Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor binnendeur montage:

Binnendeur montage

Ik wil graag een slaapkamerdeur laten monteren. Er is nog geen slot aanwezig, dit zal ook aangebracht moeten worden. Het is een eenvoudige deur zonder glas e.d.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeur montage uit heel Nederland:

Inmeten/montage binnendeur Lundia

Bij de Gamma Roosendaal hebben we industriële binnendeuren van Lundia type Charlie in offerte. De maat van deze deuren moet ingemeten worden. Daarna worden ze besteld en moeten ze gemonteerd worden. Het betreft twee openslaande deuren (dubbel) van de hal naar woonkamer Charlie deur opdek links en deur opdek rechts en boven in de gang nog een Charlie schuifdeur (met Fluitekruid greep). Na inmeting en bestelling dienen de deuren ook graag gemonteerd te worden.

Glas montage glas in lood in binnendeur

Ik wil het kapotte glas in lood laten vervangen in een bestaande huiskamerdeur. Het nieuwe glas in loodraam heb ik al gekocht bij Praxis (afmeting 112 x 32 cm).

Opdek binnendeur monteren

De oude deur van de badkamer is kapot en deze moet vervangen worden. Het slot van de oude deur wil ik graag graag op de nieuwe deur plaatsen. Het gaat om een simpele en goedkope deur (het is namelijk een huurwoning). Ik ontvang graag offertes voor een deur inclusief deur montage. Afmetingen van de deur: 212 cm x 91 cm x 4 cm.

Montage- en installatieklussen in huis

1: Ophangen gordijn en rails woonkamer > gordijn wel aanwezig, rails nog niet 2: Beneden trap tapijt verwijderen en gronden en schilderen > gesloten trap met 13 trede 3: Binnendeur vervangen, monteren en eventueel schilderen > deur leveren, inclusief afvoeren van de oude deur 4: kitten (her of bij kitten) inloopdouche, linkerkant en rechterkant de douche naden 5: Plaatsen duo wasbak (afmonteren en dergelijke) > moet nog gehaald worden 6: Spiegel met een inbouwlamp > moet vervangen worden Werkzaamheden graag in de week van 8 - 11 mei plaats vinden.

Deurdranger op binnendeur plaatsen

Ik wil graag de kapotte deurdranger op onze binnendeur laten vervangen door een nieuwe. Let op dit is op een bedrijfsadres. Ik heb nog geen nieuwe deurdranger, dus ik zou graag een offerte voor een nieuwe deurdranger inclusief montage ontvangen.

Binnendeuren inmeten en montage

Ik wil 1 binnendeur Cando en 2 schuifdeuren laten maken en monteren, ik wil dit ook graat laten inmeten om fouten te voorkomen, deze deuren zijn nu in de aanbieding dus ik wil ze snel bestellen.

Glazen binnendeur plaatsen

Graag ontvang ik uw beste prijs en snelste levertijd voor: - Levering en montage van een glazen binnendeur uit gehard helder glas - (als vervanging van een bestaande deur met kozijn, zie de bijgesloten foto) - Type taats- of pendeldeur, zonder kozijn (in beide richtingen te openen) - Scharnierpunten in betonnen vloer en plafond (wanneer mogelijk, want er is vloerverwarming aanwezig) - Bediening d.m.v. T-greep L=70 cm - afmeting bestaande deur H x B= 232 X 88 cm - afmeting muursparing H x B= 237 X 97 cm

Binnendeuren plaatsen en leveren

In de aanbieding staat de binnendeur met glas in lood Allura, is het mogelijk om deze te laten bezorgen en direct te laten plaatsen door uw montage service? Of indien niet direct mogelijk op een ander tijdstip dat schikt? Mogelijk heb ik ook interesse in het plaatsen van 2 binnendeuren Leon. Ik kan door medische redenen niet de deur uit en kan ook dit soort zaken niet zelf plaatsen. Vandaar dat ik het wilde weten. Indien de deur niet met beslag wordt geleverd zoals in de folder aangegeven dan direct deze ook op de deur plaatsen aangezien ook deurbeslag en deurkruk deze week in de aanbieding zijn. Graag uw advies. Graag zou ik willen dat de vakman de materialen ook levert/ophaalt.

Binnendeur plaatsen en lakken

Wij willen graag de binnendeur af laten lakken en op laten hangen, met paumelle scharnieren en beslag. Het is een opdekdeur. Tevens plaatsen 4 ramen in de deur. Montage materiaal niet aanwezig. De deur zelf is al geleverd.

Deur herstellen

De bovenste inboorpaumelle van de binnendeur is gemonteerd in de muur, maar de onderste zat in het houten kozijn. Deur is nogal zwaar, waardoor onderste montage de deur niet meer hield. Betekent dat de onderste inboorpaumelle zoals de bovenste met een scharnier in de muur gemonteerd moet worden, zodat de deur weer gebruikt kan worden. Daarnaast moet er in de voordeur een grendel geplaatst worden. De bovenste draaide door waardoor de deur niet meer open ging en wij deze moesten verwijderen, gat zit dus al in de deur er hoeft enkel een nieuwe grendel gemonteerd te worden. Onderste grendel werkt nog. Graag wil ik weten wat de kosten zullen zijn van beide werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius