Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap plaatsen:

Trap plaatsen

Ik wil graag een witte houten trap tussen woonkamer en opbergruimte boven - is geen gat tot nu toe gemaakt - plafond 275 cm hoog - moet afsluitbaar zijn dus plat deur nodig - zo simpel mogelijk - rechts lang de muur - ongeveer 60-70 cm breed.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap plaatsen uit heel Nederland:

Trapleuning met spijlen maken en plaatsen

Ik zoek een timmerman die een trapleuning met spijlen kan maken. Het gaat om een rechte trap, een kant open andere kant muur met leuning. hardhout, vernissen. afmeting bestaande leuning: lengte 397 cm doorsnede 37 x 67 mm.

Verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder plaatsen. er is noodzakelijk een gat maken in het betonnen plafond. Het plafond is 2.70 m/ 2.50 m hoog. Er is een vlizotrap aanwezig, deze moet weg en het gat moet dichtgemaakt worden. Eerst moet de trap een paar treden recht worden, dan een kwartslag naar links en naar boven een kwart draai.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.

Stukje wand weg breken en schuifdeur maken

Ik zoek een aannemer voor een klus in mijn woning. Ik wil in onze aanstaande woning een stukje niet dragende Ytong muur laten weg breken, en daar netjes afgewerkt een schuifdeur in laten plaatsen. Dat zal tussen 30 maart en 4 april moeten gebeuren. Zie in de bijlage de bewuste muur onder de trap. Aan rechterzijde moet er een deurbreedte uit. Het gaat niet om een dragende muur en daarnaast wil ik een schuifdeur met houten kozijnen.

Dakraam plaatsen, ruit vervangen en meerdere dichte- en opentrappen plaatsen

Voor een net aangekochte woning willen wij een dakraam laten plaatsen, kleine polyester dakraam laten vervangen, 2 trappen laten vervangen en 1 nieuwe plaatsen met de volgende specificaties: 1. Nieuwe Dakraam kantel helder glas 200 cm x 100 cm. 2. Dakraam begane grond helder glas vervangen 50 cm x 50 cm. 3. Dichte Trap begane grond met 1 kwart op de bovenste deel. 310 cm hoog 85 cm breed. Trap gat is 200 cm x 85 cm. 4. Open Trap op 1ste verdieping dubbelkwart. 280 cm hoog en 85 cm breed. Trapgat is 200 cm x 85 cm en moet 20 cm verplaatst worden. Geen balk die ondersteund moet worden. 5. Open Trap op 2de verdieping dubbelkwart naar dak. 220 cm hoog en 85 cm breed. Trapgat moet gemaakt worden en is hetzelfde als dakraam. De start van de klus het liefste vanaf 1 maart. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een offerte. Met vriendelijke groet.

Nieuw schuurtje plaatsen in achtertuin onder een trap

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een schuurtje kan realiseren. Ik wil graag een onderhoudsvrije schuur laten plaatsen. De schuur komt onder een trap, vandaar dat het geen standaard maat is en het dak schuin af moet lopen. Ik stuur een voorbeeld mee voor de maten.

Vlieringtrap installeren

Een vlieringtrap plaatsen en monteren. Er is al een opening, het probleem is dat de gat naar de vliering precies boven de huidige trap zit. Graag laat ik een vakman langskomen om de situatie in te schatten en een oplossing te plaatsen.

Opbouw op een portiek woning en een verbouwing binnen onze woning

Wij zijn van plan om een opbouw op onze portiek woning te plaatsen. Dit willen we samen doen met onze buren. Wij willen een complete oplevering. Ik vermoed dat het dat verstevigt moet worden, een constructeur zou daar nog naar moeten kijken. Met de vergunning ben ik bezig. In de bijlage ontvangen jullie tekeningen en wensen die we hebben. Hieronder ook nog even deze wensen van ons: Onze woning is een Portiekwoning op de bovenste etage. Op onze woning willen we een opbouw realiseren. Op de tekeningen welke we in de bijlage hebben toegevoegd is de bestaande en de nieuwe toestand te zien. Tevens hebben we in de bijlage een tekening toegevoegd waarin we hebben aangegeven hoe we de inrichting denken te willen hebben. Hierbij een aantal punten die we aanvullend in ons huis willen hebben: Een nieuwe centrale verwarming Het wegwerken van enkele bestaande CV leidingen boven het plafond Solar panelen op het nieuwe dak Vervangen van bestaande elektriciteitsbekabeling (optie) Nieuw plafond in de bestaande woonkamer en de grote slaapkamer De bestaande keuken wordt een badkamer met: Bad Douche Bidé toilet Wastafel De bestaande woningkamer splitsen in twee kamers door een muur Oude deuropening naar studie heropenen Nieuwe deur tussen nieuwe slaapkamer en nieuwe badkamer Open haard in nieuwe woonkamer Bestaande keuken verplaatsen naar bovenste verdieping Nieuw keuken eiland maken Repareren van de muur langs de bestaande trap (oude lekkage) Verlenging bestaande schoorsteen (?) Graag zouden we een prijsindicatie van jullie willen ontvangen.

Opnieuw plaatsen van een bestaande vlizotrap

In onze woning bevindt zich een opvouwbare "harmonica" stalen zoldertrap, gemonteerd aan een verticaal luik. Deze constructie is echter niet meer veilig. Als je het luik opent dan schuift de trap in een keer helemaal uit en komt met een klap op de grond terecht. Hij hoort ingeklapt aan het luik te blijven hangen tot je hem handmatig uitschuift; en zo werkte het eerst ook. Ik twijfel ook aan de veiligheid van de hele constructie - het voelt allemaal nogal gammel aan. We willen dit laten herstellen, liefst met behoud van de bestaande harmonica-trap.

Nieuwe trap realiseren

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen met een kwart draai erin, vaste trap, dicht (i.v.m. te realiseren kasttrap). Contact gaarne via e-mail, daar ik telefonisch slecht bereikbaar ben.

Partners

Partners van Casius