Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor voordeur repareren:

Voordeur repareren

Brandweer heeft de deur geforceerd. De deur moet aan de binnen- en buitenzijde gerepareerd worden plus het hang- en sluitwerk, zo spoedig mogelijk.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur repareren uit heel Nederland:

Sinkhole in de voortuin

Ik heb een sinkhole in mijn voortuin bij voordeur. Ontstaan door lekke dakgoot. Zand is weggespoeld in kruipruimte en tegels verzakt. Ca 50 cm breed. Dit wil ik laten repareren.

Betonrot repareren

Er is een stuk beton los gekomen bij het afdak van de voordeur; erboven bevindt zich een balkon. We hebben een jaren 30 huis.

Moeilijk sluitende voordeur repareren

Wij hebben een voordeur die heel moeilijk sluit. Een kunststof voordeur. Sinds zaterdagavond sluit de deur helemaal niet meer en blijft een stuk open. Deur moeten we met geweld dicht doen. Willen met spoed dat er iemand langs komt voor reparatie. Denken zelf dat deur gezakt is??

Het repareren/vervangen van een afdakje

Ik zoek een partij die het afdakje boven mijn voordeur kan vervangen. Momenteel is dit een houten dakje met boeidelen. Dit zou ik graag laten vervangen door een duurzame oplossing, kunststof bijvoorbeeld.

Reparatie/plaatsing voordeur en plintwerk

Mijn slot is ingezaagd nadat ik mijn sleutels ben verloren. Nu wil ik de deur laten repareren als dat kan, of anders een nieuwe deur laten plaatsen. Voor de verzekeringsmaatschappij dient de offerte gespecificeerd te zijn naar materiaalkosten en arbeidsloon.

Voordeur en kozijn repareren

Ik zoek een partij die mijn voordeur en kozijn kan repareren. De deur is open gebroken na dichtslaan. Voordeur ter hoogte van slot gescheurd en kozijn aan de binnenzijde kapot, ongeveer 1 meter. Het gaat om een houten kozijn/deur, dit wil ik laten repareren.

Raamkozijnen, dakgoot en betonrot herstellen

Ik zoek een aannemer die aan de voorkant van mijn woning het één en ander kan repareren. De kozijnen, dakgoot en het stukje beton boven de voordeur moet worden hersteld. De dakgoot drupt en we hebben te maken met houtrot in de kozijnen en betonrot in de overkapping bij de voordeur. De betonreparatie lijkt om een vrij klein stukje te gaan. De kozijnen en de goot zijn een grotere klus, aangezien de voorkant van het huis voor een groot deel uit hout bestaat. Ik zoek een partij die mij hierbij kan helpen.

Beschadigde laminaatvloer repareren

Ik zoek een laminaatlegger die het laminaat in mijn hal kan vervangen in verband met schade. Het gaat om een woning die gelijkvloers is van 80 m2. Vanaf de voordeur dient ongeveer 6 m2 daarvan vervangen te worden. Er is nog oud laminaat aanwezig, maar het is niet zeker of we het hiermee redden.

Draagbalk vervangen en gevel repareren

Ik zoek een aannemer die de draagbalk onder de begane grond kan repareren/vervangen. De draagbalk aan de gevelkant van het huis bij de voordeur is verrot de moet gerepareerd of vervangen worden. Het gaat om een balk van ongeveer 5, waarvan de helft verrot is. De balk is bereikbaar vanuit de kruipruimte. Echter kan de vloer momenteel open gemaakt worden. Mogelijk kunt u ook de rijen bakstenen die naar buiten komen, mogelijk door een verroeste bint, repareren. We zijn aan het verbouwen dus het kan per direct uitgevoerd worden.

Intercom reparatie

Het openen van de voordeur via de intercom werkt niet meer. Graag een offerte voor het repareren van dit systeem.

Partners

Partners van Casius