Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor mechanisme van draaikiepramen repareren:

Mechanisme van draaikiepramen repareren

Ik heb twee draai kiepramen die ik wil laten repareren. De ramen sluiten maar de hendel is een beetje stroef geworden en gaat niet helemaal naar beneden. Het zijn nieuwe ramen die erin zijn gezet in 2015. IK wil graag een idee hebben wat dit mij gaat kosten. Ik zal het op prijs stellen als iemand mij terugbelt. Alvast bedankt.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanisme van draaikiepramen repareren uit heel Nederland:

Mechanisme van draaikiepramen repareren

1 kiep kantelraam dient te worden gerepareerd. Deze kan niet meer op de kiepstand worden gezet. Indien dit wel word gedaan sluit het raam niet meer.

Mechanisme van draaikiepramen repareren

Mechanisme van kiep- kantelraam werkt niet meer goed, en ik wil dit graag repareren. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Graag een offerte.

Mechanisme van draaikiepramen repareren en klinken herstellen

Ik wil ongeveer 10 houten draaikiepramen in mijn huis na laten kijken. Ze functioneren wel, maar gaan stroef. En bij sommige ramen wil de klink niet geheel naar beneden. Ik vermoed dat dit een eenvoudig afstelprobleem is dat gemakkelijk verholpen kan worden.

Mechanisme van draaikiepramen repareren

Ik heb 2 draai kiepramen in 2 slaapkamers van een appartement in Amsterdam dat in 2012 gebouwd is door fa. Heijmans. Deze ramen zijn geplaatst door een firma in Drachten. Weet de naam niet meer. Is nooit goed gegaan. Ze zijn nog een keer komen kijken, maar het is nooit meer in orde gekomen. Het mechanisme werkt niet meer.

Sluitwerk repareren van een draai/kantelraam

Mechanisme van een van onze houten draaikiepramen (bj 1996) functioneert niet goed meer: aan de langskant (klinkzijde) beweegt het metalen frame mee met het sluitwerk en komt in een bepaalde stand bol te staan waardoor het raam niet meer gesloten kan worden. Wij vragen om een vakman die dit kan repareren

Mechanisme van draaikiepramen repareren

Wij hebben een nieuw huis gekocht met twee draaikiep ramen van roto die niet functioneren. Wij zijn opzoek naar iemand die dit kan repareren.

Draai/kiepraam repareren

Ik heb 9 jaar geleden mijn woning laten bouwen door mijn Belgische aannemer Eijssen. Daarbij zijn kunststof kozijnen geplaatst. Deze firma bestaat niet meer, de kozijnen komen van Belisol België. Ongeveer 4 jaar na de plaatsing heb ik problemen gehad met één van de draaikiepramen. De monteur heeft toen een onderdeel eruit gehaald en zou nog terug komen. We hebben al die jaren geen problemen gehad, maar nu kan het raam niet meer kiepen (wel gewoon open, maar dan voel ik dat het mechanisme onder druk komt te staan);het beslag is van klasse 2. Het kozijn is op de verdieping in de slaapkamer. Mogelijk moet het draaikiepbeslag geheel vervangen worden. Ik laat dit graag even beoordelen en ontvang daarna een prijsopgave voor de reparatie.

Mechanisme van draaikiepramen repareren

Mijn schuine dakraam is in een gedeeltelijk open positie vast komen te zitten wegens een kapot mechanisme. Het raam kan niet verder open noch dicht. Het betreft een relatief nieuw dakraam, deze moet gerepareerd worden zodat het raam weer helemaal dicht kan gezien het weer. Reparatie moet zo snel mogelijk gebeuren. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Ramen ombouwen naar draaikiep

Wij zouden graag twee bestaande naar binnen openslaande ramen willen omzetten naar draaikiepramen. De ramen en kozijnen zijn van hout. Het hout is nog in goede staat. De ramen zijn voorzien van onderverdeling met HR++ glas. We willen in ieder geval het glas en de kozijnen behouden. Idealiter behouden we ook het raam, zodat alleen het draaikiep-mechanisme op locatie wordt ingebouwd (als dat mogelijk is). De ramen zijn circa 80 x 100 cm.

Defect draai-/kiepraam repareren

In mijn bovenwoning heb ik drie draaikiepramen. Twee daarvan verwisselen stroef van stand en één is inmiddels überhaupt niet langer in de kiep stand te zetten. Vermoedelijk veroorzaakt door een breuk in een metalen stangetje bovenop het raam. Ik ben op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van dergelijke draaikiepramen. Het merk is onbekend, op de zijkant staat "SI". Het zijn kunststof kozijnen met een metalen mechanisme.