Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor afstellen van voordeur:

Afstellen van voordeur

De deur van de winkel is gekanteld, wij moeten de deur forceren om open en dicht te doen. Het gaat over een houtdeur. Wij hebben begrepen dat de deur afgesteld moet worden. Graag een offerte hiervoor.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afstellen van voordeur uit heel Nederland:

Deur opnieuw afhangen

Onze houten voordeur sluit al enige tijd slecht en moeilijk. Sommige dagen krijgen we de deur amper open/dicht. wij zouden graag de deur opnieuw willen laten afstellen/ afhangen

Voordeur laten afstellen

Ik wil mijn voordeur laten afstellen ivm grote kier, waardoor er veel koude lucht binnenkomt. Ook wil ik een nieuwe tochtstrip laten plaatsten. Afmeting weet ik niet

Plissé-hordeuren monteren

Graag laten wij 2 Bruynzeel plissé-hordeuren van de 700 serie monteren bij de voordeur en achterdeur van ons huis. Deze zal ik bij de Gamma aanschaffen indien we tot een goede overeenkomst komen. Het gaat dan op het maat maken, monteren en afstellen. Onze woning heeft houten kozijnen.

Houten voordeur afstellen

Het betreft het stellen van een houten voordeur in de mate van het mogelijke. Zowel de onderzijde als bovenzijde zijn lucht-en lichtdoorlatend. Ook het insteekslot kan een probleem zijn. Graag ontvang ik professioneel advies en waar mogelijk ook een oplossing voor deze problematiek.

Scharnieren afstellen

Onze binnen voordeur klemt bij het openen en sluiten. De scharneren moeten goed afgesteld worden. We willen deze afstelling graag door een specialist laten uitvoeren.

Voor-, binnen- en buitendeuren afhangen

Graag een offerte voor het afhangen van meerdere deuren in een nieuwbouwhuis: 1 x voordeur; 2 x buitendeur; 10 x binnendeur. De deuren zijn al besteld, ik zoek iemand die ze goed kan afhangen en, indien nodig, kan bijschaven en afstellen.

Deur en ramen afstellen

Ik wil graag de voordeur, de achterdeur een de dubbele deuren buiten opnieuw laten afstellen alsmede 3 binnendeuren en 4 kiep/kantelramen op de 1e verdieping. Alle deuren en ramen zijn van hout. Er zitten sloten met politiekeurmerk op. Bouwjaar huis 2008.

Voordeur met driepuntsslot opnieuw afstellen

Voordeur hangt niet meer recht in het kozijn, waardoor de driepuntssluiting niet meer werkt. Graag zouden wij de deur opnieuw willen laten afhangen, zodat de driepuntssluiting weer kan werken.

Verbouwing van een woning

Het betreft een prijsindicatie voor een nieuwe woning die wij mogelijk willen kopen. De volgende werkzaamheden moeten in ieder geval worden verricht: - Vocht tpv dakkapel herstellen, vermoedelijk door gebrek aan ventilatie - Nieuwe binnendeur plaatsen en afhangen in bestaand (leeg) kozijn - Nieuwe MV-box installeren, bestaande afvoeren - Nieuwe toiletspoelknop & toiletpot plaatsen, bestaande afvoeren - Binnenmuur doorbreken (oude buitengevel), stalen ligger plaatsen, afwerken wanden (stucwerk) - Tegelvloer verwijderen (begane grond) met behoud van vloerverwarming, vloer egaliseren, nieuwe ondervloer en hoogwaardig vochtbestendig laminaat plaatsen (circa 50 m2) - Leidingen keuken verleggen - Plaatsen nieuwe keuken (keuken zelf regelen wij) - 4 binnendeuren afstellen - voordeur afstellen - houten schuifdeur klemt, vermoedelijk afschuren en opnieuw lakken - boogjes boven 3 binnendeuren dichtzetten en afwerken met stucwerk Indien uw prijs ons aanspreekt, zullen wij u uitnodigen om met ons door de woning te gaan. Wij zijn benieuwd naar uw aanbieding.

Deur opnieuw afstellen

Ik wil graag onze voordeur laten afstellen. Het is een nieuwbouw woning maar de deur sluit nu al niet meer goed. Ik wil de deur graag zo spoedig mogelijk laten repareren.

Partners

Partners van Casius