Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor konijnenhok laten maken:

Konijnenhok laten maken

Ik wil graag een konijnenhok op maat laten maken voor mijn franse hangoor konijn. Het gaat om een hok zonder ren. Afmetingen; Lengte; 90 cm Breedte: 60 cm Hoogte; 60 cm. Graag een uitneembare lade voor het schoonmaken en een scharnieren dak. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor konijnenhok laten maken uit heel Nederland:

Konijnenhok met ruime ren aan de voorkant maken

Ik wil een konijnenhok met deels overdekte ren laten maken van ca. 270 lang, 110 cm breed en 135 cm hoog. Ongeveer zoals de foto, maar dan het puntdak maar ca 150 cm, de rest gewoon (sterk) gaas. Op ca 50/55 cm hoogte een plank over de hele breedte van 50 cm diep, waarvan links 50 cm nachthok moet worden (dus wandje met poortje) en rechts 60 cm open om op te liggen. Vanaf daar een trappetje van ca 20 cm breed, vrij lang zodat hij niet zo steil is. Aan de voorkant een deur om zelf de ren in te kunnen. Het is belangrijk dat de achterwand en de zijkanten (de diepte van het nachthok) volledig van hout zijn tot op de grond. Alle materialen door de timmerman aanschaffen, voorwerk hoeft niet perse bij ons thuis, montage uiteraard wel. Graag goede kwaliteit hout, geïmpregneerd, zodat beitsen of schilderen niet direct nodig is.

Konijnen hok maken met verdiepingen

Ik wil een een mooi en groot konijnenhok met 2 verdiepingen laten maken. Ik laat mij graag adviseren door de vakman over de mogelijkheden en de materialen.

Konijnenhok laten maken

Ik wil graag een konijnenhok laten maken voor binnen. Graag met 2 etages zoals op de foto. Ik zou erg leuk vinden als er ook een deurtje naar 'balkon' zit. Liever geen wit hout en ook graag onderop iets van plastic zodat het makkelijk te verschonen is.

Konijnenhok laten maken

Ik wil graag een konijnen hok voor 2 franse hangoren, boven en beneden verdieping met een openslaande ren, ze moeten een ruim binnenhok hebben en het moet voor mij makkelijk schoon te maken zijn.

Konijnenhok maken in de tuin

Graag wil ik een strak, modern, konijnenhok inclusief ren met dakbedekking laten maken, totale lengte ongeveer 2,50 meter, en anti knaag strips. Tekening is nog niet helemaal rond (het hoeft ook pas eind april klaar te zijn - dan kunnen de konijnen pas naar buiten). Ik laat me ook graag adviseren. Timmerman mag de materialen leveren en het zou fijn zijn als het ook geschilderd kan worden.

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Konijnenhok laten maken

Wij willen graag een groot konijnenhok laten maken van 4 verdiepingen, verdeeld over 2 hokken zodat in beide hokken 2 verdiepingen zitten (dus met een trapje in beide hokken). Maten: 1,80 x 1,80 x 60 (lxhxb) denk hierbij aan de grootte van een schuttingpaneel. Materiaal: het liefste steigerhout, met anti knaag strips en in beide hokken een opvangbak voor uitwerpselen zodat dit niet op de tegels beland (bijvoorbeeld betonplex). Gaas kunnen wij zelf aanleveren, wij hebben een grote buitenren die over is. Een tekening is beschikbaar, zodat iets duidelijker word wat we bedoelen. Deze wilde helaas niet uploaden op deze website maar kan gemaild worden. Het betreft een hok voor 3 grote konijnen en 3 middelgrote konijnen.

Konijnenhok laten maken

Ik wil een konijnenhok laten maken met 3 etages voor op mijn balkon. Het probleem is dat het niet breder mag zijn dan 79 centimeter. Maar ik wil het hok wel zo groot mogelijk omdat ik 2 konijnen heb waarvan 1 heel groot. De bovenste etage zou wel 19 centimeter breder mogen zijn boven de 85 centimeter hoogte. De diepte is niet zo heel belangrijk.

Konijnenhok maken

Ik wil graag een konijnenren laten maken van 3 meter lang x 2 meter breed x 1 meter hoog. Dit moet een hok voor buiten worden. Zie foto als voorbeeld.

Konijnenhok met twee verdiepingen maken

Ik wil voor mijn dochter een konijnenhok laten maken. Het probleem is dat het hok niet breed kan zijn omdat ze een smal balkon hebben. Het hok moet in de breedte staan en niet breder zijn dan ongeveer 85 cm. Hok moet degelijk zijn met goed dak maar verder mag het budgetvriendelijk worden uitgevoerd. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius