Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stalen kast voor winkelpresentatie realiseren:

Stalen kast voor winkelpresentatie realiseren

Ik ben opzoek naar een vakman die mij zou kunnen helpen met het maken van een stalen kastje. Dit is een kastje die gebruikt moet gaan worden voor een winkelpresentatie voor het merk Puik. Er komen verschillende accessoires op te staan. Denk aan mokken, schaaltje en andere kleine productjes. Het kastje is geheel uit staal gemaakt en bestaat nu uit twee kokers en vier platen die als constructie dienen. Het is een kastje van 950x1150x800. Met twee laden, een boven plaat en een plaat aan de zijkant. Er zijn nu twee opties - geheel van staal. Dus ook de platen - of een stalen frame met de meest standaard kokers waar later mdf platen in komen De technische tekeningen lukte helaas niet om in de bijlage op te nemen. Deze kan ik uiteraard ook later nog op sturen. Met vragen mag u altijd contact op nemen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stalen kast voor winkelpresentatie realiseren uit heel Nederland:

Wenteltrap vervangen door een vaste trap

Ik wil mijn bestaande stalen wenteltrap laten vervangen door een dichte rechte trap met aan het einde een draai naar rechts. De wenteltrap komt nu uit in de woonkamer, de rechte trap komt straks uit in de hal. Om dit te realiseren moet er een muurtje verwijderd worden en moet de deur van de hal naar de woonkamer ook verplaatst worden. Dit muurtje is ongeveer 1 meter breed. Daarnaast wil de ruimte onder de kast laten dichtmaken zodat het een diepe kast wordt.

Muur uitbreken voor stalen deur

Wij hebben een appartement gekocht waarbij we een muur willen uitbreken (zie foto) om daar vervolgens een glazen deur met stalen frame te plaatsen. Daarnaast hebben we nog kleine dingen die we graag willen laten doen zoals spots in het verlaagde plafond in laten brengen. En een kast bij de hal maken. De muur is 1,5 meter breed en 2,30 meter hoog ongeveer. Er zit elektra in de muur. Ik weet niet of het een draagmuur is.

Glas in een oude stalen kast herstellen

Tijdens het verhuizen is het glas van de zijkant en van een deur uit een stalen kast kapot gegaan. Ben op zoek naar een bedrijf die dit kan herstellen.

Keuken en tegelvloer verwijderen.

Graag ontvang ik twee offertes voor sloopwerkzaamheden in onze woning in Delft. Het gaat om het verwijderen van een keuken en om het verwijderen van een tegelvloer in keuken en woonkamer. Voor of op 6 februari 2018 willen we onze huidige keuken laten verwijderen. Het gaat om een keukenblok tegen de muur. In dit blok zit een gootsteen, een hoge kast met een koelkast, een gaskookplaat en een oven. Ook de tegelwand (1 of 2 lagen tegels, is nu onbekend) moet voorzichtig verwijderd worden, zodat daarna deze muur gestuuct kan worden. Tegenover dit keukenblok staat een eiland zonder apparatuur, maar met stopcontacten. Om dit eiland is een bakstenen muur gebouwd. Er lopen twee stalen buizen naar een balk die tegen het plafond is gemonteerd. Dit eiland, de ombouw, de buizen en de balk moeten ook verwijderd worden. De balk loopt naar een muurtje van 70 centimeter (naar het andere keukenblok, zie foto voor de duidelijkheid). Dit muurtje moet wel blijven staan, dus de balk moet voorzichtig van dit muurtje worden losgekoppeld. Daarnaast moet de huidige tegelvloer er voorzichtig uit worden gehaald, zodat daarna de vloer geëgaliseerd kan worden en een tegelzetter nieuwe plavuizen kan leggen. Tegen de achtergevel bevinden zich twee convectorputten. Deze moeten blijven. Het gaat om een oppervlakte van minder dan 55 m2. Al het bouwafval en de apparatuur van de keuken moet worden afgevoerd. Er is voor de deur plek voor een container en de loopafstand is dus klein. Het gaat om sloopwerkzaamheden op de begaande grond. In verband met de werkzaamheden die na de sloopwerkzaamheden zullen plaatsvinden, is het belangrijk dat de sloop op een vaststaande dag wordt uitgevoerd. Ik wacht uw reactie per e-mail met interesse af! Telefonisch ben ik momenteel slecht bereikbaar.

