Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor het plaatsen van een houten vlonder in een achtertuin:

Het plaatsen van een houten vlonder in een achtertuin

Ik zoek een timmerman die een houten vlonder in mijn achtertuin kan aanleggen. Onder de vlonder moet worteldoek moest komen. Het is nog niet duidelijk hoe groot de vlonder moet worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plaatsen van een houten vlonder in een achtertuin uit heel Nederland:

Vaste trap zolder

Wij zouden graag een vaste trap naar de zolder willen hebben. Het betreft een houten tussendek en het gat voor de deur naar de trap moet nog gemaakt worden. De ruimte voor de trap te plaatsen is reeds aanwezig. Wij willen graag een vakman laten langskomen om de situatie te beoordelen

Kozijnen leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van aluminium en houten kozijnen voorzien van triple glas, in totaal 12 kozijnen waarvan 1 erker (kozijntekening beschikbaar), in totaal 50m2 gevelopening.

Opmeten en plaatsen houten poortdeur

Ik wil graag hulp met vervangen van de houten poortdeur. Dit houdt in opmeten, advies en plaatsen van deur. Oude materiaal verwijderen en afvoeren.

Het plaatsen van een tuinpoort

De huidige tuinpoort is aan vervanging toe, het houtwerk is slecht en op bepaalde plaatsen verrot. De deur is aan de ene kant bevestigd aan de muur van een schuur, aan de andere kant door een houten paal. Afvoeren kan ik zelf.

schutting plaatsen (en terras herbestraten

Ik wil graag een schutting laten plaatsen (lengte ongeveer 8 meter) en grote houten bakken (voor groentetuin tegen de schutting aan). Gazon opnieuw aanleggen. Beplanting moet worden verwijderd voordat de schutting kan worden geplaatst. Ik wil graag een houten schutting, het moet dicht zijn tot een meter boven de grond, daarboven met gaas. Daarnaast wil ik graag een terras achter het huis herbestraten en ongeveer 15 cm worden opgehoogd en goed worden opgesloten met verval naar de tuin toe. oppervlakte 40 a 36 m2. Voor het huis ook ongeveer 10 meter herbestraten ivm kleine verzakking, enkele grotere betontegels (8 stuks 60 bij 60), rest is waalformaat steentjes.

Aarde met grind laten afvoeren

Ik wil naast mijn huis een schuurtje gaan plaatsen. hiervoor moet een deel van de tuin afgegraven worden. De oppervlakte is ca 3,5x5 meter en moet ca 20/25 cm afgegraven worden. Hierop ligt ook grind (op anti-worteldoek). Hierna moet de grond geëgaliseerd worden voor het plaatsen van de stoepbanden, welke dienen als fundering voor het houten schuurtje.

Nieuw balkon laten plaatsen

We willen een balkon laten bouwen aan onze woonkamer (op de eerste verdieping). Afmetingen: circa 2.10 x 1.30 meter (wat is een gebruikelijke breedte?) Of we een vergunning nodig hebben weten we niet. Materialen: staal in combinatie met een (duurzaam) houten vloer. Het balkon kan rusten op twee kolommen. De deur naar het balkon en het gat in de gevel daarvoor kunnen we eventueel door een ons bekend bouwbedrijf laten doen. Ik zou dan ook graag een offerte ontvangen waar het balkon en de toegangsdeur los van elkaar gespecificeerd worden. Bijgevoegd een foto van de gevel, de deur zal het meest rechtse raam vervangen. Beide buren hebben al een balkon.

Houten plafond en plavuizen plaatsen op balkon

Wil graag beton look plavuizen 60 x 60 gemetseld hebben op mijn overdekte balkon. Kun je ook een opstaande rand maken voor ingebouwde plantenbak? Oude stoeptegels kunnen verwijderd en afgevoerd. Ongeveer 6 m2. Op het balkon wil ik schroten en ik wil graag een zij-afscheiding (room-divider). Mocht dat in 1 klus kunnen, fijn!) Voor het idee foto van plafond en scheidingswand bijgevoegd en huidig balkon.

Twee houten kozijnen vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen van 2 nieuwe kozijnen incl. plaatsen. raam 1) breed 145 cm, hoog 128 cm. Raam 2) breed 190 cm, hoog 128 cm. wensen: - kozijn van hout - zelfde oude stijl - raam 1 v.v. kiepraam - raam 2 v.v. 3 elementen - incl glas

Afvoer repareren voor een zinken dakgoot

Aan de voorzijde van ons jaren 30 huis is de zinken dakgoot verzakt. De goot heeft een houten ombouw/lijst en zit op 6 meter hoog. een steiger is makkelijk te plaatsen. De hwa buis is aan de andere kant geplaatst waardoor nu het water over de rand naar beneden loopt. Er kan een extra hwa buis geplaatst worden, echter deze kan niet op het riool aangesloten worden. Dus waar moet het water naar toe? Ik hoop dat jullie een (creatieve) oplossing hebben.

Partners

Partners van Casius