Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor voordeur repareren:

Voordeur repareren

Brandweer heeft de deur geforceerd. De deur moet aan de binnen- en buitenzijde gerepareerd worden plus het hang- en sluitwerk, zo spoedig mogelijk.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur repareren uit heel Nederland:

Voordeur repareren

Onze beneden voordeur kan niet meer geopend worden met de trekhaak. Ik woon 3 hoog en in de gang hebben we nog een oud systeem van hendel draaien en de benedendeur wordt geopend. De verbinding aan de voordeur is helaas stuk gesprongen. Nu vraag ik of iemand dit weer kan maken zodat ik niet telkens naar beneden hoef te lopen om de deur te openen.

Slotgat infrezen in voordeur

Ik ben mijn voordeur van mijn huis aan het repareren en moet een slotgat laten invrezen

Houten vloerbalken repareren/vervangen

Bestaande woning uit 1960 met houten balkenvloer begane grond woonkamer waarvan 2 balken (deels) vervangen moeten vanwege teveel vocht in kruipruimte. Gister is iemand langs geweest, deze persoon zei dat ze wellicht alleen gedroogd hoeven te worden, maar dit is niet zeker. Graag zouden wij toch een prijsindicatie willen hebben voor als het vervangen moet worden. De woonkamer is 7 m lang van de voordeur naar de achterdeur en 6 m breed, hoeveel balken eronder zitten is lastig te zeggen, omdat ik de sleutel nog niet heb. Ik heb wel tekeningen, die ik kan doormailen. Eind mei/ begin juni wil ik beginnen.

Timmerwerk voordeur reparatie incl schilderen

Mijn voordeur is ernstig beschadigd; wat kost het om deze te repareren en daarna te schilderen? Zie foto

Reparatie terrazzo plaat boven voordeur

Goede dag, zou u mij kunnen helpen? Een collega van mij heeft een terrazzo plaat boven de voordeur van 2 bij 1 m en 10 cm dik, waar stukken uitgevallen zijn. Je kijkt nu uit op betonijzer. Is dat te repareren? Hij heeft mij gevraagd om dat te repareren, maar ik kan er wel iets insmeren, maar dat kan er zo weer uit te vallen, vandaar mijn aanvraag.

Scharnier voordeur repareren

Buiten voordeur bij mijn woning "happerd"; gaat moeilijk open en moeilijk dicht. Daarnaast er komt steeds water naar binnen bij regen. Graag deur zo opknappen dat ze makkelijk open en dicht gaan en geen lekkage heb bij regen.

Betonrot boven plaat erker repareren

Ik heb een erker aan de voorkant van mijn huis. De plaat de er boven op slecht begint af te brokkelen aan de randen door betonrot. +- 3,5 m rand. Niet alles is even slecht. Het heeft een terrazzo uitstraling maar is niet extreem belangrijk dat het er het zelfde uit komt te zien. Eventueel ook nog de opstap naar de voordeur. Die heeft het zelfde probleem. Maar dat is afhankelijk van wat de plaat boven de erker me gaat kosten. Die heeft voorrang voor mij.

Keukenvloer vervangen en granieten gang herstellen/renoveren

Wij moeten onze keukenvloer vervangen en ons lijkt graniet erg mooi. Er ligt nu een beton/cement vloer. Dit moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Ook willen we onze granieten gang laten repareren. In de muur naar de vloer zit een scheur, over een stuk van 1,5 meter, en bij de voordeur zit een luikje naar de waterleiding wat we er niet echt mooi uit vinden zien. We willen graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit iets netter te maken. De keuken heeft een oppervlakte van +/- 20 vierkante meter. Op de foto ligt een zeil.

Diverse werkzaamheden nieuwe woning

Binnenkort nemen wij de intrek in een nieuwe woning aan de Platte Driedijk in Hoogvliet. Verdieping: 1. Herstellen van een losliggende vensterbank; 2. Vervanging dakbedekking (dakranden, eerste 80 cm.); 3. Repareren/vervangen stalen hekwerk en voorstel eventuele alternatieven; 4. Verwijderen vervuiling onder de daktegels. Begane grond: 1. Vervanging kunststof schroten/aftimmering in berging en badkamer door sauswerk; 2. Inkorten deur of plaatsen ventilatierooster in douche en meterkast t.b.v. verbetering van de ventilatie; 3. Vervangen douchebak en daarna terugplaatsen douchescherm, daarna tenminste 1-zijdig kitten; 4. Plaatsen van 3 extra groepen met 1 aardlekschakelaar in de groepenkast inclusief leidingwerk naar geaard stopcontact (vaatwasser, airco en wasdroger); 5. Vervanging van de bitumen dakbedekking; 6. Vervangen van de dakranden (eerste 80 cm vanaf de randen, betreft alleen het gedeelte boven de woonkamer) 7. Verbeteren bevestiging gevelbekleding (hout) boven de woonkamer; 8. Vervanging houten gevelbekleding aan de dakterraszijde; 9. Vervanging onderdorpels en een deel van de stijl (houtrot aantasting); 10. Aanbrengen van een co-melder in slaapkamer 1e verdieping; 11. Aanbrengen rookmelders entreehal en overloop; 12. Installeren ringbel of andere beveiliging t.b.v. voordeur. Wij verzoeken u offerte uit te brengen voor bovenstaande klussen, gespecificeerd naar item op de lijst.

Kunststof afdak laten repareren

Kunststof afdak boven voordeur en garage is lek. Na een flinke regenbui loopt er dagen lang water uit. De afmeting is 3 x 1 mtr. ongeveer. Kan zijn dat het dak poreus is maar ook dat de regenpijp die er doorheen loopt lek is.

Partners

Partners van Casius