Stalen binnendeuren met glas laten monteren

Ik ben op zoek naar stalen deuren voor mijn huis met de volgende dimensies en vlakverdeling. 2 deuren met gewoon scharnier Breedte 120 CM per deur Hoogte 250 CM per deur Vlak verdeling per deur 3 liggende delenstaande delenze zullen gebruikt worden als kamer en suite deuren die als ze open staan een kast afdekken.

Dubbele deuren van staal met glas plaatsen

Ik wil tussen de woonkamer en hal graag stalen deuren laten plaatsen. Er is daar nu een houten kozijn. Ik weet niet of ik een stalen kozijn wil laten monteren of de deuren zonder kozijn wil laten plaatsen. Daarover wil ik graag advies ontvangen. De hoogte van de doorgang is 247 cm en de breedte is 171 cm. Ik wil in de deuren een verdeling met 3 ruiten. Ik woon in een appartement op de 2e verdieping in een complex met een lift. Als de aanvoer niet via die zijde kan plaatsvinden kan dit wellicht via de balustrade. Dat is eerder zo gedaan met het transport van een kast. Ik ontvang graag uw offerte.

Inbouwkasten en ensuite kasten maken

Wij willen graag inbouwkasten in de berging, ensuite kasten met stalen deuren in de woonkamer, ombouwkasten om de deur in de werkkamer. Ook willen we graag een ombouw kast om de wasmachine en CV ketel een inbouwkast in de slaapkamer op de zolderverdieping en een bureau, met kastje en ladeblok op de zolderverdieping.

Interieurbouw

Interieurbouw van een aantal elementen volgens bijgevoegde ToDo-lijst. Het gaat alleen om de dingen waar een stalen frame in voor komt. - trapombouw - stalen frame - kast en inbouwkoelkast - wastafelplaatsen - voorzetwandje met nissen - allerlei kleine afbouw klussen. Tussen 20 april en 20 mei graag de klus voltooien.

Zolder verbouwen wegens gezinsuitbreiding

In verband met gezinsuitbreiding zouden wij graag onze zolder willen laten verbouwen naar 2 slaapkamers en opbergruimte in de voorzolder. Wij willen graag een prijs indicatie van u voor onderstaande werkzaamheden. • Huidige dakkapel verbreedt (nu 1,70/2 m) over de volledige zolder met afwerking en schotten ong. 4 m. • Muur plaatsen tussen kamer 1 en 2. (Geïsoleerd). • Bestaande muur voorzijde kamer 1 (houten raamwerk met gipsplaat) isoleren en in zijn geheel aftimmeren, bestaande deur opnieuw afhangen. • Kast met twee deuren in voorzolder. • Rondom ketel een omkasting maken. • Kamer 2, een muur, deurkozijn + deur nieuw plaatsen. • Stalen balk rondom aftimmeren. • Expansievat van verwarming verplaatsen zodat het binnen de muur valt. (ong. 20 cm verplaatsen) • Per kamer (1) een radiator plaatsen. Afmetingen zolder: L: 9.10 m B: 5.40 m Er is al een scheidingsmuur over de lengte van de zolder geplaatst die nog gedeeltelijk afgewerkt & geïsoleerd dient te worden zoals aangegeven in de wensen. We zouden de verbouwing graag van de zomer laten plaatsvinden (eind Juni/begin Juli). Mocht u nog vragen hebben of extra informatie wensen dan horen we dat graag. Alvast bedankt voor de reactie.

Draagmuur laten verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1961 en krijgen daarvan op 20 december de sleutel. Wij willen daar graag een draagmuur laten verwijderen tussen de woonkamer en de keuken van 3500 mm breed, volgens bijgevoegde tekening in rood omcirkeld. Geel is hoe de muur nu loopt, er zitten geen kasten meer aan- of ingebouwd zoals op de tekening staat. De blauwe kruizen zijn stukken muur/kast die er niet meer zijn. Hier zal een stalen ligger voor in de plaats moeten komen welke nog berekend moet worden. Graag zouden wij willen weten wat het zou kosten om deze muur te verwijderen en en de stalen ligger te laten plaatsen. Wij kunnen zelf het puin afvoeren. Optioneel is het afslijpen en afdoppen van een radiator en ook het afwerken van het plafond en de muur, behalve stucwerk. We vragen nu een vergunning aan en willen deze klus graag begin 2017 laten verzorgen. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.