Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor beschadigde deur repareren:

Beschadigde deur repareren

Meterkast deur is door woninginbraak met een koevoet open gebroken. Schade aan deur. Foto’s stuur ik bij.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde deur repareren uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn door storm beschadigde tuinmuur kan vervangen. Het is een L-vormige muur van ca. 4 breed en 2.30 meter hoog. Nieuwe muur dient gemetseld te worden en hier moet een deur in komen.

Beschadigde deur repareren

Omdat de politie mijn voordeur heeft geforceerd zoek ik iemand die de deur voor mij kan repareren. Het sluitwerk is nog prima, alleen moeten de triplexplaten voor en achter vervangen worden.

Nieuwe opdekdeur lakken en plaatsen

Ik wil graag een beschadigde binnendeur - opdekdeur - vervangen door een nieuwe. Graag een offerte voor: lakken van de deur in grijs, monteren van de deur met oude handgreep en scharnieren en het afvoeren van oude deur.

Beschadigde deur repareren

Ik zou graag offertes willen om de deur te laten repareren, zodat ik deze naar de verzekering kan sturen en daarna de opdracht kan geven ter reparatie.

Beschadigde deur repareren

Het gaat om een deur die recent geforceerd is, hierbij is o.a. het cilinderslot beschadigd. Deze wil ik graag vervangen hebben.

Deuk in de buitenmuur herstellen

Beste heer/mevrouw, hierbij een verzoek voor offerte en op basis daarvan mogelijk opdrachtverstrekking. Het gaat om een deuk in de buitenmuur van 5 cm x 10 cm x 3 cm (b x h x d). De schade is waarschijnlijk ontstaan door deurklink die hard tegen deur geslagen is. De herstelopdracht bestaat uit herstellen van de beschadigde plek met muurpleister en overschilderen van de muur met algen/schimmeldodend verf in dezelfde tint als de andere buitenmuren. Foto's van schade beschikbaar. Locatie is Ouddorp Zuid-Holland. Ik kijk uit naar uw reactie.

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Beschadigde schutting vervangen

Ik zou graag een gehele nieuwe schutting willen laten plaatsen. De schutting moet geplaatst worden bij een hoekwoning. In de bijlage is een schema van de gewenste schutting geschetst met de bijbehorende afmetingen. Ook moet de oude schutting weggehaald en opgeruimd worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit all inclusive (materialen & montage kosten) zal kosten. Het gaat om een houten schutting. De huidige deur is ongeveer 80 cm.

Beschadigde deur repareren

In de kunststofdeur naar het toilet zit een buts (zie bijlage). Het gaat om reparatie van de buts en het verven van de deur. Indien de verf te veel afwijkt van de andere 4 deuren in de gang, dienen deze ook meegenomen te worden.

Beschadigde voordeur repareren

Wij hebben een voordeur van 223 x 113 cm die beschadigd is doordat deze is open gewaaid. Daarbij zijn de ruiten in de deur gesneuveld en zijn de scharnieren en het slot in het ongerede geraakt. We hebben de deur nu vastgezet door deze dicht te timmeren en willen graag een vakman uitnodigen voor reparatie. De deur heeft geen standaard maat en is daardoor lastig te vervangen. Daarom denken we dat opknappen beter is. We willen dit graag zo snel mogelijk laten verzorgen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte.

Partners

Partners van Casius