Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap voor twee verdiepingen realiseren:

Trap voor twee verdiepingen realiseren

Het betreft een dijk huisje met beperkt woonoppervlak. Trap van souterrain naar dijkniveau en van dijkniveau naar zolder (werkkamer), bij voorkeur een trap die doorloopt. zo min mogelijk woonruimte in beslag nemen, voorkeur naar hout of misschien staal Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap voor twee verdiepingen realiseren uit heel Nederland:

Vloerverwarming infrezen

Ik zou graag vloerverwarming infrezen op begane grond en verdiepingen. In totaal ongeveer 35m2 + 30m2 + 22m2. Zolder is minder i.v.m. deels schuin dak. Ook is daar bij verwarming voldoende. Dit is inclusief badkamer, maar zonder verwarming onder trap, keuken/kookeiland, bad en inbouwkasten. Cementdekvloer d50. Isolatiewaarde Rc=3.5 I.v.m. geringe ruimte voor vloerbedekking is infrezen nodig. Aansluiting nu op HR ketel, op termijn op volledig elektrische warmtepomp. Alle radiatoren gaan eruit. Op begane grond, in badkamer en op zolder komt een gietvloer. Opende 1e verdieping keramisch parket. Egaliseren kan gedaan worden door bedrijf dat gietvloer legt.

Zonwering lichtkoepel

Ik wil zonwering aan de binnenkant van mijn lichtkoepel laten monteren. (70x70 cm) De lichtkoepel zit boven een trappengat, dus op 2 verdiepingen hoog. Er zou dan schuin op de trap een ladder geplaatst moeten worden om erbij te kunnen. Ik wil de zonwering bij de Praxis kopen

Extra verdieping realiseren op hoekwoning

Via deze mail zou ik graag meer informatie vergaren over de mogelijkheden van een extra verdieping/ dakopbouw. Ik ben woonachtig in Nijmegen-Oost en woon hier in een nieuwbouwhuis. In de bijlage heb ik enkele impressie tekeningen toegevoegd van hoe mijn huis eruit ziet. Ook mijn buren hebben mogelijk interesse in een dakopbouw. Het zal op de extra verdieping gaan om kamers en mocht terugbouw noodzakelijk zijn, mogelijk met een terras gedeelte. Mijn vragen aan jullie: Het zal gaan om een derde verdieping, is dit mogelijk ivm de hoogte? Is het mogelijk om hier een vergunning voor de krijgen denken jullie? Hoe gaat de procedure van het aanvragen van een vergunningen wat zijn de bijbehorende kosten? Helpen jullie bij deze aanvraag? Wat zijn de geschatte kosten, als ik op mijn volledige dak een dakopbouw zou plaatsen (het gaat alleen om kamers). Is prefab hier mogelijk? Dit ivm de kosten. Kunt u mij een offerte toesturen van de goedkoopste versie? Ik heb nu zonnepanelen op het dak liggen, kunnen deze dan op de dakopbouw geplaatst worden? Overige opmerking: Om een effect van een 'toren' te creëren is mijn hoek iets opgehoogd (muurtje), zodat ik hoger lijk dan de omringende huizen. Verder is het een plat dak. Bijlage: plattegrond alle verdiepingen, voor inzicht trap en m2. Kan u nog meer foto's doorsturen, maar vond geen email adres op uw site. Bij vragen, mail gerust. Alvast bedankt voor uw reactie. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen

Ik zoek een specialist die een grote wenteltrap kan verwijderen en hier 3 vaste dichte trappen van kan maken (betreft ook 3 verdiepingen). De trappen lopen tot zolder. De hoogtes zijn 272, 270 en 245 cm. Ik bespreek graag mogelijkheden en foto's met de specialist.

Trap verzakking herstellen

Onze trap die de beneden verdieping met de 1e verdieping verbindt is aan het verzakken. Waarschijnlijk moet deze opnieuw aan de muur bevestigd worden. Het is een oud huis uit 1906. Gaat om op de trap in de hal van een kleine VVe van 4 verdiepingen. Het kan ook zijn dat deze vervangen moet worden, wij nodigen u graag uit om een goede oplossing in te schatten, een offerte voor uit te schrijven en de klus ook op korte termijn komt klaren.

Trap dichten

Er is momenteel een ronde spiltrap op stalen frame, en open treden. Graag willen wij een dichtgetimmerde trap hier hebben. Hier past alleen een ronde trap in door de vorm van de muur (ook rond) Het gaat om twee verdiepingen. Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen

Vloerbedekking etage & trap verwijderen

In ons nieuwe huis willen wij graag de vloerbedekking van de verdiepingen (slaapkamers en overloop) en de trappen laten verwijderen en afvoeren. De trappen willen we vervolgens zo egaal mogelijk krijgen, zodat deze gelakt kunnen worden. Het vloeroppervlak van de verdiepingen is in totaal zo'n 100 m2. De trappen hebben ieder zo'n 15/16 treden en een bordes. Bijgevoegd enkele plattegronden en foto's ter illustratie.

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Trappenhuis verven

Het gaat om een betonnen binnentrap in een appartementencomplex van drie verdiepingen. Het zijn 6 trappen met ieder 9 treden. Wij denken aan slijtvaste betonverf, kleur nader overeen te komen. Voor de overlopen, 3 stuks 4.90 bij 1.21, hebben we nog geen keuze gemaakt tussen bekleden met slijtvaste vloerbedekking of ook schilderen. Als het kan, ontvangen we graag twee offertes een inclusief overloop en een alleen voor de trap.

Latex spuiten van plafond van 80 m2

Wij hebben een hotel gekocht en ik wil graag de muren en het plafond van de trap laten spuiten. het gaat om 2 smalle verdiepingen.

Partners

Partners van Casius