Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor natuurstenen vensterbank inmeten en op maat maken en plaatsen:

Natuurstenen vensterbank inmeten en op maat maken en plaatsen

Ik wil graag twee vensterbanken op maat laten maken en laten plaatsen. Bij voorkeur van natuursteen. Een van de twee moet boven de verwarming komen en dus ergens aan "gehangen" / bevestigd worden, dus ik weet niet of dit ook van natuursteen kan. De afmetingen kan ik via de mail sturen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuurstenen vensterbank inmeten en op maat maken en plaatsen uit heel Nederland:

Massief eiken vensterbanken plaatsen

Wij willen 3 massief eiken vensterbanken laten plaatsen bovenop de bestaande natuurstenen vensterbanken, op zodanige wijze dat het natuursteen niet meer zichtbaar is. De huidige vensterbanken zijn 29,5 cm diep, we willen de nieuwe graag ongeveer 31 cm diep. Het gaat om een erker van 261,5 cm breed en 2 korte zijden van 72 cm. Daarover willen we graag overleg over al dan niet in verstek zagen. Verder een vensterbank van 98,5 cm en een van 76,5 cm. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsindicatie.

Vensterbanken van natuursteen inmeten en plaatsen

Ik wil twee natuurstenen vensterbanken bestellen (soort nog niet bekend) en deze laten plaaten, de oude dienen ook verwijderd te worden. Het betreft een vensterbank van 100 cm x 26 cm en een vensterbank van 230 cm x 26 cm. Graag nameten voordat deze definitief besteld worden. Graag eerste contact via email !

Vensterbank van natuursteen tegels maken

Meneer heeft tegels van natuursteen en wil de natuurstenen tegels graag op vensterbank laten plaatsen. De lengte van de vensterbank is 4.04 meter en de vensterbank is 14 cm. breed. De klant heeft de tegels al in zijn bezit, maar het precies op maat zagen durft hij niet aan.

Natuurstenen vensterbanken plaatsen

Wij zouden onze houten vensterbanken willen veranderen in een natuurstenen vensterbank als dat mogelijk is. Het gaat om 4 vensterbanken van 3.5 meter lang en 1 kleinere vensterbank van ongeveer 1 meter lang. Offerte inclusief verwijderen van de oude vensterbanken.

Natuurstenen vensterbank inkorten

Voor onze nieuwbouw woning moet de natuurstenen vensterbank (ca 1. 15 cm) worden ingekort en afgewerkt. Anders gaat de lade van de keuken niet open.

Stenen vensterbanken vervangen

Ik zoek iemand die in een woning uit 1992 in Utrecht vier vensterbanken wil verwijderen en wil vervangen voor vier nieuwe donkere (eventueel namaak) natuurstenen vensterbanken. De datum waar op dit moet gebeuren is 22/23 september. Ik heb nog geen vensterbank gevonden, dus als daarin geadviseerd kan worden of dit bedrijf deze vensterbanken ook verkoopt en ergens in de buurt van Utrecht kan laten zien dan zou dat helemaal handig zijn. Ik kan u als u dat wilt foto's toesturen van de vensterbanken die er nu zijn. De maten van de huidige vensterbanken zijn als volgt: 93 centimeter breed x 14,5 centimeter diep (allen 2 centimeter hoog en rechthoekig) 176,3 centimeter x 14 centimeter 66,5 centimeter x 14 centimeter 158,5 centimeter x 14 centimeter

Nieuwe natuurstenen vensterbank

Ik zou graag een offerte op willen vragen voor een nieuwe natuurstenen vensterbank. De oude is helaas in verschillende stukken gebroken. De afmeting is; 230 cm lang en 30 cm breed. Graag een gedetailleerde offerte.

Ik zou graag willen weten wat het ...

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om een douchewand en douchedeur te laten plaatsen op een douchebak en die goed af te kitten (exclusief materiaalkosten). Daarnaast zou ik graag willen weten wat het kost om een natuurstenen vensterbank waar een gat in zit te vervangen of te repareren (incl materiaalkosten). Tot slot wil ik graag weten wat het kost om een slot uit te vijlen, zodat de deur van de berging goed sluit en wat het kost om binnendeuren goed te laten sluiten, zodat ze niet rammelen als de ramen tegen elkaar open staan. Het gaat me om een grove prijsopgave, die we in een later stadium gedetailleerder zouden kunnen maken, maar ik wil op dit moment weten waar ik ongeveer aan toe zou zijn. Het betreft nieuwbouw. met vriendelijke groet.