog plafond

Ik wil graag een ruime slaapvide laten bouwen in een slaapkamer met hoog plafond. Het moet een 2 persoonsbed worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vide bed laten bouwen in slaapkamer met hoog plafond uit heel Nederland:

Videbed met ladder in kinderkamer

Ik wil een slaapvide in de kamer van mijn dochter, inclusief trap naar boven. Hij moet groot genoeg zijn voor tweepersoons-bed matrassen (180 x 200). Vide moet op deurhoogte komen (zodat de deur nog open kan).

Vide in een studio maken

Ik wil in mijn studio een vide maken van 3,50 breed bij 2,20 lang en op hoogte van 1,70, waar ik een bed op wil zetten om een slaapplek te creëren zodat mijn studio een grotere woonkamer heeft. De vide zouden wij graag van hout willen hebben. Graag zo goedkoop mogelijk.

Vide bed laten bouwen

Ik wil graag in mijn studio een vide laten bouwen. De afmetingen zijn ongeveer 1,60 bij 2,50 cm Hoeveel zou dit ongeveer kosten?

Hoogslaper bouwen

We willen heel graag de slaapkamer van mijn zoon een hoog slaper plaatsen. Zijn slaapkamer heeft een schuin plafond dat oploopt van 260 tot 440 cm (zie foto). Kamer is 210 breed en 440 lang. Wij zaten te denken om de hoogslaper boven de deurpost te plaatsen. Wie kan ons helpen? Ik heb ons verzoek aangepast. We hopen een vakman te vinden die ons plan kan realiseren en meedenken is meer dan welkom! Ons budget kent uiteraard grenzen maar we zijn erg benieuwd naar jouw ideeën en de totale prijsopgave incl. afwerking (schilderen) en materiaal. In de bijlage zie je 3 foto's. Het betreft slaapkamer 4; 460 L en 210 B. H is 440 en loopt af tot 260 (raamzijde). We willen over de B (210) aan de zijde van de deur een videbed (hoogslaper) realiseren. Vanaf de deurpost moet het videbed 2 meter uitsteken. Zie foto bijlage voor een voorbeeld. Op de vide willen wij zelf een bed plaatsen.

Slaapvide bouwen

Ik wil een slaapvide in mijn studentenkamer, inclusief trap naar boven. Hij moet groot genoeg zijn voor tweepersoons-bed matrassen (180 x 200). Vide moet op deurhoogte komen (zodat de deur nog open kan).

Hoogslaper bouwen en inbouwen

Ik wil graag een ingebouwde hoogslaper laten maken of vide. Er moeten geen poten onder zitten en je moet er onder door kunnen lopen. De grootte voor een matrasmaat van 140 x 200 cm. Van vloer tot plafond is het 260 cm. En er mag een platformpje naast het matras komen als instap (hoeft niet, is optioneel) De muren zijn alleen wel van hout met gipsplaten erop, dus ik vraag me af of dit kan op de muren in die kamer... En het bed moet niet van muur tot muur. Uitvoering graag zo snel mogelijk. Graag zie ik een reactie tegemoet of zou u mij kunnen bellen.

Videbed laten bouwen

In een kleine slaapkamer zou ik graag een vide-bed laten maken. Het bed moet bevestigd worden tussen 2 muren, op een hoogte van ongeveer 1,75 meter. Het bed zelf wordt 1 bij 1.75 meter groot.

Entresol in de slaapkamer maken

Ik wil een vide maken in een bestaande slaapkamer. De lengte en breedte van de vide is ongeveer 3 x 1.50 meter. Er moet een scheiding komen van platte spijlen om niet naar beneden te vallen en een trap om van boven naar beneden te komen. Het geheel wordt van hout. Op de vide komt een bed en nachtkastje. Een bureau en kledingkast komt onder/naast de beoogde vide. Ik wil graag een kosten opgave, zodat ik weet hoeveel budget ik ongeveer zal moeten reserveren. Het is een schuin dak, daaronder komt het. De vide komt niet direct onder het schuinde dak.

Zwevende hoogslaper laten maken

Ik wil voor mijn dochter een hoogslaper tussen twee muren laten maken. De ruimte van de muur tot muur is ongeveer 206 centimeter maar onderaan de muur lopen verwarmingsbuizen. Mijn dochter wilt graag een twee-persoonsbed maar op de grond houdt zij geen ruimte over. Het bed moet worden ongeveer 140 x 200 centimeter groot worden, dus tussen de muren eventueel met steunpalen bevestigen als dat lukt met verwarming? En dan een trapje en aan de bedrand een verhoging. Men noemt het ook wel vide bed of loft bed. Foto ter indicatie.

Slaapvide maken

Een slaapzolder/vide op zolderverdieping (onder lessenaarkap). Met balustrade/hek en een trap. 243 cm breed, 130 cm diep. Op hoogte van 185 cm hoogte. De vloer komt tussen rechts een betonnen muur en links een gips/spaanplaatwand, dus aan die kant zal ondersteuning met staanders moeten plaatsvinden. De afmeting van het bed is 120 bij 200 cm. De bijgaande foto's geven een indruk, waarbij het om een open balustrade gaat (foto 1).