Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dorpel en drempel vervangen van de balkondeur:

Dorpel en drempel vervangen van de balkondeur

De dorpel en drempel van de deur naar het balkon zijn beiden van hout en zijn beiden door waterschade verrot. Ik zou ze het liefst zo snel mogelijk vervangen zien.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dorpel en drempel vervangen van de balkondeur uit heel Nederland:

Boomstronken laten verwijderen

Het gaat om 3 stronken die ik graag wil verwijderen 1. 17 cm diameter: In de hoek van de tuin. De heg links op de foto is al weg. Uiteraard kan de loungeset ook aan de kant om ruimte te maken (de lastigste, vandaar 1 foto zie bijlage) 2. 10 cm diameter: Boomstronkje achter in de tuin, dichtbij de achterste schutting 3. 13 cm diameter achter in de tuin De tuin is enkel toegankelijk via een berging (met dorpel/drempel) waarvan de twee deuren 89 cm breed zijn. Echter voor de laatste deur recht tegenover de deur op ongeveer een meter afstand een muurtje. Je zult dus een hoek moeten maken mochten er machines voor nodig zijn. Voor alle 3 geldt dat ik straks geen gras wil laten groeien, maar in ieder geval wil ik de stronk er voldoende uit hebben dat die tot 20-30 cm onder het oppervlakte verwijderd is. Eventueel geen probleem als de misschien wel grote wortels deels blijven zitten. Het puin kan ik zelf afvoeren.

Herstellen van verzakt kozijn

Het raamkozijn en de dorpel waar het kozijn op ligt worden niet meer goed ondersteunt, waardoor het kozijn is verzakt en de drempel onder spanning staat. Ben op zoek naar iemand die het kozijn weer iets omhoog kan brengen en kan zorgen voor ondersteuning van de dorpel en het kozijn zodat deze niet weer verzakken. Het hoogteverschil tussen het raamkozijn/deurpost en de andere zijde van de deurpost is nu ongeveer 5 mm. Hierdoor is de drempel onder spanning komen te staan en staat deze bol. Daardoor kiert de deur enorm en sluit de deur moeilijk. De dorpel is van een kunststof of composiet materiaal, de kozijnen van hout. Het uiteindelijke doel is dat de drempel weer enigszins vlak komt te liggen zodat de deur een beetje normaal dicht kan. Er is al eerder een vakman langs geweest om de zaak te bekijken die heeft geconstateerd dat de dorpel op de vloer is geplakt met een soort purschuim (?) en dat het schuim is vergaan waardoor alles is ingezakt. Helaas heb ik daar al een aantal weken niets meer van vernomen, dus second opinion zijn van harte welkom.

Garagedeur maken en elektra uitbreiden

Het doorbreken van de buitenmuur van mijn garagebox. Daarnaast het maken van een smalle garagedeur tussen steunbeer binnen- en buitenmuur aan de achterzijde van de garagebox, scharnieren links en naar buiten draaiend. Tevens treden maken om het grondniveau van de tuin met het grondniveau van de garagebox te verbinden (ongeveer 30 cm verschil). Daarnaast het creëren van een dorpel/drempel ter voorkoming van de inloop van regenwater. Graag in de garage een aftakking maken van de elektriciteitskabel naar de nieuwe garagedeur en tot slot een hotelschakelaar maken met lamp. Eventueel uit te breiden (?) met een buitenlamp op sensor (op beweging en licht/duisternis).

Het leggen van laminaat

In verband met waterschade wil ik graag voor 15 vierkante meter aan laminaat opnieuw leggen. Echter er moeten bij de deuren afscheidingen gemaakt worden. Het laminaat wat er nu ligt is in één keer doorgetrokken. Dit wil ik niet meer nu wil ik elke ruimte apart gelegd hebben. Dus bij elke deur opening een scheiding middels een drempel of dorpel. De laminaat die er nu ligt moet dus bij elke deur afgezaagd worden.

Verzakte deurposten herstellen

De verticale deurposten zijn verzakt, waardoor de dorpel onder spanning komt te staan en bol is gaan lopen. Op zoek naar een oplossing waarbij de deurposten ondersteund worden (niet verder verzakken) en de drempel weer recht loopt zodat de deur weer aansluit en normaal dicht kan. Probleem is het grootste bij de achterdeur, maar doet zich ook voor bij de voordeur. Achter is de dorpel in de hoeken van de deuropening naar beneden gedrukt door de verticale kozijnposten. Hierdoor ontstaat er in de hoeken ruimte onder de achterdeur waardoor we naar buiten kunnen kijken. Bij de voordeur lijkt de dorpel omhoog gekomen waardoor deze aanloopt tegen de voordeur. Vanwege werk lastig bereikbaar op mobiele telefoon, reacties graag via email.

Drempel bij de achterdeur vervangen

Graag wil ik de stenen drempel bij de achterdeur laten vervangen. De huidige drempel loopt bol waardoor de achterdeur slecht sluit en tocht. Het lijkt er op dat de dorpel bol is gaan staan en in het midden van de deuropening omhoog gekomen is. Er zijn sporen zichtbaar waar de deur aanloopt op de dorpel. De deur sluit met name bij warm weer moeilijk. Het liefst de drempel vervangen met een identiek materiaal. De houten kozijnen rusten op de betonnen dorpel waar de achterdeurdrempel een deel van uitmaakt.

Deuren lucht- en geluidsdicht isoleren

1. De voordeur tocht erg. Er zijn duidelijke kieren aan de zijden van de deur te zien. Mogelijk is ook een valdorpel nodig. 2. De babykamer geluiddichter maken dan nu met valdorpel. Frezen van deur nodig voor dorpel. Drempel ontbreekt, maar wordt met dorpel ondervangen. 3. De woonkamer-hal deur van valdorpel voorzien tegen tocht en geluid. Geen drempel aanwezig. Wordt met valdorpel ondervangen.

Dubbele buitendeur met kozijn en bovenlicht plaatsen

Het betreft het plaatsen van een kozijn en dubbele buitendeuren met bovenlicht, zoals men ziet bij veel achterdeuren van huizen. Bedoeling is veel glas in de deuren om zo een goede doorkijk/lichtinval te realiseren. De buitenmaten het kozijn in mm 1750 x 2775 (b X h). De hoogte van de deuren is 2100 mm. Het bovenlicht gedeelte behoeft geen glas. In plaats hiervan moet dit worden dichtgezet met hout, aangezien hier een warmtegordijn achter hangt (hangt los van de voorgevel, dit heeft verder geen invloed op het kozijn/de deuren of het plaatsen). De foto betreft een voorbeeld voor het soort deuren en het gewenste glasoppervlak. Dit is echter een voorbeeld foto, maar niet van het echte kozijn. Het bovenlicht bestaat uit 1 deel en niet 2 zoals op de foto. Het kozijn zou zonder dorpel/drempel geplaatst moeten worden vanwege rolstoeltoegankelijkheid.

Drempels maken en plaatsen

Ik heb een kamerdeur, daaronder zit een drempel/dorpel, deze moet vervangen worden. Dit gaat om een houten dorpel/drempel. De drempel is ongeveer 90 cm breed.

Badkamer laten opknappen

Onze kwartrond douchebak moet verwijderd worden. Wij willen geen nieuwe bak. Onze badkamer vloer en muur tegels lopen gewoon door onder de bak, daarom willen we geen nieuwe bak maar wel een nieuwe douche put. Er zal wel dan een dorpel moeten geplaatst worden (90x90). De bestaande douche deuren willen wij laten zakken en een nieuwe thermostaat kraan laten plaatsen. drempel

Partners

Partners van Casius