Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor inbouwkasten monteren:

Inbouwkasten monteren

Wij hebben een inloopruimte waar we een inloopkast voor kleren van willen laten maken. Daarnaast willen we in twee inhammen in de muur planken voor onze boeken. De inloopkasten zijn ongeveer 40 bij 250 cm.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwkasten monteren uit heel Nederland:

Lakken, schuren, verven, monteren

Ik wil ongeveer 15 hoekplinten laten lakken en egaliseren. Daarna 2 inbouwkasten schuren en opnieuw verven. Verder een houten plank aan de muur bevestigen onder de tv als tv meubel. Ook een houten luik monteren in de woonkamer voor de raamkozijnen. Ik beschik nog niet over het benodigde materiaal maar ga daar zelf voor zorgen. Alleen offertes als deze klus vóór 20 januari uitgevoerd kan worden.

Glazen douchewand en inbouwkasten monteren

Ik wil graag een glazen zijwand met swingdeur van 90 cm laten plaatsen (van I am). Daarnaast 2 inbouwkasten van circa 2.77 bij 2.65 en 0.6 m diep. Graag offerte met en zonder interieur. En met en zonder vooraf inmeten. Is het voordeliger dit (kast/douche) in 1x te laten doen of maakt dit niet uit?

Inbouwkasten van Lundia inmeten, op maat maken en monteren

Ik zou graag twee inloopkasten, een inbouwkast voor op de zolder en een schoenenkast laten inmeten. Ik ga ze aanschaffen bij Gamma die een folderactie heeft van 20% op het merk Lundia. Na de levering wil ik de kasten op maat laten maken en laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Schuifdeuren voor inbouwkasten monteren

Ik wil graag schuifdeuren met een railsysteem laten maken voor de inbouwkasten in onze slaapkamer. Het zijn 3 kasten naast elkaar met kozijnmaat 83, 83 en 81 cm breed. De totale breedte is 280 cm. De hoogte van de kasten is 210 cm. We willen graag 3 vlakke schuifdeuren waarvan 1 met een spiegel. We laten de deuren hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave voor de levering en montage.

Lundia schuifdeuren voor een inbouwkasten monteren

We hebben 2 bestaande inbouwkasten met afmetingen van elk 117 centimeter breed en 260 centimeter hoog (binnenmaten). Graag willen we daarvoor schuifdeuren van Lundia voor bestellen. We zouden deze graag door een vakman willen laten inmeten (zsm, zodat we de deuren kunnen bestellen) en monteren. Via Lundia werd ik naar deze site verwezen.

Zolder verbouwen en inrichten als slaapkamer

Graag wil ik mijn zolder laten verbouwen. De ruimte is ongeveer 40 a 50 m2 groot. Hier dient een slaapkamer en een badkamer gecreëerd te worden. De ruimte dient te worden geïsoleerd, de wanden gestuukt en vloerbedekking gelegd. Voor de badkamer dient er een ligbad, toilet en wastafel geplaatst te worden. Er is al een waterleiding aanwezig. Verder zou ik graag inbouwkasten laten monteren en extra dakramen plaatsen. Wellicht is het verstandig om een afspraak te maken met de vakman om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Badkamer vergroten en toilet renoveren

Ik heb een woning gekocht, waar een oude toiletruimte en kleine badkamer in zitten. Ik wil beide ruimtes graag laten opknappen. Ik wil de toiletruimte opnieuw laten betegelen en daar een nieuwe staande toiletpot met fonteintje laten monteren. Er moet ook een koof worden getimmerd om enkele leidingen. Het gaat om 1 m² vloer met tegels van ongeveer 10 x 60 cm en om 6 m² wanden met tegels van ongeveer 20 x 50 cm. De huidige badkamer meet 110 x 200 cm en ik wil deze 1 m² laten vergroten door 2 betonnen muurtjes naar de achterliggende slaapkamers te laten doorbreken en de oppervlakte van de inbouwkasten erbij te laten trekken. Er moet daarbij een nieuwe muur worden geplaatst. Het oude wasmeubel en de douchecabine moeten eruit. Er moeten leidingen worden doorgetrokken voor een nieuwe wastafel en douche. Ik wil er ook een douchegoot laten plaatsen. De gehele ruimte moet daarna worden betegeld. Er moet een radiator worden opgehangen en een nieuwe badkamerventilator. Ik nodig bedrijven die op korte termijn tijd hebben voor deze klus graag even uit voor een bezoek, zodat we het werk hier kunnen bespreken. Ik zal zelf alle benodigde materialen aanschaffen. Er staan foto's van de woning op Funda.

Inbouwkasten monteren

Ik heb 2 inbouwkasten, op maat, gekocht bij Praxis met schuifdeuren en zoek iemand om die te komen monteren in de week 6, 8 - 12 februari. De kasten zijn 2.60 meter hoog en 2.50 meter breed.

Inbouwkasten inmeten en monteren

Klant wil een 4-tal maatwerk inbouw schuifdeurkasten laten inmeten en monteren. Het gaat om 2 vierdeurs kasten, 1 tweedeurs kast en 1 driedeurs kast. 3 van de 4 kasten krijgen tevens een interieur. De kasten moeten zo snel mogelijk worden ingemeten.

Vochtschade na een daklekkage repareren

Er is vochtschade ontstaan door daklekkage. Daardoor hebben de diepe schuine inbouwkasten die op zolder staan schade aan de platen, er zitten gebarsten vochtige scheuren en gaten in en er moet nieuwe gipsplaten overheen gezet worden, dak lekt inmiddels niet meer. Het betreft: - lage diepe schuine inbouwkast op voorzolder 165 x 180 cm - 3 keer een op maat gesneden (gips)plaat van 50 x 15 cm op de andere kasten - laminaat op voorzolder moet verwijderd worden en er moet nieuwe laminaat en plinten worden gezet. Voorzolder is 17 m2 en er is 25 meter plinten nodig. Via Praxis heb ik gekozen voor dit laminaat van 33,58 euro per m2 - ook is er aan twee kasten aan de buitenkant bruine vochtschade te zien, zie foto's. Kan hier misschien iets overheen gezet worden zodat die scheur niet meer zichtbaar wordt? Ik zou graag van u een offerte willen ontvangen van wat het kost om de gipsplaten te monteren en de beschadigde laminaat te verwijderen en nieuwe aanleggen. De offerte graag inclusief totaal prijs, dus inclusief bouwmateriaal, laminaat, plinten, ondervloer, arbeidskosten etc.