Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeidelen bij een pand vervangen:

Boeidelen bij een pand vervangen

Ik zoek een timmerman die de boeidelen en houten oversteek aan de voorkant van het pand kan renoveren/vervangen. Daarnaast moeten er ook boeidelen op 2 verdiepingen aan de achterkant gerenoveerd/vervangen worden. Het betreft een pand in met 4 woonlagen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeidelen bij een pand vervangen uit heel Nederland:

Boeidelen en windveren met Plastisol

Totaal circa 35 m1 windveren aan voor- en achtergevel, breed 33 cm/19 mm, kleur Ral groen 6005 Totaal circa 37 m1 boeidelen aan beide zijden van het pand, breed 34 cm/19 mm, kleur Ral groen 6005 Gebruik van een steiger is mogelijk door voldoende ruimte rondom, uitgezonderd aan de achterzijde van het pand (serre). Foto's desgewenst beschikbaar op verzoek. Ter plaatse de situatie opnemen/opmeten wordt op prijs gesteld voor het uitbrengen van een gedetailleerde offerte.

Voorkant VvE-pand schilderen

We zijn opzoek naar een schildersbedrijf welke de voordeur, kozijnen en overig houtwerk van ons pand op kan schilderen. Het gaat om 13 kozijnen met diverse afmetingen, de boeidelen en een houten balk boven de 2de verdieping. Ik hoor graag of u in de mogelijkheid bent een afspraak met mij te maken op locatie.

Binnen- en buitenschilderwerk in een renovatiewoning

Wij hebben een jaren '20 woning geheel gerenoveerd en deze wordt nu gestuukt. Daarna willen wij de gehele binnenzijde en buitenzijde laten schilderen. Het gaat daarbij om de ramen, kozijnen, deuren, boeidelen, een dakkapel etc.etc. Op 1 erkerkozijn na is al het houtwerk vernieuwd. We willen graag in contact komen met schildersbedrijven die dit schilderwerk via de spuitmethode kunnen uitvoeren, omdat we denken dat dit wat sneller klaar zal zijn. We willen het pand in mei in de verkoop zetten. We ontvangen graag reacties van bedrijven die op korte termijn kunnen beginnen. We horen graag wat de condities zijn voor de spuitmethode maar als u met klassiek schilderwerk ook op korte termijn aan de slag kunt, hebben we ook interesse in een gesprek en prijsopgave.

Boeidelen en goten vervangen

De boeidelen rondom ons hele pand zijn aan vervanging toe, en op een paar plekken moeten misschien de goten na gekeken worden. Het huis is vrijstaand, vierkant, met het boeideel van ongeveer 5 meter lang aan de zijkanten, en 4 meter aan de voor- en achterzijde, dus ongeveer 18 meter totaal. Ons huis is wel net buiten Amsterdam, in Wormerveer. Is er een mogelijkheid dat iemand van jullie ernaar kan kijken?

Onderhoudsvrije boeidelen monteren

Het betreft een pand uit 1928 met 4 appartementen. Er moeten 2 daklijsten worden vervangen. De eerste is die van het echte dak, dat bereikbaar is via een lager gelegen dakje boven de balkons. De tweede is de daklijst van het dakje boven de balkons. Voorkeur voor onderhoudsvrije boeidelen. Het betreft de achterkant van het pand. De boeidelen zijn totaal ongeveer 16 meter lang.

Buiten schilderwerk uit laten voeren

Ik wil graag de boeidelen en kozijnen van mijn winkelpand laten schilderen. De afmetingen weet ik niet, maar het pand is vergelijkbaar met een ruime 1-gezinswoning.

Boeidelen bij een VVE-complex vervangen

Het dak van ons pand is in slechte conditie. Onze buurman heeft ons geadviseerd om en en ander te laten repareren aan het dak. Wat is de prijs om dit uit te voeren, materiaal 14 meter Trespa.

Daklijsten en boeidelen vervangen

Wij de VvE willen 63 meter daklijsten/boeidelen laten vervangen. Niet repareren maar vervangen. De hoogte van de daklijsten is circa 10 meter. Het pand is vrijstaand in een winkelstraat. Vrijstaand wil in dit geval zeggen recht voor het pand staande is er rechts een poort van 90 cm breed en links een hofje van 3.5 meter breed met aan de achterzijde een binnenplaats.

Buitenschilderwerk in de binnenstad

Het buitenwerk schildeen van mijn pand. Het gaat om een pand aan de winkelstraat. 3 Ramen aan de voorkant op de eerste verdieping, 2 ramen ramen aan de voorkant op de tweede verdieping en betonnen banden in metselwerk. Het schilderwerk is erg slecht op de onderdorpels en moet goed kaal gemaakt worden. Misschien ook reparatiewerk. Daarnaast een dakraam op de tweede verdieping. Achterkant achterdeur met zijraam en een raam op de eerste verdieping. Dakkapel met twee ramen en houten boeidelen op de tweede verdieping. En de dakgoot is ook erg slecht. Er moet een steiger aan te pas komen!

Schilderwerk buiten

Buitenschilderwerk. Alle kozijnen en deuren voor en achter opnieuw verven. Begane grond, eerste en tweede etage. Ook wat boeidelen die geschilderd moeten worden. Pand heeft veel ramen. Woning heeft een plat dak. Geschakelde twee-onder-een-kap woning.