Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raambomen monteren:

Raambomen monteren

Ik wil graag binnen twee raambomen/sluiting laten monteren. Eén op een raam en één op een deur.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raambomen monteren uit heel Nederland:

Horren plaatsen en telescopische raambomen plaatsen

Graag laat ik 3 horren en een hordeur monteren. Voor de raamhorren moet er nog wel een telescopische raamboompje gemonteerd worden. Het gaat om naar buiten draaiende ramen en deur. Raamhorren de 500 serie van bruynzeel. Deurhor ben ik nog niet uit.

Installatieklussen in huis

We zoeken een ervaren en creatieve klusser voor, voorlopig eerst, 5 klussen: 1. Vervangen Pflieger spoelmechanisme in inbouwreservoir toilet (Dit heeft de klant nog niet zelf gekocht) 2. Monteren van douchekraan 3. Monteren van 4 raambomen 4. Terugplaatsen vloertegel in badkamer incl. Voegen 5. Vastmaken van een los handdoekenrek in de keuken Als we tevreden zijn volgen er meer klussen o.a. het maken van een garderobekast.

Montage- en installatieklussen in huis

Wij zoeken een ervaren en creatieve klusser, allereerst voor de volgende klussen: - vervangen van een Pflieger spoelmechanisme in het inbouwreservoir - monteren van een douchekraan - monteren van 4 raambomen - terugplaatsen van een vloertegel in de badkamer en afvoegen - vastzetten van een (loszittende) handdoekstang in keuken Materialen zijn aanwezig, m.u.v. Pflieger spoelmechanisme. Als we tevreden zijn, hebben we meer klussen o.a. garderobekast maken. Graag bellen na 7 uur met Jan den Bakker

Het aanpassen van 3 stuks draairamen ...

Het aanpassen van 3 stuks draairamen naar draaikiepramen en het demonteren en monteren van 7 stuks bestaande raambomen naar 7 stuks afsluitbare raambomen. Roto hang- en sluitwerk. VAn 31 augustus tot 14 juli op vakantie.