Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor automatische deuropener vervangen:

Automatische deuropener vervangen

Wij hebben in ons pand met 4 appartementen een ouderwetse automatische deuropener die kuren vertoond. Graag ontvangen we een offerte van het repareren van het systeem maar ook van een nieuw systeem met intercom.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor automatische deuropener vervangen uit heel Nederland:

Automatische deuropener met camera plaatsen

Ik zoek een elektricien/deurenspecialist die onze voordeur kan voorzien van een automatische deuropener met camera welk beide vanuit binnen bestuurbaar zijn. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Automatische deuropener met camera installeren

Wij willen graag een automatische deuropener met camera laten installeren. Het gaat om een maisonnette woning waarbij er een deuropener geplaatst moet worden bij de benedendeur voor de woonkamer en boven bij de slaapkamer. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn?

Automatische deuropener met camera installeren

Graag wil ik bij mijn voordeur van mijn eengezinswoning een automatische deuropener plaatsen met camera. Er is elektra aanwezig en de voorkeur gaat naar draadloos.

Buitencamera en elektrische deuropener plaatsen

Ik wil graag een buitencamera plaatsen en werkend maken in combinatie met automatische deuropener. Klus extra: het bevestigen van de gordijn rails. Deze zit los. Er moeten 3 schroefjes weer in orde gemaakt worden.

Intercom en automatische deuropener repareren

Bij een appartementen gebouw (7 appartementen) werkt de intercom niet goed. Na aanbellen storing/niet kunnen horen wie er op straat staat. Knop om de deur te ontgrendelen werkt maar gaat niet goed meer dicht als deur dichtgaat. Deze kan dan vanaf de straat weer opengeduwd worden. Deze vergrendelt dus niet goed.

Deurbel plaatsen met of zonder opener

Wij wonen op de eerste verdieping in het centrum van Haarlem. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het adviseren en plaatsen van een deurbel (met of zonder camera) en een automatische deuropener. Wel of geen camera ligt aan de prijs van een dergelijk apparaat. Ook een eventuele opener op onze eerste verdieping is optioneel, maar zouden we graag mee willen nemen in een vrijblijvende offerte. Ik hoor graag van u of u ons verder kan helpen.

Deurdrangers monteren en deuropener repareren

Namens onze VVE wil ik op onze gemeenschappelijke deur een dranger laten plaatsen, welke ervoor moet zorgen dat de voordeur altijd sluit. Dit in verband met inbraak risico's, het klemmen/slecht sluiten van de deur en geluid van het dicht trekken verminderen. We hebben 2 panden dus gaat om het bevestigen van 2 deurdrangers. Bij 1 van deze panden doet de automatische deuropener het ook niet. Het pand bestaat uit 3 verdiepingen en ieder appartement heeft een knop om de deur te openen.

Automatisch deuropener plaatsen met intercom

Wij wonen in een dubbele bovenwoning uit 1910. Wij hebben op dit moment geen automatische deuropener. Ons voordeur heeft een dubbele slot, waardoor we als we de deur open willen doen eerst een lange trap naar beneden moeten. Wij willen kijken naar de opties om het te automatiseren. Indien mogelijk willen we de intercom, naast de begane grond, ook op de eerste verdieping installeren. Met als optie om op de eerste verdieping het geluid uit te kunnen zetten (in verband met slaapkamers).

Deurbel met deuropener repareren

In een jaren 30 blok zitten 4 woningen boven elkaar. De bovenste woning hebben een deurbel en automatische deuropener. Nu heeft de stucadoor de kabels doorgeknipt. De opener zal moeten worden gemaakt. De kabels zijn erg kort en niet in een beste staat. Ik verwacht dat de kabeles in het kozijn lopen dat recht boven het gaat zou moeten staan. Misschien dat het vanaf daar mogelijk is met opbouw de deur opener en bellen aan te sluiten. Of misschien heeft u een betere oplossing. Ik hoor het graag.

Deurbel met deuropener repareren

Graag zou ik mijn deurbel met automatische deuropener willen laten repareren.