Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houtrot raamkozijn herstellen:

Houtrot raamkozijn herstellen

Beschadigd en/of houtrot aan een raamkozijn dient hersteld te worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtrot raamkozijn herstellen uit heel Nederland:

Schuurdeur plaatsen en onderdorpel raamkozijn herstellen

Ik heb een nieuwe schuurdeur gekocht maar per abuis geen slotgat laten infrezen. Dus slotgat infrezen en oude deurklink en scharnieren overzetten en deze nieuwe schuurdeur plaatsen en afhangen. Tevens van de woning de onderdorpel van het grote achterraam herstellen ivm houtrot.

Reparatie/vervangen houtrot raamkozijn

Ik heb houtrot aan de kozijnen op de 1e verdieping op meerdere plekken en dat wil ik graag gerepareerd/ vervangen hebben. Ik durf niet te zeggen of repareren mogelijk is, maar daar wil ik graag advies over. Ik schat een raam ongeveer 90 cm x 1-1,20 meter. Het gaat om 2 ramen.

Reparatie kozijnen en vervanging buitendeur

Repareren 4 raamkozijnen door delen hout te vervangen ivm houtrot en 1 raamkozijn glaslat vernieuwen, vervanging 1 boeilijst bij dakgoot, vervanging 1 tuindeur en reparatie stukje hout boeilijst berging.

Verzakte houten vloer herstellen

Op de 1e etage van het huis bevindt zich aan de achterzijde van het huis een houten vloer ca 16 m2 die aan het verzakken is geraakt (ca 2 cm van hoogste naar laagste punt). Mogelijk zou de oorzaak hiervan een rotte balk kunnen zijn. Ook wil ik een raamkozijn met houtrot laten repareren. Het raamkozijn is 120 hoog bij 56 breed. Ik zou graag een expert langs willen laten komen om te inventariseren wat de reparatie mogelijkheden zijn en een offerte willen aanvragen.

Diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk

Type klus: Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen Soort werkzaamheden: Nieuwe deur installeren, Aanschaf deur, Verwijder de oude deur, Tevens deurkozijn repareren of vervangen, en stuk reparatie raamkozijn verbeteren. Aantal deuren: 1 Afmetingen: 82x212 Soort deuren: Buitendeur Soort deur: Reguliere deur Materiaal: In overleg Soort sloten: Bestaand hang en sluitwerk overzetten Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel Aanvullende informatie: Het betreft de deur van de schuur naar de brandgang, waar houtrot in zit. Deze rot is ook overgeslagen naar het deurkozijn. Wij hebben het provisorisch gestopt voor afgelopen winter, maar willen het nu graag gerepareerd / vervangen hebben. Het bestaande hang en sluitwerk is verder goed en kan overgezet worden. Ook hebben we een kleine plek ontdekt onderaan de openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de tuin. Dat is uitgehakt, behandeld met houtrotstop en provisorisch gevuld . Alleen niet mooi gedaan en ook niet goed afgewerkt. Graag daar de professionele hand overheen. Als het kan gelijk even helpen met het plaatsen van een kattenluik in de keukendeur: goed timmergereedschap is het halve werk.....

Reparatie houtrot kozijn

ik wil graag een raamkozijn laten repareren. Het raamkozijn is 120 hoog bij 56 breed.

Houtrot repareren (onderdorpel kozijn)

Repareren houtrot onderdorpel van raamkozijn (loopt tot de grond).

Meerdere houtrot reparaties

Ik wil een aantal houtrot reparaties laten uitvoeren. Het gaat om: 1. Onderkant van een raamkozijn 2. Dorpel 3. Onderkant van de houten schuur 4. Onderkant van een paal onder een afdak

Kozijn vervangen

Wij willen op zolder zijkant van de een hoekwoning een raamkozijn laten vervangen. Momenteel zit er een kozijn van ongeveer 1.38 cm x 0.75 cm aan de binnenzijde gemeten met geheel glas, Het nieuwe kozijn moet een borstwering met rabatdelen van circa 7 cm krijgen en een klapraam naar buiten. We hebben nog geen datum in gedachte zijn er vanavond achter gekomen dat het huidige kozijn wat houtrot vertoond. Zal ergens medio december zijn.

Houtrot aan onderdorpel repareren

Het betreft houtrot in de onderdorpel van een raamkozijn aan de buitenzijde de onderdorpel moet vervangen worden de verticale kozijndelen zijn nog in goede staat het raam is ongeveer 1 meter breed.

Partners

Partners van Casius